Şimdi Ara

Şahin - Doğan farkı nedir ? Kuş serisinin anatomisini inceleyen var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
45.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orijinalden alıntı: 34 SRY 86

5 sn altında 0-100 ü var diyorlardı... bi ara baya efsane olmuştu.

Ah bi para* olsa :)
    Bi Tane Beyaz Şahin SS - Bi tane Kırmızı Şahin WRC
    İkisinide yan yana koyucam garaja

Vallahi hocam iyi hoş diyorsun da drag aracı yapıyorsan eyvallah ama WRC tarzı yol tipi performanslı bir araç şahinden doğandan çıkmaz. Ne ağırlık dağılımları ne de aerodinamikleri bu iş için hiç uygun değil. Ancak showcar olur.

Yok WRC derken onu kastetmek istemedim...
    Kendime göre isimlendirdim... SS : Seray Sadık / WRC : Focus, Impreza v.s. modellerinin ralli araçlarına itafen espri amaçlı

Ama param olsa gidip sıfır merso s almak varken o hayalimi gerçekleştirmeyi tercih ederim. manyaklıkda sınır yoktur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

quote:

Orijinalden alıntı: E.S 43

Dayanamadım bende koyayım foto

94 yılında 0km aldığımız, o günden beri garajda muhafaza ettiğimiz aracımız. Kmsi 58000. Neden düşük diye sorarsanız benzinlide ondan Küçük bir şehirde yaşadığımız için haftada 1 kez kullanıyoruz.

Şahin - Doğan farkı nedir ? Kuş serisinin anatomisini inceleyen var mı ?

Hey masallah orjinallerini gormeyi ozlemisiz Arka sinyalleri sari mi yoksa siyah mi?

Biz de 1992 yilinda sifir almistik Sahin sari sinyal lambali olanlardan. 1999da sattigimizda 80.000kusur kilometredeydi

94 ler siyah sinyallidir
    zamanında bizde de 93 modeli vardı çok temiz ve orijinaldi

• merhaba arkadaslar bende kendimce tofaş şahin meraklısıyım energatik arkadasımızın aracının aynısıydı 93 model 2009 şubat ayından bu yana arac uzerinde bir suru değişiklik yaptım tabi bukadar uzun surmesinin nedenini anlıyosunuz nakitten dolayı bu gun bi arkadas geldi hiç alıcı tipi falan yok arac park halinde işyerinin onunde aracı sordu satlıkmı diye ewt dsedim satlık kaç model ne istiyosunuz dedi dedim 93 mod. 7000tl istiyorum bindi baktı altına ustune bi ustaya gosterelim dedi olur bizim elemanla gittiler baktırmaya geldi arkadas tek kelimeyle son oluru nedir soylenen fiyattan kurus assagı olmaz dedim arkadas parayı bıraktı masaya hadi dedi gidiyoruz notere ben boyle bişey ilk defa goruyorum ne pazarlık ne baska bişey gozumun nuru aracım gitti yani içimde ki buruklugu anlatamam bişeyde diyemedik soz çıktı agızdan kendime kızıp duruyorum neden sattım diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: takilbana

merhaba arkadaslar bende kendimce tofaş şahin meraklısıyım energatik arkadasımızın aracının aynısıydı 93 model 2009 şubat ayından bu yana arac uzerinde bir suru değişiklik yaptım tabi bukadar uzun surmesinin nedenini anlıyosunuz nakitten dolayı bu gun bi arkadas geldi hiç alıcı tipi falan yok arac park halinde işyerinin onunde aracı sordu satlıkmı diye ewt dsedim satlık kaç model ne istiyosunuz dedi dedim 93 mod. 7000tl istiyorum bindi baktı altına ustune bi ustaya gosterelim dedi olur bizim elemanla gittiler baktırmaya geldi arkadas tek kelimeyle son oluru nedir soylenen fiyattan kurus assagı olmaz dedim arkadas parayı bıraktı masaya hadi dedi gidiyoruz notere ben boyle bişey ilk defa goruyorum ne pazarlık ne baska bişey gozumun nuru aracım gitti yani içimde ki buruklugu anlatamam bişeyde diyemedik soz çıktı agızdan kendime kızıp duruyorum neden sattım diye...

:) Gülünürmü ağlanırmı... geçmiş olsun kafaya takma hayırlısı budur inşallah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.