Şimdi Ara

Sahte IMEI'li kaçak telefonlara operasyon başlatıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
2
Favori
18.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu yorumunuzdan ne derece saçma bir sonuç çıkardığınız ve anlatıları anlamadığınız gayet belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hehe 5-10 tanede ben aldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dugers kullanıcısına yanıt

kusura bakma dediklerinden hiç bir şey anlamıyorum. gerçekten bir şey amaçlayarak demiyorum sadece dediklerinin rasyonel olmadığını ifade ediyorum.

bunu nasıl ifade edebileceğimi bilmiyorum ancak dışarıda 100 lira olan telefon türkiyede 200 lira oluyorsa ve sen de bunu savunuyorsa ben anlamamayı tercih ediyorum. dolar falan demiyorum. dışarıda 100 lira olan telefon burada 200 lira. ırakta 100 lira suriyede 100 lira yunanistanda 100 lira ermenistanda 100 türkiyede 200 lira. neden?

çünkü yata binenler kaçıyormuş pırlanta da yatırım amaçlıymış.

• 200 dolarlık telefonu vergilerle 3500 hatat 4000e yakın TL'ye satarsanız tabi kaçak imei kullanır millet...

• reiis R kullanıcısına yanıt

??

• Olması gerekenden aşırı değerli hale getirdiğinde birde kaçakçılıkla uğraşma işi ve maliyeti de çıkar. Sadece orada değil tüm kalemlerde ilaçtan tut... zeytinyağına.. Böylece küme düşmüş bir adam olarak sahtekarlıklarla uğraşırsın. O sahtekarlıkları ise politikan üretmiş oldu.

• Yatırım yapıyorsun, fabrika kuruyorsun, arge yapıyorsun ürün üretip, pazarlama faaliyeti sonrası satıyorsun. Sonra x devlet senden çok kazanıyor bu satıştan. Üretici olsam çok koyar valla

• 2021 telefon fiyatları 2010 daki araba fiyatlarına çıktı artık 12-24-36 ay vadeli telefon alıyor insanlar

hal böyle olunca,cep telefonu lüks birşey miş gibi gözümüne sokulunca insanlar ucuza almanın yollarını arıyor

telefon fiyatları arşa çıkmış, kayıt ücreti desen 2700 liraya dayanmış ee ne yapsın bu insanlar

baskınla cartla curtla olacak iş değil bu. dövizi düşürün ki kimse yasal olmayan yollardan cihaz almaya çalışmasın

• Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt

iphone 13 pro max 1tb 23bin tl.

bütçem ancak şuna yetiyor

Sahte IMEI'li kaçak telefonlara operasyon başlatıldı

bu arada şu an kullandığım arabayı 2 sene önce 10bin tl ye aldım. 2 araba parasından fazla ediyor pro max (:

• frzstate kullanıcısına yanıt
    %99 oranında tek bir hamle ile engellenir. 1 yıldan fazla sinyal vermeyen 4g li telefonlar ve 3g öncesi telefonlar ise 4g sinyal veriyorsa engellenir. Çok sorun değil.

Bu işten en çok bazı resmi görevlilerin ekmek yediği sır değil. Devlet isterse engeller ama işlerine gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 1 2 TL iken bile kaçak çokça yaygındı. Kaçakçılığı bu şekilde savunmanız yanlış.

Kaçak ürünler terörist ve mafyalara kar sıradan insanlara ise ne idiğü belli olmayan ürünler ile garantisiz insanlar baş başa bırakmaktır.

Bir sorun yaşıyorsanız kendi başınızın çaresine bakmak bozuk sorunlu ürünlerin üzerine 1 bardak soğuk su içmektir.

Kaçak ürünleri övmek yerine bu tip riskleri alacağı hakkında bilgi vererek insanlar uyarmak olmalı.

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    Sayın arkadaşım önce adını soy adını içiren bir hesap aç ta öyle gel. Bu yorumu nerden yazıyorsun... Sen anlayamazsın biz dolar 500 TL olsada bu ülkeye sevdalayılız senin o çok övdüğün parti lideri gibi yalaka bir liderimiz yok.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Hep aynı ya baksana yorumlara hep sahte profil fotoğrafı sahte isimler. Makam aracı olacak tabi arkadaşım sen başka ülkelerdeki makam aracı sayılarını biliyormusun ? Şimdi başlarlar Hollanda başbakanı işe bisikletle gidiyor. He yersen. Bununla ancak cahil insanları kandırabilirsin.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt

Zaten çift sim kayıtlı olanların tek simi buna benzer bir yöntemle patladı. Sinyal alınmayan telefon IMEIleri yasaklandı. 4G yerine 3G hıza düşürüp insanlar yine kullanır hala net çözüm yok bana sorarsanız..

• bulursan al başkasına tarihi eser diye satarsın :)

• erhan_fidan E kullanıcısına yanıt

Sen dalga mı geçiyorsun yoksa şaka mısın? Nereden gönderdiler arkadaş seni? Bu forumda adını soyadını içeren bir hesap zorunluluğu mu var? Sahte profil fotografı ne demek? Burada kendi fotosunu mu koyacaktı? Öyle bir üye görmedim ben salak gibi resmini koyacak adını soyadını ifşa edecek.

Belli ki seni bilmediğin bir yere göndermişler sende zaten basmakalıp laflarla propaganda yapmaya çalışıyorsun. Ülkeye falan sevdalı değilsiniz partiye sevdalısınız. Dolar 500 değil 15 lira olsun parti beslemeleri dışında kimse kalmaz. Önceki seçimleri de gördük hiç acımadılar devirdiler hükümetleri.

Ayrıca kendi hesabına bak öyle konuş 2020'de üye olmuşun mesaj sayın ortada. Buradan çekip gidip aradan zaman geçti birden şu foruma gelip bakayım dedin değil mi? Birileri vermedi hesabı veya ucuza satın almadın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 3 Kasım 2021; 22:19:12 >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    3g li telefonlar 4g sinyali tespit etmek çok kolay. Hatta tüm telefonlar IMEI ile marka model bilgileri var ellerinde. Kaçakçılığı %99 engeller.

Devlet isterse engeller ama işlerine gelmiyor.

Bunu çok dillendirip ortaya dökmüyor hepsi bu.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt

Dediğin olursa ortalık karışır. Piyasada imei atılan telefon çok fazla. 2 sene önce yapsalar neyse ama artık geç.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.