Şimdi Ara

Sahip olmadığımız oyunun rozetini yapma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kütüphanemizde bulunmayan bi oyunun pazardan kartlarını alıp rozet yapabilir miyim ? Biliyorum saçma bi soru ama çok aklıma takıldı

• evet dostum yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunQueenHimiko

evet dostum yapabilirsin.

Teşekkür ederim.
  • Yapamazsın nasıl yapacaksın o zaman herkes 30-40 lv olurdu sadece kütüphanendeki oyunu oynamadan appid değiştirerek kartları düşürebilirsin o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Yapamazsın nasıl yapacaksın o zaman herkes 30-40 lv olurdu sadece kütüphanendeki oyunu oynamadan appid değiştirerek kartları düşürebilirsin o kadar.

Aynen yapamazsın. Öyle olsa Steamde 50 level altı hesap zor görürdük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 18 Aralık 2014; 18:51:05 >
  • Yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profil sayfana girdikten sonra linkin sonuna "/gamecards/Oyunun Kodu/" ekliyorsun ve istediğin oyunun rozet sayfasını açıyorsun ve kartları satın alarak badge yapabiliyorsun. Oyunun kütüphanenede olması gerekmiyor.

Oyun ID'sini de oyun sayfasından alabilirsin, linkin sonundaki numara oyun kodudur.

Örnek olarak bende Dont Starve oyunu yok ama rozet linkine girebiliyorum ve kartları toplarsam rozet yapabilirim.

http://steamcommunity.com/id/wolfallen/gamecards/219740/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togy'Iceman

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Yapamazsın nasıl yapacaksın o zaman herkes 30-40 lv olurdu sadece kütüphanendeki oyunu oynamadan appid değiştirerek kartları düşürebilirsin o kadar.

Aynen yapamazsın. Öyle olsa Steamde 50 level altı hesap zor görürdük

yapılıyor, sadece bir kartı alıp steamde nickinin yazılı olduğu kısımda "badges" bölümüne girdiğinizde göreceksiniz zaten, diğerlerinide tamamlayıp yapabilirsiniz. birkaç gün önce bende olmayan birçok oyun için yaptım.

http://www.steamcardexchange.net/index.php?badgeprices

herhangi bir kartın adını markette aratıp bulabilirsin ya da üstteki linkte herhangi bir oyunu seçip, kartın fiyat(price) yazan kısmına tıkladığında browserda o kartın steam marketteki linkini açıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

Profil sayfana girdikten sonra linkin sonuna "/gamecards/Oyunun Kodu/" ekliyorsun ve istediğin oyunun rozet sayfasını açıyorsun ve kartları satın alarak badge yapabiliyorsun. Oyunun kütüphanenede olması gerekmiyor.

Oyun ID'sini de oyun sayfasından alabilirsin, linkin sonundaki numara oyun kodudur.

Örnek olarak bende Dont Starve oyunu yok ama rozet linkine girebiliyorum ve kartları toplarsam rozet yapabilirim.

http://steamcommunity.com/id/wolfallen/gamecards/219740/

Teşekkürler hocam çok yardımcı oldun.

• Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.