Şimdi Ara

SAHTE TOMMY HILFIGER VE LACOSTE GÖMLEKLERİ NASIL ANLARIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
77.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternette satılan bir sürü Tommy Hilfiger ve Lacoste gömlekler var.

Bunların orjinalleri ile ayırt edebilmek için nelere dikkat etmeliyiz?

Eğer bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirler ise sevinirim.

Ayrıca gerçekten ucuza orjinal tommy veya lacoste gömlek bulabileceğim bir yer var mı? Tabii istanbul da fabrika satış mağazası var :) Oraya giden var mı acaba?

Saygılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sahte Tommy Hilfiger ve Lacoste Gömlekleri Nasıl Anlarsınız?

Sahte tasarımcı giyim eşyalarını saptamak güç olabilir, özellikle de Tommy Hilfiger ve Lacoste gibi popüler markalar söz konusu olduğunda. Bu kılavuz, orijinal ve sahte Tommy Hilfiger ve Lacoste gömlekleri ayırt etmenize yardımcı olacak bazı önemli ipuçlarını özetleyecektir.

Tommy Hilfiger Orijinallik Sorgulama

• Etiketleri Kontrol Edin: Orijinal Tommy Hilfiger gömleklerinde temiz ve iyi dikilmiş etiketler bulunur. Sahte ürünler genellikle kötü kaliteli dikişlere ve yanlış yazılmış metinlere sahip etiketler içerir.
    • Yazım ve Grameri Kontrol Edin: Sahte gömleklerde etiketlerde yazım ve dil bilgisi hataları olabilir. "TOMMY HILFIGER" yazımına ve marka adının doğru kullanılıp kullanılmadığına dikkat edin.
    • Malzemeye Dikkat Edin: Tommy Hilfiger gömlekleri genellikle yüksek kaliteli pamuk, keten veya ipek gibi kumaşlardan üretilir. Sahte ürünler genellikle daha ucuz, düşük kaliteli kumaşlar kullanır.

Lacoste Orijinallik Kontrolü

• Timsah Logosunu İnceleyin: Gerçek Lacoste gömleklerinde timsah logosu sol göğüste işlidir. Sahte ürünlerde logo genellikle baskıdır veya düşük kaliteli işçiliğe sahiptir.
    • Düğmeleri Kontrol Edin: Orijinal Lacoste gömleklerinde iki delikli düğmeler bulunur. Sahte ürünler genellikle daha fazla deliğe sahip düğmelere veya farklı bir şekle sahip düğmelere sahiptir.
    • Dikişleri İnceleyin: Lacoste gömlekleri kaliteli dikişlerle yapılır. Sahte ürünler sıklıkla gevşek dikişlere veya düzensiz dikiş desenlerine sahiptir.

Mezatlarda Satılan Ürünlerin Orijinalliği

• Satıcıyı Araştırın: Mezatlarda bir ürün satın almadan önce satıcının itibarını inceleyin. Olumlu geri bildirimlere ve sahte ürünler satma geçmişi olmayan güvenilir satıcıları tercih edin.
    • Ürün Açıklamasını Dikkatlice Okuyun: Ürün açıklamasında sahtelik belirtileri olup olmadığına dikkat edin. Açıklamada "benzer öğe" veya "orijinal olmayan" gibi ifadeler varsa, ürün sahte olabilir.

Sahte tasarımcı ürünler satın alarak hem paranızı hem de itibarınızı riske atarsınız. Yukarıdaki ipuçlarını izleyerek orijinal Tommy Hilfiger ve Lacoste gömleklerini güvenle satın alabilir ve sahte ürünlerden kaçınabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 11 Nisan 2021; 15:59:6 >
  • fiyatlarından
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

fiyatlarından

• Teşekkürler

Başka cevabı olan var mı?
  • ankarada bu gömleklerden bulabilirmiyiz! lacoste olanından
  • dikişlere bak. orjinalde kesinlikle yamukluk olmaz büyük özen olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sokaktan alırsan sahtedir. Lacoste ve Tommy mağazasından alırsan orjinaldir
  • lacosteyi sadece timsahın kuyruğundan anlarsınız eğer yoksa terbiye edilmiş timsahdır ve çakmadır anla işde
  • bide çakmalarda timsahın ağzı daha açık oluo die biliorm
  • Teşekkürler cevaplar için.

İnternette alıcam ama sahte olabilir diye korkuyorum. Satıcı da sahte değil diyor 100% orjinal diyor ancak yine de güvenemiyor insan...

Bilen birisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Bu arada İstanbul da yada başka bir yer de fabrika fiyatına satılan bir yer var mı?

Saygılar
  • link atar isen değerlendirebiliriz...
  • Hangi ürünü alıcağını söylersen yardımcı olurum.Amerika fiyatlarına bakıp orjinal oluıp olmadığını anlaşılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

fiyatlarından

Ben de yazacaktım...
  • Eğer burdaki gibi TOMMY HILFIGER lar 2.5 YTL ise sahtedir
  • gittigidiyordakilerin çoğu sahte....
    hatta çete gibiler.
    mesela biz amerikadan alıyoruz malı ist da arkadaşa postalıyoruz o size yolluyor yani orjinal gibi laflar var ilanlarsa...
    sanki amerikadan alınmış gibi....ama aslında haikiki merter malı
  • benim de hep hayalimdir turuncu veya yeşil gömlek+süveter takım lacoste. gerçekten çok hoşuma gider. o kumaşına dokununca kalite anlaşılıyor yumuşacık.

ama gel gelelim fiyatı 200 ytl ye yakın. bu ne kardeşim?? bu dediğim takımın çakmasını bulma şansım var mı?
  • İşte gittigidiyor dakilere tam da güvenemiyorum. Kimisi gerçek diyor yani, ihraç fazlası diyorlar aslında ona inanıyorum.

Siz ne dersiniz?

Saygılar
  • Lacostte u bilemeyeceğim ama Tommy Hilfiger'in sahtesi şöyle belli oluyor; Hommy Tilfiger...
    Bunun kocaman yazılmış halini bir çocuğun üstündeki montta görmüştüm:)
  • lacoste de gerceklerde tımsahın agzı t shırt yıkandıkca acılıo gerceklerde degısmıo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.