Şimdi Ara

Sahte Kartuş Yazıcı'ya Zarar Verirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar inanın orijinal olarak 4 tane falan değiştirdim ve orijinalin fiyatida pahalı bende sahte almaya karar verdim bıktım artık o kadar para vermekten kartuşa .
    Kartuşu sahte alacağım Yazıcı'ya zarar verir mi?
    Hp office deskjet 5600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjina -- 3 Ekim 2013; 22:45:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: arjina

Arkadaslar inanın orijinal olarak 4 tane falan değiştirdim ve orijinalin fiyatida pahalı bende sahte almaya karar verdim bıktım artık o kadar para vermekten kartuşa .
    Hp office deskjet 5600

vermez
  • quote:

Arkadaslar inanın orijinal olarak 4 tane falan değiştirdim ve orijinalin fiyatida pahalı bende sahte almaya karar verdim bıktım artık o kadar para vermekten kartuşa .
    Hp office deskjet 5600

forumda yazıcılar bölümü var ben cevap vereyim kartuş çipi zarar görmediği sürece kartuşu doldurmaya devam edebilirsiniz her yazımda kartuş çipi yüksek sıcaklığa ulaşır bu nedenle yanabilir zarar verme konusuna gelirsek kartuş fazla doldurulma durumunda veya kartuş mürekkebi yeteri kadar uyum sağlayamazsa kartuşun akıtma miktarı biraz artabilir genel olarak ZARAR VERMİYOR DİYEBİLİRİZ.
  • Kaliteli muadillerde var çok dandik olanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

quote:

Hp office deskjet 5600

forumda yazıcılar bölümü var ben cevap vereyim kartuş çipi zarar görmediği sürece kartuşu doldurmaya devam edebilirsiniz her yazımda kartuş çipi yüksek sıcaklığa ulaşır bu nedenle yanabilir zarar verme konusuna gelirsek kartuş fazla doldurulma durumunda veya kartuş mürekkebi yeteri kadar uyum sağlayamazsa kartuşun akıtma miktarı biraz artabilir genel olarak ZARAR VERMİYOR DİYEBİLİRİZ.

Eyvallah, kartuşu doldurmam mümkün değil çünkü yazıcı kartuşu takinca sağdaki kartuş bu yazıcıda kullanılamaz diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.