Şimdi Ara

Sakal bıyık çıkarma yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 96 doğumlu 17-16 yaşında 11. Sınıf öğrencisiyim sınıfımda ki herkesin sakal bıyığı var bende sadece bıyıkta ve çenemde siyah kıllar ve ayda 1 filan kesiyorum sinek kaydıyla yani resmen köse damgası yedim dalga konusu oldum :D burada okumuştum haftada 1 jilet vur ardından 2 diş sarmısağı kes ve sakal bıyık yerlerine sür dedi sizden de cevaplar bekliyorum yapmalı mıyım işe yarar mı veya başka ne yapmalıyım sakal bıyık çıkaracak mesajlarınızı bekliyorum yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shewawest -- 24 Eylül 2012; 18:02:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendi konumu hortlatayım dedim değişen pek bi şey yok sakallar çıkmadı daha hala bıyık ve çene var onlar gürlerleşti sıklaştı 2 haftada 1 jiletle alıyorum
  • Her gün jiletle al iki aya kalmaz hac yolcusu gibi olursun.
  • Baba ve Anne tarafından gelen bi köselik olabilirmi yoksa çıkar benimde ilk çenemde küçük bi ben den çıkan tüyler vardı onu kese kese, sonra ufakdan fovorilerin aşağısına doğru ala ala yayıldı şuan hayalini kurduğun şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

Baba ve Anne tarafından gelen bi köselik olabilirmi yoksa çıkar benimde ilk çenemde küçük bi ben den çıkan tüyler vardı onu kese kese, sonra ufakdan fovorilerin aşağısına doğru ala ala yayıldı şuan hayalini kurduğun şekilde

köselik yok zaten ama biraz geç çıkıyor sorun o

• bunu niye dert ediyorsun anlamıyorum.Ben de üniversiteye başlayacağım ama durumum senin gibi.Çenemde tek tük var.Bunu sorun yapma bence.Uğraşacak daha önemli şeyler var ama yinede sakal istiyorsan sana diyebileceğim birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugateg

bunu niye dert ediyorsun anlamıyorum.Ben de üniversiteye başlayacağım ama durumum senin gibi.Çenemde tek tük var.Bunu sorun yapma bence.Uğraşacak daha önemli şeyler var ama yinede sakal istiyorsan sana diyebileceğim birşey yok.

dert etmiyorum zaten yani ediyordum da geçen seneydi artık takmıyorum öylesine konu güncelleyesim geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    Sakal Bıyık Meselesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman konuyu ben hortlatayim beyler :)

şimdi sakalda hiçbir sıkıntı yok. ama bıyık, çene ve cücük dediğimiz kısımda adam akıllı çıkmıyor. doğal olarak sakal ve bıyığın birleştiği yerde de yok. önerisi olan var mı beyler? hakikaten de bıyığı sevmesem dert etmem ama bıyık bırakmak istiyorum artık. eczanelerde satılan şeyler veya başka yararı olacak birşey var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.