Şimdi Ara

Sahte 1 TL ve Jeton Yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
7.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskiden boyut+ agirlik olcerek calisirdi bu cihazlar. Simdi lazerli malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Küçükken ilokulda 1 tl atınca bir avuç şeker düşen makinalardan getirmişlerdi. Bizde 1 tl yi mukavvanın üstüne koyup çizip kesiyorduk. Makine ye atınca şeker veriyordu. Dene istersen.

Hocam izmirlimisiniz

Yok. Bursalıyım. Neden sordun?

İlkokulda bizim okulda cok yaparlardi acabadedim ayni okuldamiydik

Şimdiki aklım olsa kesinlikle yapmazdım. Lösemili çocuklar içinde o makineler. Bak şu an bunu düşününce yine vicdan yaptım.

• Ben arap emirlikleri parasını kullanıyorum çoğu yerde işe yarıyor. Hatta kola makinelerinin bazılarıda okuyor. Ama kentkart yakalıyor. Para bizim 1 türk lirasının neredeyse aynısı sadece ortasında başka yuvarlak yok. Galiba bizimkiler onlardan özenmişler parayı. Başka nerden özeneceklerdi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

beyler bu langırt aleti biliyorsunuz 1 tl ile çalışıyor. acaba 1 tl ebatında demir bir cismi alete atsak çalışır mı? aynı şekilde jeton da yapabilir miyiz?

1 tl şeklinde alcıdan döküm yap at içine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankasi

İpe bağla çek

Laaan

• Eski sistemler mekanikti şimdiki sistemler elektronik. Sahte para koruma sistemlerine sahip mikro işlemcileri var.
  • Eskiden ateri salonlarında delikli jeton kullanır ip baglardik jetone atıp geri cekerdik yakalanınca da dayak yerdik hâlâ tadı damağımda o dayaklarin.

• Hocam ip sistemi her zaman işe yaramıyor. Bazı makiner ipi kesip parayı da alıyor bişey vermiyor. Bazılarında buna ek olarak mıknatıs var. Ve para yerine yuvarlak demir atarsan da kabul etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunanistanda aletlere 1tl atarak sabaha kadar oynamıştım
    1 euro = 3 tl :D
  • Bu kadar boş bir konu görmedim.

Teoriler, farklı fikirler havada uçuşuyor.

Altı üstü bir el langırt oynayacaksınız yahu, 1 lirası olan yok mu aranızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: tcan

Bu kadar boş bir konu görmedim.

Teoriler, farklı fikirler havada uçuşuyor.

Altı üstü bir el langırt oynayacaksınız yahu, 1 lirası olan yok mu aranızda?

öyle deme hocam dersanede her tenefüs oynayınca 5tl filan gidiyor az para değil

• Paypal ver.

• Eski paralar olabilir biz Alanyada kışın kapanan bir kafede çekmecede 300-400 adet demir yabancı para bulduyduk arastırdık değeri nerdeyse yok paranın 1 liranın 10 da 1i bile değil (internet kafeciye tanesi 4 tl ediyor diye yutturup günlerce oynamışdık o başka)
    neyse 1 lira boyutunda şu top veren makinalar olsun sakız verenler olsun çalışmışdı alıp tüm demirleri gece gidip sömürdük küçüktük yapdık bir hata :(

Birde otopark para makinesi olur ya 1 tl atarsın fiş keser onunda bugunu bulmuşduk düğmesine basılı tutup az sallıyınca paralar düşüyordu öylede 20-30 demir 1 tl kaldırmışızdır 2. gün Kayserili bakkal zabıtayı arayıp kaldırttı (***siz aramasına birşey demiyorum ama sırf kendi sallayıp alamadığı için aradı 30 yaşında adam güyya ben yapmam ayağına yattı gece dükkanı kapatırken makineyi sallıyordu para gelsin diye görmedik değil tabi biz çoktan halletmişdik beleş mezar olsa koşacak)

• Langırt makinesini bilmem de şu yiyecek içecek verenlerde sahte para koruması var içlerinde.. İpi atıp çekme olayını zaten sadece aşağı doğru açılan kapı gibi bir şeyle çözmüşlerdi. Geri gelmiyordu yani. Gramaj ve boyut önemli fakat paraya benzemesi de önemli. Eğer 1 TL Ye benzeyen Gramaj ve boyut da tuturabiliyorsan bu gazla basacağın 20 linklerden alırım bir dal :D konu çok güzel yerlere gidiyor.

• İmam osurursa cemaat burada kalpazanlık konusu acar tabi

• hort lazım banada :D
  • netstat kullanıcısına yanıt
    Ya ne adamsınız kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlar süper
  • Aklima bir fikir geldi deneyip sonucu yazarim.

• 100 dolar yollayayım da susun be
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.