|
Reisim eğer Türkçe yama çıkmayacaksa ben DeepL ile çevirisini yapacağım. 16bin satırlık oyuna 5 yıldır bir yama çıkarılamamış. Eğer dediğin gibi tek kalan şey font ise ve font eklemeyi başaramadıysan kısaca bir anlatayım. Ama sorun font değil ise söyle de 1-2 haftada çevireyim şu oyunu. Font için: SR2PegTool_v128 aracı kullanılıyor. (Kullanım kılavuzu mevcut zaten) Önce buradaki araçtaki ThomasJepp.SaintsRow.ExtractPackfileGUI.exe ile pegs.vpp_pc ve textures.vpp_pc dosyalarını exportla. textures.vpp_pc'nin içerisinden şu dosyaları yeni bir klasöre kopyala: fnt_body_n.g_peg_pc fnt_body_s.g_peg_pc fnt_bodyital_n.g_peg_pc fnt_bodyital_s.g_peg_pc fnt_head_n.g_peg_pc fnt_head_s.g_peg_pc pegs.vpp_pc içerisinden şu dosyaları diğer kopyaladıklarının yanına kopyala: fnt_body_n.peg_pc fnt_body_s.peg_pc fnt_bodyital_n.peg_pc fnt_bodyital_s.peg_pc fnt_head_n.peg_pc fnt_head_s.peg_pc Bu dosyaların export edilebilmesi için aynı klasörde olmaları gerekiyor. Daha sonra sırayla .peg_pc formatındaki dosyaları sr2pegtool.exe üzerine sürükle. Dosya çıkartılacak ve .......extracted adlı bir klasörde fontların .png halleri olacak. Bu png'leri istediğin bir programda düzenle ve kaydet. İşlem bittiğinde ........extracted klasöründeki ".peg_desc" formatındaki dosyayı sr2pegtool.exe üzerine sürükle. Artık düzenlediğin fontlar ....rebuild klasörü içerisinde yeniden paketlenmiş olacak. Bu işlemi yukarıdaki altı .peg_pc dosyası içinde yap. Tüm hepsi bittiğinde ....rebuild klasöründeki .peg_pc olanları pegs.vpp_pc klasörüne .g_peg_pc olanları ise textures.vpp_pc klasörüne kopyalayıp bu iki .vpp_pc klasörünü ThomasJepp.SaintsRow.BuildPackfileGUI.exe ile yeniden paketle. (textures.vpp_pc'nin yeniden paketlenmesine gerek var mı emin değilim o kısmı unuttum ama fontlar oyun içerisinde gözükmez ise bu dosyanın paketlenmesine gerek vardır.) Güncelleme: Bu arada ilk oyunun yamasını paylaştım... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangacanga1 -- 28 Şubat 2026; 16:31:37 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki