Şimdi Ara

Sahte ürünün böylesi; 500GB'lık diskin içinden 128MB bellek ve iki somun çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
24.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden maket telefonların içine macun doldurup satarlardı ayaküstü o aklıma geldi..
  • 5 yıl önce idi tahtakaledeki kaçakçılardan sony memorystick almıştım 4 gb kapasite var gözüküyordu ancak 1 gb dan fazla veri atınca 1 gb a kadar veriler ok 1 den sonrasında ise corroupt data olarak görünüyordu bu durum bir çok son kullanıcının başını yaktı o zamanlar da 4 gb memorystickler 70-100 lira arasındaydı. Yine çin çakması ürünler satıcıların hiç yüzü kızarmadan binlerce insanı magdur etmesiyle ünlendi tahtakalede iyi mal satılmıyor nedense çünkü kayserili arkadaşların çogunun ailesi akrabası kardeşi çinde konteynır yapıp mal getiriyorlar. En ucuz ve en dandik mal getirmede on numaralar özellikle tasko diye kol satan çakma kolcu var o kişi bir de hacca gitmiş ama hilenin dolambacın bini bir para tahtakalede. :)
  • Somunlar hediye herhalde
  • Çok iyi gerçekten ya :D çin kafasını ayrı çalışıyor :D
  • Çılgınca.
    This is madness
  • Şimdi adamların hakkını verelim somunları milimetrik şekilde sorunsuz yerleştirmişler :)
  • somunlar soğutucu görevini üstleniyor sanırım :D
  • çok kısa bi hikaye anlatayım. istanbulda telefon alsat getir götür yapan bi eleman varmış. birsürü dükkana günde 5-10 telefon veriyomuş parasını alıp faturasıyla ürünü veriyomuş. eleman bi gün girmiş yine dükkana iphoneları vermiş bitanesinin kutusunu açıp ürünü göstermiş vs.. dükkan sahibine de "abi bu aralar sahteciler volta atıyor dikkat et" demiş. dükkan sahibide "yok ben yamuk yapacak adamı gözünden tanırım" demiş. bu eleman dükkandan çıktıktan sonra iphone alıcısı gelmiş dükkan sahibi ürünün kutusunu açmış ve içinden kil kum karışımı çıkmış. ürün ile aynı ağırlıkta. adam iş yaptığı bütün dükkanlara aynı hareketi yapmış aynı gün toz olmuş. not: şehir efsanesi olabilir ama sahteciler volta atıyor kısmı süper :)
  • Gülmekten çene kemiklerim ağrımaya başladı
  • çok zekice.. başka kim yapabilirdiki böyle birşeyi..
  • 128 mb lik belleği nerden bulmuşlar yaa.arasan bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

quote:

Orijinalden alıntı: IceDeathR

Benim bir sözüm vardır,herzaman da söylerim Çin'den kız alsan Erkek çıkar diye. :)

ahahahahaha sesli güldüm :D

• 128 mb bellek yine koymuşlar içinden patates cıkmasından iyidir yine... :-)
  • fena ya bu çinlilerden korkulur
  • Güle güle öldüm yaa.Haberin içeriğine gelecek olursak; tipinden belli zaten sahte olduğu. Adam gibi kaliteli hiç bir markanın HDDsinin üzerinde öyle şu kadar hızlı falan filan gibi yazılar yazmaz. Hele hele öyle normal USB çıkışı hiç olmaz.
  • Zamanında İzmir Çankaya'da bit pazarında aynı hileyle binlerce cep telefonu satıldığını bilirim. Bozuk telefon kasalarının içine ana kart yerine madeni para yapıştırılıp tezgahlarda pili boş diye satılırdı. Bunlar yine iyi çalışan bir ürün veriyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanOguz

Zamanında İzmir Çankaya'da bit pazarında aynı hileyle binlerce cep telefonu satıldığını bilirim. Bozuk telefon kasalarının içine ana kart yerine madeni para yapıştırılıp tezgahlarda pili boş diye satılırdı. Bunlar yine iyi çalışan bir ürün veriyorlar :)

Bunu yapan Türkler Çinlilerle Orta Asyadan akraba herhalde

Somun da koymasalarmış, çok hafif abi yeni sistem diye satarlarmış

256GB Kingston flash disk 74 Lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 11 Nisan 2011; 23:24:47 >

• daihili flaş bellek + dahili somun x2 = Yeni nesil SSD
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.