Şimdi Ara

Şahin vites topuzu nasıl sökülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
20.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vites topuzunu nasıl takıcam bir türlü bulamadım yanında alyan anahtarda vermişler ama alyan ile sökülecek bir vida falanda yok sökemedim

http://img684.imageshack.us/img684/9071/dsc00988600x450.jpg

https://store.donanimhaber.com/f0/dc/e0/f0dce0a74c0a34bec92121d293f406f9.jpg

https://store.donanimhaber.com/2e/f2/93/2ef2936556b05706b683ae044c42448b.jpg

• Vida Gibi Çevirerek Çıkmıyormu ? O Alyen Anahtarlar Sonradan Takacağınız KOlu Sıkıştırmak İçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

Vida Gibi Çevirerek Çıkmıyormu ? O Alyen Anahtarlar Sonradan Takacağınız KOlu Sıkıştırmak İçin

Çevirerek çıkarmayı denedim ama kıracam diye korktum bıraktım çünkü baya bi zorladım çıkmadı yalnız kafama takılan başka bir husus daha var yeni aldıgım topuz kısa ama eski topuz uzun gibi geldi bana bu şekilde uyum saglarmıki
  • Onuda İçinden Çıkan Körükle Kapatacaksınız Zannedersem...
  • quote:

Onuda İçinden Çıkan Körükle Kapatacaksınız Zannedersem...

Körükle kapatmak sorun degil de sanki bana vites kolu kısa kalacakmış gibi geldi yenisini takınca neyse zorlayıp sökmeyi deniyecem bakalım
  • Çok Kısalmaz Bence Şahinin Vites Kolu Zaten Yeterince Uzun
  • Topuzu üst kısmından tutup sağa sola çevirin. Biraz gevşediğini fark ettiğinizde daha hızlı şekilde ve yukarı doğru çekerek bir süre daha çevirin. İyice gevşediğinden emin olduğunuzda yukarı çekin, çıkacaktır.
    Yalnız belirtmek isterim, aldığınız vites topuzu aşırı dandik ve pişman olacaksınız. Plastik, çabuk kırılıyor ve çabuk aşınıyor bunlar. Paraya kıyıp metal ve kaliteli birşey almaya çalışın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mandallı Vites Kolu vs.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

quote:

Onuda İçinden Çıkan Körükle Kapatacaksınız Zannedersem...

Körükle kapatmak sorun degil de sanki bana vites kolu kısa kalacakmış gibi geldi yenisini takınca neyse zorlayıp sökmeyi deniyecem bakalım

Çevirirken sağ sol falan yapıp birazda yukarı çekeceksin. Kırılmaz korkma. Vites kolu biraz kısa kalacak fakat orda siyah bir parça var hortum gibi onuda yeni vites kolunun altına takacaksın. Vites kolunun eskiye oranla bi hayli kısalacak. İlk başlarda biraz sıkıntı olur ama alıştıkdan sonra eskisini kullanamazsın. Yani kısa topuz daha rahat kullanılıyor. Bende şahin varken bende aynı işlemi yapmıştım oradan biliyorum :)

• Ne yaptıysam çıkaramadım kıracam nerdeyse yavv
  • 1 sene olmuşama neyse yazayım ihtiyacı olan olabilir.... ... Kırılmaz hocam döndüre döndüre çekin ama kuvvetli çekin ben denedim birşey olmadı. Vites topuzunun içinde plastik bir parça var kırılarak çıkıyor o yüzden zor biraz çıkarmak. Kırılan parça da birkaç liralık bir parça mühim değil. Vites topuzunu sökünce gerisini yaparsınız zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nOnAME* -- 10 Şubat 2011; 11:47:03 >
  • arkadaşlar bu resimde ki topuzu nerden bulabilrim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csndmrs

arkadaşlar bu resimde ki topuzu nerden bulabilrim ?

Ahhhh ahhhh laaannn neden hortlattın konuyu eski günlerim geldi aklıma

Bu arada hangi resimdeki topuzdan bahsediyorsun?
  • birzamanlar senin sökmeye çalıştığın tofaş topuzu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • körüğü indir topuzu vida gibi sola çevir çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.