Şimdi Ara

sahip çık ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birisi kız arkadaşınızın yanında, ayrılırken " x'e sahip çık" derse bu ne demek?

Burda nasıl bir ima var.

Ters bir ima varsa o kişinin bir taraflarını kıracam sanırım.

• ya ne amaçla dediğini burdan anlamak zor ama gereksiz bi laf yani.Sanki sahip çıkamıyomuşuzda sahip çık diyor gibi ama yinede hemen gidip bi taraflarını kırma kişinin
  • Arkadaşım bir kızla çıkıyorsun onu seviyorsun onla bir şeyler paylaşıyorsun bir arkadaş sana sahip çık demiş şu demiş bu demiş sanane ya SEN KIZ ARKADAŞINA GÜVENMİYORMUSUN???????????????????*
  • güven meselesi değil.
    zaten ben takmadım. kimseyi takmam.
    ama kız sonradan kötü oldu. bende üsteleyince ne demek istiyor sinir oldum dedi.
    ne anladın dedim söylemedi.
    onun canı sıkılınca ben kötü oluyorum.

zaten orada ters bir şekilde anlasam şimdi size sormazdım.
  • bana ters bir anlamda söylemiş gibi geldi. yani yanlış anlama, ama sanki bir şeyler karıştırıyormuş da sen sahip çıkamıyormuşsun, onu söylemeye gelmiş gibi anladım ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

bana ters bir anlamda söylemiş gibi geldi. yani yanlış anlama, ama sanki bir şeyler karıştırıyormuş da sen sahip çıkamıyormuşsun, onu söylemeye gelmiş gibi anladım ben.

+1

kızın da morali bozuldu.. demişsin

ama yine de herşey olabilir bence DH bu konuda sana yardım edemez.. Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz..
  • X'e sahip çık diyen erkek mi?

Öyleyse eğer açık açık kız arkadaşıma sarkmak olarak yorumlardım ve bilmiyorum artık bu lafı diyeni ne hale getirirdim.

Ama bir yandan da arkadaşça uyarı da olabilir diye düşünüyorum, yani "x'e sahip çık etraftakiler ona sarkıyor, dikkatli ol." gibisinden.

Yine de ilk olarak, yukarıda ilk yazdığım düşünce aklıma gelirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Ağustos 2007; 1:14:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.