Şimdi Ara

Şaka gibi milleti kandırıyorlar yaaa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birileri yeni mağaza açıyor. Ve bir markanın tv sini yeni teknoloji olan tv lerden. Yeni mağazamız açılış süper filan. 3100 den düşmüş gibi 2400 kusure satıyor. Diğer bir mağaza ise zaten 2300 kusure 12 taksitte veriyor. Bizde keriz oluyoruz. Mağaza isimlerini burda vermek istemedim açıkcası. Sadece kandırılıyoruz yada bu işin süreci böyle işliyor. Bazen %25 indirime giriyorlar ama bakıyorum bir hafta önceki fiyattan sadece %5 farketmiş. (%5 de iyidir :))

Tavsiye Not:
    Mesela 2 marka var en iyi fiyat garantisi veren Electroworld ve MediaMarkt bunlarda piyasada kanıtlayabildiğiniz fiyatın altına inip veriyorlar bilginize. Örnek hafta sonu Vatanda olan indirimdeki fiyatı söylediğimde bir ürünü vatandan daha ucuza inerek verdiler. Bir kaç kez yaptım yani bu işi.

Not:
    Kimseyi suçlamak için yazmadım. Sadece tüketici olarak karşılaştığım bir çok saçma satış taktiklerinden sıkıldığım için yazdım. Eminim benim gibi bir çok kişide farketmiştir bu durumları.

• Electroworld kısmını anlamadım. En düşük fiyat garantisi olayını biliyorum ama sen söyleyince adamlar sana indirim mi yaptılar?
  • X ürünü 2500 Lira ya A mağazasında
    X ürünü 3500 Lira ama %20 indirim B mağazasıda

biz keriz gibi B ye gidioz.ASlında A da indirim yok die çekici gelmesede fiyatlar aynı

Anladık iyi pazarlık yapıon
  • o fiyatı düşürüp verdikleri işi bende duydum..mediamaktta dell var bitane onu bi tufaya getirsem alacamda onlardan başka yerde bulamadım
  • Evet. Mesela elktroworlde gitcen. ordan ne alacaksan bak vatana fiyata internetten. ucuzsa eğer göster web sitesini ve ordaki fiyatın altına al. (web satışı filan bunlar derse vataı ara yanlarında ve sor vatan indirim yaptığında mağazalarınıda katıyor indirme.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranmurat

Electroworld ve MediaMarkt bunlarda piyasada kanıtlayabildiğiniz fiyatın altına inip veriyorlar bilginize. Örnek hafta sonu Vatanda olan indirimdeki fiyatı söylediğimde bir ürünü vatandan daha ucuza inerek verdiler. Bir kaç kez yaptım yani bu işi.

Nasıl yapıyorlar bunu? Mağaza müdürü indirim falan mı istiyor?
  • Evet mağaza müdürüne soruyorlar onaylıyor oda genellikle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.