Şimdi Ara

Şaka mı bu? 262.000 TL 2018 focus st line (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var ama 230bine golf hala satılıyor. Peynir ekmek gibi. Sen ben olsam gider c200 320 alırız ama mıllet bi şekilde alıyor ilşte
  • 2.3 Ecoboost motorlu bir araç için normal bulduğum fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir saati ne iğrenç eeğĞgggg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakışıklı bir araba. Bir çoğumuzun içi gidiyor ucuzlasa da alsak diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORTALDANCE

Hocam 2. İlandaki clio v6 çok özel bir araç o fiyat verilebilir belki ancak ilk ilan kesinlikle şaka olmalı.

Alıntıları Göster
    Bence clio daha komik bir şaka. Şahsen 590 değil 90 bin bile vermem o arabaya...
  • Siz buna Focus demişsiniz ama bu bildiğiniz Fuck-us
  • Poloya 150 vermek bile daha akıl kârı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Poloya 150 vermek bile daha akıl kârı
    Yok yok o da değil

focus 2019 fiyat listesi. şimdi baktım.

ST-Line 5 Kapı _ 1.5L EcoBlue 120PS 8 İleri Otomatik 236.600 ( Hurda ile 194.500) Euro 6.2 Almanya
  • Vay arkadaş memleketin geldiği duruma bak.. Yüzüne bakılmayacak arabaları ev fiyatına satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar paranın ne demek olduğunu bilmiyorlar galiba.kaç aydır motosiklet alıcam fiyatlar uçmuş halimiz itten beter keyfimiz paşada yok ülke olarak :)
  • Eskiden alırsın ford olursun lord derlerdi artık değişti alırsın ford olursun zort
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

yav clio nun her tarafı özel olsa ne olur.şu arabayla 200 kmh hızlar felan cenazeye davetiye...

Alıntıları Göster
    Bu clio ile normal clio farklıdır.
  • Bu fiyati görünce dsg sarilasim geldii :)))

• ulke komple saka gibi zaten buna mı takıldınız. Yav nolacak git hastaneye depresyon hapı kullanan 3 kişinin telını al ara paranızı getırın suraay bırakın de 500 bın tl cepte 2 tane st alırsın o paraya ulkenın durumu bu sen ben alamayız orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cricet

Bu clio ile normal clio farklıdır.

Alıntıları Göster
    Muhakkak farklıdır da standart versiyondan 50 kat pahalı olmasını gerektirecek nesi var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Muhakkak farklıdır da standart versiyondan 50 kat pahalı olmasını gerektirecek nesi var..

Alıntıları Göster
    Bence de o parayı vermek için akli dengemin bozuk olması lazım ama demek istediğim bu arabanın 200 km/s yol tutuşu iyidir, normal clio gibi değildir.
  • Şu aracın sıfırına en fazla 120bin veririm, o da full donanımlısına, iç mekan leş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 14 Eylül 2019; 22:47:56 >
  • Bu arabanın gümüş gri rengini yolda gördüm geçen. Siyah jantlar vardı, camlar da siyahtı. Dizel olmasına rağmen RS görünümü cezbetti. Fiyatlarına bakayım derken bunları gördüm. İmkansız bu fiyatlar. Haftaya şirket aracını bakıma vereceğim. Sormak istiyorum hazır gitmişken, satılmış mı hiç?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.