Şimdi Ara

Sahte Xbox 360 Controller Hakkında Yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık Abartısız 1 Haftadır Kablolu Xbox 360 Kolu Arıyorum ve Bulamadım... En Sonunda Aliexpress de buldum... Gerçi orda genuine yazıyor ama sahte çıkma ihtimalide var... soracağım soru ise.. sahte çıksa oyunlarda problem yapar mı?? yani orj. xbox kolu ile aynımı uyuymluluk olayı ? yardımcı olursanız sevinirim.. elinde kablolu controller olan varsada pm den ulaşabilir...

iyi forumlar...

• Uyumluluk problemi falan olmaz. Ama titresim gucu, malzeme kalitesi cok farkeder. Biraz daha fazla verip reknoloji marketlerden alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sethdrift2

Uyumluluk problemi falan olmaz. Ama titresim gucu, malzeme kalitesi cok farkeder. Biraz daha fazla verip reknoloji marketlerden alin.

yaaa kablolu yokki olsa alıcammda.. yok.. eğer pc de xbox controller olarak görüyorsa ve oyunlarda herhangi bir uyumlulukta sorun çıkarmıyorsa almayı düşünüyorum yapcak birşeyim yok.. tabi sahte çıkma ihtimaline karşı bu dediklerim..
  • pcde oynicaksan kablosuz da oluyor ama aparat alman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

pcde oynicaksan kablosuz da oluyor ama aparat alman lazım

aynen öle.. aparatı ile beraber 70-100 tl arası değişiyo.. hiç gerek yok onaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

quote:

Orjinal olmayan muhtemelen erkenden bozulacağından,orjinale 100TL(oda max. fiyat) vermek daha mantıklı olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

quote:

Orjinal olmayan muhtemelen erkenden bozulacağından,orjinale 100TL(oda max. fiyat) vermek daha mantıklı olur bence.

Valla çakmalarında o kadar dandik değildir herhalde.. Snopyler kadar 2 tane snopy var 2 senedir kullanıyorum.. 10 tlye almıştım.. Zamanında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 30 Eylül 2012; 11:53:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba...

Yaklaşık Abartısız 1 Haftadır Kablolu Xbox 360 Kolu Arıyorum ve Bulamadım... En Sonunda Aliexpress de buldum... Gerçi orda genuine yazıyor ama sahte çıkma ihtimalide var... soracağım soru ise.. sahte çıksa oyunlarda problem yapar mı?? yani orj. xbox kolu ile aynımı uyuymluluk olayı ? yardımcı olursanız sevinirim.. elinde kablolu controller olan varsada pm den ulaşabilir...

iyi forumlar...

nerde yaşıyorsun da bulamadın istde rahat bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

quote:

Arkadaşlar Merhaba...

iyi forumlar...

nerde yaşıyorsun da bulamadın istde rahat bulunur

Bursa / Orhangazideyim... bursaya geçince inegöl çarşısına bakıcam... netten araştırdım bulamadım hiç bir yerde.. istanbulda tabiki vardırda oraya gelmem çok zor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.