Şimdi Ara

şahin s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar inşallah bu önümüzdeki günlerde 6 7 milyar civarı araba almayı planlıyoruz ilk alternatif şahin gibi gözüküyo ama bi yandanda çekiniyoz piyasası eskisi gibimi nede olsa çok oldu çıkalı ne dersiniz bu işe

• bu memlekette şahinin piyasası kolay kolay bitmez.....

daha çokk binilir o arabaya....

şahinin eski kasalarının bile piyasası çoğu arabadan iyidir... hastası çok tabi nasıl bir hastalık ben anlamış değilim
  • aşhin s yerine doğan slx alabilirsiniz.
    tabi 96 şahin s olmaz 93-94 slx olur ama daha aksesuarlı ve konforludur s'e göre.

bir de şahin-doğan her zaman satılır o yönden içiniz rahat olsun.
    temiz bir araç bulursanız siz de sorunsuz binersiniz.
  • cevaplar için tşk bakıcaz artık kısmet hangisi ise onu alcaz
  • bir yakinimda 1997 sahin s 1.4 tempra motoru olandan var. araci ilk elden almisti. tertemizdi. kendisi halada biniyor.
    boyle birseyler dusururseniz uzun sure sorunsuz binebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

aşhin s yerine doğan slx alabilirsiniz.
    tabi 96 şahin s olmaz 93-94 slx olur ama daha aksesuarlı ve konforludur s'e göre.

arkadaşım sana katılıyorum bencede doğan diyorum kardeş doğan al
  • 6 - 7 milyara daha az yakan bir araç alınamazmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şahin k
    11 yıl önce açıldı
    Lada vega vs doğan,şahin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: makul

6 - 7 milyara daha az yakan bir araç alınamazmı ?

swiftler de var bu fiyatta.
  • 6-7ye bir sürü az yakan araba var ama sadece az yakması için binilir konfor v.s. aranmaz tabi hiç binememekten iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

aşhin s yerine doğan slx alabilirsiniz.

katılıyorum bende 93 doğan slx vardı işimi görörüyodu
  • kuş serileri avrupa arabalarının 2. eli düşük olduğu için yavaş yavaş tahtı kaybediyor.
    uzun vadede binmeyi düşünüyorsanız biraz daha ekleyip avrupa veya japonlara bakabilirsiniz.
  • LPg li bir nova

Tamam tamam kızmayın
  • clone kardeşs saol söylediğin için ama ne onu nede başka araba alamayacağız galiba babam işten çıkarıldı batsın bu dünya ilk arabamız olcaktışans yok sans kafam acaip bozuldu bari bi o kadar daha ekleyip ufak bi yeree ortak mı olsa iş daha önemli artı çalışamassa eğer internettide kapatacakmış

• 6-7 bin YTL'ye Broadway ya da Fairway tarzı bir araç alabilirsiniz. Üstelik bu araçların temizi lpg'li şahin doğan'dan az yakar.
  • merhaba arkadasim
    ben zonguldakta oturuyorum
    55.000 de 95 model şahin s var bende, abartısız soyluyorum. arac bulabileceklerinin icinde en iyisi ve lpg li.
    satmayı düşünüyorum. ulasabilirsen bi gorusuruz istersen.
    mailim - - derinmert@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: baran0212

clone kardeşs saol söylediğin için ama ne onu nede başka araba alamayacağız galiba babam işten çıkarıldı batsın bu dünya ilk arabamız olcaktışans yok sans kafam acaip bozuldu bari bi o kadar daha ekleyip ufak bi yeree ortak mı olsa iş daha önemli artı çalışamassa eğer internettide kapatacakmış

Takma kafanı baran şimdi olmazsa baska zaman alırsınız.Üzülme herşeyin bir hal yolu bulunur.Umarım enyakın zamanda istediklerine kavuşursun.

• Piyasasının halen iyi olduğu kesin tofaşların. Taksiden çıkma 89 doğanı 5 günde sattık. Kolay kolay da vazgeçmez Türk halkı bu araçtan.
    İkinci elinin kuvvetli olduğu kesin ama onun dışındakilere birşey diyemiyceğim. Sağlamlık, konfor, kalite v.s.
  • bu şahinlere elektrikli cam takılabiliyormu kaça patlar biraz bilgi verirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneyli

bu şahinlere elektrikli cam takılabiliyormu kaça patlar biraz bilgi verirmisiniz

takılıyo bende 87eski kasa doğan vardı manueldi camları otoomatik cam taktırmıştık ama 10seneden dfazla oldu kaça takıldı hiç hatırlamıyorum zaten o zamanki fiyat bu günü pek bağlamaz
    ama zannedersem 200liraya flan takılır gibi geliyo bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyli

bu şahinlere elektrikli cam takılabiliyormu kaça patlar biraz bilgi verirmisiniz

ön iki cam motoru 70 tl. 30 tl de ıscılık verdın mı suanda 100 lıraya takarsın. nereden cıktı 200 :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.