Şimdi Ara

Sahte Hesaptan Hakaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi kısaca yazayım taşşştaş geçmeyin birader. Biri arda gülere boş topçu dedi ben de bunun profil fotosuna baktım yanındaki avradın güzel mi yazdım. Hesap fake hesap bu arada. Avukatı dm den yazdı dava edildiniz bilmem ne avukata dedim birader ben laz ziyayim beni dava edemezsin. Engelledim. Para yok zaten kot korkusundan vpn açtım 2 gündür öyle geziyom zuhaha. Şimdi bunlar beni bulup bana 150 bin lira sokmaz değil mi. Teşekkürler iyi günler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 150 bin ne yahu. Suçlu bulunsan bile o kadar yüksek rakamlar çıkmaz. Ama siciline işler . Keşke internetten yazdıklarınıza dikkat etseniz. Bu forumda bile yazdıklarımız dan dolayı dava edilebilirsiniz. Bir arda güler için değermiydi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    arda baba beni görüp cezamı öder mi acaba , 1 dolar olmuş 150 lira zaten ona koymaz

• lazzziyaa L kullanıcısına yanıt

Ceza önemli değilde sicile işlemesi çok sıkıntı . Seni ıp adresinden her türlü bulurlar onda sıkıntı yok . Ama belki seni şikayet eden kişi ile görüşebilirsen olayi tatlıya bağlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle az yorumlarda gezindim de millet birbirinin sülalesine sövmüş takipsizlik çıkmış ulan biz sadece avradın güzel mi yazdık eğer ben patlarsam harbiden kaderime dava açarım :DDDDDD

• Aklıma çok iyi bir fikir geldi ben yapmadım ben yazmadım diyicem hakim bey bana kesin inanır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adıma yazılan sahte senet.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.