Merhaba arkadaşlar. Dün hepsiburada.com'dan Hugo Boss marka Vapo model parfüm sipariş ettim. Ama bazı endişelerim var, acaba ürünün sahte olma ihtimali var mı ? Eğer ki öyle gelirse nasıl anlarım ? Daha önce hepsiburada.com dan bu yönde şikayeti olan oldu mu acaba ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Sahte ürün çıkacağını zannetmiyorum. Ancak mesela ben cep telefonu aldım.1GB Hafıza kartı hediye yazıyordu, Hafıza kartı martı çıkmadı kutudan.4 ay sonra yolladılar. Yani senin ürünün faturasında kapağı hediyedir falan yazıyorsa,dikkat et, kapağını göndermeyebililer :):):)
Teşekkürler cevabınız için :) Yok hediye vs. yazmıyor da işte tek endişem sahte ürün gelmesi oldu. Bir de yorumlarda ambalajsız falan geliyor yazılmış bugün arayıp öğreneceğim öyleyse eğer siparişi iptal ederim sanırım.
iptal et bence kendini riske atma
Tamam aradım konuştum ambalajsız gelmesi söz konusu değilmiş. Bir arkadaşımın akrabası da orada çalışıyormuş sahte ürün olmaz dedi. Ben de pek ihtimal vermiyorum açıkçası ama içimde bir şüphe de yok değil hani :)