Şimdi Ara

*** SAHTEKAR DSMART***DSMART+SMİLE İNTERNET***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 Şubat ta D SMART müşteri hizmetlerini aradım aşığıdakilinkte belirtilen pakete abone olmak istediğimi söyledim eleman tabii olur dedi. Bende gittim önce telefon abonesi oldum. Sonra DSMART ı tekrar aradım eleman bi güzel işlemlerimi yaptı. 2 gün sonra geldiler dsmartı kurdular 3. gün müşteri hizmetleri beni aradı. Efendim siz maxi paket almışsınız maxi paket sadece sınırsız internet le beraber verilir sizi sınırsıza geçirecez 55 LİRA GEÇİRECEZ. Bende dedimki yok efendim ben bu meseleyi abone olurken görüştüm arkadaş o şekilde abone yaptı sizin internet sayfanızda da var dedim. Eleman bir dakka bekleyin kontrol edeyim dedi sonra tekrar döndü bana evet doğru o şekilde tarife var bi sorun yok dedi. Eminmisiniz dedim eminim dedi. Kaç lira ödeyeceğim dedim 33 lira ödeyeceksiniz dedi. 4. gün müşteri hizmetleri gene beni aradı gene aynı mevzu yok efendim maxi paket sadece sınırsız internetle verilirmiş. Nevrim döndü hepsini iptal edin dedim. 72 saat içinde iptal için arayacağız dediler daha aramadılar. Ben bu konuda ne yapabilirim

http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-sss-internet-fiyatina-d-smart-limitsiz-internet

16MB'e kadar 5GB internet + sd cihaz maxi paket 33 tl

33,00 T

• http://smiledankurtul.150m.com/

bu adresi dsmarta üye olmadan okumadığım için bin pişmanım bari siz okuyun ve okutturun
  • Allah kurtarsın
  • şikayet var sitesine yazarsan sorunun hemen çözülür.ertesi günü hemen arıyorlar.
  • Dün şikayet vara yazdım ama arayacaklarını sanmıyorum. Ben yandım başkası yanmasın ben onun derdindeyim. Siz siz olun sakın DSMART ın kıyısından köşesinden geçmeyin
  • çok ilginç bence olay şöyle olmuştur aboneliğin 8 mb üzerinden açılmış olabilir mi 16 yerine.
  • valla kaç üzerinden açtılar bilmiyom ama başta çyle anlaşmadıkki. Ayrıca daha arayan soran yok bakalım fatuya kaç yazacaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk İnternet
    8 ay önce açıldı
    Türksat VS TürkNet (İnternet)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de D-Smarttan benzer sorunu yaşıyorum, birçok firmaya müşteri oldum ancak D-Smart kadar ilgisiz ve her türlü yaptırımı sadece müşteri tarafına uygulamaya çalışan bir firma daha görmedim. Ben tüketici haklarına dilekçemi hazırlayıp hafta içerisinde vereceğim.
  • Türkiye'de gördüğüm işini en kötü yapan firmadır. Ben bugüne kadar internetten alış veriş, yurt dışından alış veriş, yurt dışından internet üzerinden alış veriş vs. konularda binlerce alış veriş yapmış bir insan olarak sizlerden tek ricam bu firmayla ilişkilerinize dikkat edin, hatta daha bir anlaşma yapmadıysanız yada yapmak üzereyseniz şu şikayetimi iki dakikanızı ayırıp okuyun lütfen ;

Lütfen lütfen lütfen sonuna kadar okuyun, sizlerden rica ediyorum...

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1148860/
  • eşini dostunu arkadaşını seviyorsan dsmarttan uzak tutun arkadaşlar
  • sahtekarın önde gidenidir d smart
  • Twitter üzerinden @DSmartdestek 'e mesaj atarsan numaranla beraber hemen arıyorlar hocam,ilgileniyorlar.
    Geçmiş olsun.
  • yok ilgelenen filan bu kadar şikayet var bu dsmart hakkında nerde bu devlet hala bu firmaya çalışma izni veriyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.