Şimdi Ara

Saiyin Subwoofer 2.1 Bluetooth/AUX/Optik Bağlantılı [2500₺] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
5.750
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Az önce denedim BT ile, dip ses yok bende hocam. Muhakkak aklımıza gelmeyen bir etken vardır dip ses için, bulmak lazım.

Intel Core i5 14600KF, Palit RTX 4070 Ti GamingPro, MSI MAG Z690 Tomahawk WIFI, Phanteks NV7, MSI MPG A850G PCIE5 850W, DeepCool Mystique 360mm AIO, GSKILL TRIDENT Z5 6400 MHz CL32, Western Digital SN850 1 TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Seagate Barracuda 4TB HDD, LG 27GP83B-B 165hz,
    Logitech G Pro 7.1, Logitech G502 X, Logitech G815
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Bendeki spb modeli ama onu yazmayı unutmuşum, soundbarı ayrılan model

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben de onu aldım hocam. Birleşik halde kullanıyorum ben. Ayrılınca daha stereo oluyor ama kablo fazlalığı da oluyor.

Intel Core i5 14600KF, Palit RTX 4070 Ti GamingPro, MSI MAG Z690 Tomahawk WIFI, Phanteks NV7, MSI MPG A850G PCIE5 850W, DeepCool Mystique 360mm AIO, GSKILL TRIDENT Z5 6400 MHz CL32, Western Digital SN850 1 TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Seagate Barracuda 4TB HDD, LG 27GP83B-B 165hz,
    Logitech G Pro 7.1, Logitech G502 X, Logitech G815
  • Benimki de geldi. Bende de düşük seste dipses bulunuyor. Ayrıca Samsung TV'ye bluetooh ile bağlantı kurdum. 30-40 saniyede bir ses kesilip geri geliyor. İşin garibi aynı marka telefonu bluetooth ile bağladığımda sorun olmuyor.

HDMI ile bağladığımda ise dip ses yalnızca kulak dayayınca duyulacak kadar azalıyor. Rahatsız etmiyor. Ama bu durumda da cihazın bluetooth özelliği yokmuş gibi düşünmek lazım.

Sorunu çözemezsem iade olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 10 Mayıs 2026; 20:52:5 >
  • FBcoskunFB F kullanıcısına yanıt
    Aynen sizin dediğiniz gibi oldu. Testleri hep müzik ile yaptım. Bir konuşma açtım ve sürekli bir baş çatlatan dip ses var. İadeye gidecek benimki büyük ihtimalle. Hdmi arc olmayan alt modelde sıkıntım yoktu, boşuna iade etmiş oldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 10 Mayıs 2026; 22:42:57 >
  • 4-5 gündür 100watt olan versiyonunu projeksiyon cihazına bluetooth ile bağlayarak kullanıyorum. dip ses yok diyebilirim. Kulağı haporlöre daydığımda hafif uğuldu var ama yaklaşık 1m uzağa gidildiğinde duyulmuyor. Ses kalitesi benim için yeterli yalnız yaklaşık 1 dakika'da bir kopma yaşanıyor. ses kesilip geri geliyor. Ciddi rahatsız edici. Projeksiyon cihazıyla haporlör arası yaklaşık 4m. Mesafeden mi kaynaklanıyor diye cihazları yan yana koydum yine kesinti yaşanıyor. Kabloyla bağlamak istemiyorum. Odanın ortasından kablo geçecek, kötü görüntü olacak ve ayağa takılacaktır. Bu hafta içinde bluetooth bağlantısı kopma sorununu çözemezsem iade edeceğim.

Güncelleme1 : iphone 16 promax ve eski model samsung A3 telefonu bluetoothla cihaza bağladım. herhangi bir kopma sorunu olmadı. Projeksiyon cihazının bluetooth versiyon veya yazılımından kaynaklı olabilir.

Güncelleme 2: Blaupunkt LS720 Bluetooth haporlörü projeksiyon cihazına bağladım. Kopma olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 11 Mayıs 2026; 13:34:20 >

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki mesajda yazdığım aynı kopma sizde de olmuş. Samsung telefonda kopma yok ama TV yi bağlayınca 45 saniyede bir çok kısa ses gidip geliyor. Ben kutuladım iade için. Kronik bir sorunu var bence bluetooth bağlantıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebangelia -- 13 Haziran 2026; 21:36:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.