Şimdi Ara

Sahte Rapor - İÇERİ GİRİN (DEVAMSIZLIK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
41.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler gidin sağlık ocağına raporu alın gidin bir kırtasiyeye taratın gelin eve pc den düzeltin ben yaptım ve oldu hocalar yuttu geriye dönük rapor aldım :)
  • isteyene taslak satarım beyler wordde hazır protokol nonun ayrıntılarınıda gösteririm yani :D
  • bu konuyu egm bılışım suçlarına yollayıp guzel bır tıyatro ızleyebılırız
  • sahte rakı diye algıladım o.O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir resmî belgeyi sahte olarak düzenleyen, gerçek bir resmî belgeyi başkalarını aldatacak şekilde değiştiren veya sahte resmî belgeyi kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılır
  • Bizim okulda rapor götürünce hiç incelemeden hemen izinli diye yazıyorlar, yani yazıcıdan çıkarıp götürsem işeyarar ama bazı müdürler iyice kontrol ediyorlar başın yanabilir.
  • şimdi okula gitmemek için heryolu deneyin siz. 15 sene sonra a4 leri yersiniz keşke okusaydım. okusaydım da adam gibi bir hayatım olsaydı diye. Kendinize gelin. ders çalışın. Okulunuzda başarılı olun. büyüklerinizi dinleyin. Pişman olmassınız.

• Kaiserslautern34 kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşı dinlemeyin, okuldan kaçmanın yolunu bulun. Böylelikle yaratıcılık seviyeniz de artmış olur.

• Şimdi ki derdi ne acaba

• Ha ha ha :)

• dynamic222 D kullanıcısına yanıt
    Bence şuan atomu Einstein parçalamış ben nasıl toplarım diye kara kara düşünüyordur.

• Sa beyler bende pzt gunu sinava girmedim raporumda yok ama cuma gunu disciye gidecem rapor vercek tarihe 7 yazacak ben onu 3 yapacam tukenmez kalemle olayı cakarlarmı sizce??? Hatta niye ustunden gecilmis diye sorunca hocam ben pzt gunu gittim sinava girecektim aslinda ama yetisemedim zaten o aceleylede raporu unutmusum. Doktoru aradim cuma gunu yine randevum vardi. Cuma gel dedi gittim. Raporu yazarken yanlislikla bugunun tarihini yazdi yani 7 yazdi sonra ben 3 deyince duzeltti diycem nasil taktik beyler.

• Her şey sistem üzerinden dönüyor

Çok zekisiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.