Şimdi Ara

Sahibindene Mesaj Yazdım (Cevap Geldi!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isim olmasada bazen can sikintisindan dolayi araba bakiyorum. Oylesine ilan bakarmi insan? Bakiyor iste Bakarken bazen insan kanser oluyor arkadas. Adamin km 200kusur bin. Yaziyor 200. Aramalarda cikiyor sonra fuzuli yere. Veya 150.000 diye yaziyor. Yine 100bin secsen bile aramada gorunuyor. Bunlar sozde kendini akilli sanan zeki vatandaslarimizin eseri. Bende belki dikkate alirlar diye mesaj attim. Diyorumki karsilastigimiz sorunlari mesaj olarak yazarsak elbet ilgilenen biri olur.

Iste mesajim:

Selamlar. Birkac husus ile ilgili gorusumu bildirmek istiyorum. Arac aramalari ile ilgili duzenlemeler yapilsa cok iyi olur. Mesela kimi kisiler kmyi 105.000 ekleyerek yaziyor. Sozde akillilar. Boyle olunca aramalarda sorun cikiyor. Km kismina sadece rakam girilse cok daha iyi olur. Ayrica aramalari arac kasasiba gorede yapabilsek diyorum. Mesela honda civic fd6 fb7 diye. Bu sekilde aradigimizda sadece o kasa icerisindeki araclara bakmis oluruz. Kategori ile alakali yanlis kullanim oldugunu dusunuyorum birde. Mesela kullanicimi seciyor bilmiyorum ama ornek vermek gerekirse. Yine 2010 civic aradigimizda kimi ilanlar 1.6 kimileri 1.6 ivtec kisminda cikmakta ve bu da aramayi oldukca karistirmaktadir. Siteyi severek takip ediyoruz. Bu tip ufak degisiklikler olursa daha kullanisli olur diye dusunuyorum. Ya da nasil uygun ise. Iyi calismalar.

Guncelleme: Az once baktim geri donus yapmislar. Ama anlayamamislar sanirim mesajimi.

Gelen cevap: Sayın Üyemiz, kmyi 105.000 ekleyerek yaziyor" cümleniz tam olarak anlaşılamadı daha detaylı yazarsanız seviniriz. Teknik verileri sağlayan veri sağlayıcımızda Kasa numarası olmadığı için biz de sunamıyoruz maalesef. Araçların kategorilere girilmesi işi de kullanıcılarımız tarafından yapılmakta olup hatalı ilan bildirimi yapıldığında değerlendirilip düzeltilmektedir. Saygılarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 27 Aralık 2014; 18:23:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende arama bölümüne araç sınıfını eklemelerini istemiştim ama cevap bile vermediler. Mesela ben 30 Bin liralık araç arıyorum ama D sınıfı olsun. B veya C sınıfı araçları bana göstermesin. Böyle bişey olsa güzel bir özellik olurdu.
  • Nasil bu forumda hit yuzunden alakasiz konular acip yorumlar atan, buyuk ihtimalle 18 yas alti olan kisilere mudahale edilmiyor, malesef sahibinden.com'da hit yuzunden bu tarz ilan ve ilan sahiplerine mudahale etmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Bende arama bölümüne araç sınıfını eklemelerini istemiştim ama cevap bile vermediler. Mesela ben 30 Bin liralık araç arıyorum ama D sınıfı olsun. B veya C sınıfı araçları bana göstermesin. Böyle bişey olsa güzel bir özellik olurdu.

Eksikligi gercekten cok hissediliyor. Arama yapiyorsun a sinifi bile cikiyor. Isleme alinmis yaziyordu mesajim. Ama bakalim ne derler

• O sorunu daha dün yaşadım. Kmyi 100 000 altı olarak girdim. 3 ilan çıktı, ikisi pahalı normal yani. Biri acayip ucuz. Dangoz 220 yazmış km ye. Gereksiz bir efor sarfettirdi bana.
    Bu işi yaparken de 1000-100 000 arasında yapmakta fayda var

Bu arada adamların android uygulaması efsane olmuş. Sitesinde takılmaktan çok android uygulamasında takılmayı tercih ediyorum.
    Eski uygulamasını bilen varsa benim yaşadığım zevki yaşayacaktır.

edit: Emirio dayı germe ortamı

Edit2: almak istediği aracın kategorisine Alınık diye veya kendi farklı aracını koyup takas istiyorum diye koyanları da unutmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 23 Aralık 2014; 18:00:10 >

• Sahibindenin yapacağı bir şey var mı bilmiyorum ama sedan aratınca hb, hb aratınca Sw vs pekçok saçma mesaj var. Cliocular alınmasın eski kasa clio arıyordum bir ara yarısı arabasının kasasını bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

Sahibindenin yapacağı bir şey var mı bilmiyorum ama sedan aratınca hb, hb aratınca Sw vs pekçok saçma mesaj var. Cliocular alınmasın eski kasa clio arıyordum bir ara yarısı arabasının kasasını bilmiyor.

Adam ne diye girerse ilani oyle yayinliyorlar. Onaylanma sureci var. Ama neye bakiyorlar. Ya da bakiyorlarmi bilmem artik. Mecburen tum kasa tiplerine bakacaz. Yapacak birsey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    niye cevap yazamıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sahibinden o kadar büyümüş ki kimseyi takmıyor. Kaç defa chevy caprice classic başlığı altında captiva ilanını şikayet ettim yanlış yere açılmış diye. Sistemin ürettiği bir teşekkür emaili geliyor ama hatalı ilanlar haftalardır orada. Yani pek ümitli olmayın bu konuda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden satilacakmis, ilgilenmezler herhalde. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Sahibinden satilacakmis, ilgilenmezler herhalde. :)

Satisami cikmis? Yalniz adamlar dehset paraya satar varya. Nerdeen nerye

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Geçen bi haberde öyle diyordu, pc ye geçince linkini atayım. Ilan fiyatlarına baya zam yapmışlar, sebebi de şirket satılacağı için karlı görünsün fiyat artsın. :)

• quote:

quote:

quote:

Geçen bi haberde öyle diyordu, pc ye geçince linkini atayım. Ilan fiyatlarına baya zam yapmışlar, sebebi de şirket satılacağı için karlı görünsün fiyat artsın. :)

Neyse hayirlisi olsun bakalim. Kose oldu adamlar

• quote:

quote:

Bende arama bölümüne araç sınıfını eklemelerini istemiştim ama cevap bile vermediler. Mesela ben 30 Bin liralık araç arıyorum ama D sınıfı olsun. B veya C sınıfı araçları bana göstermesin. Böyle bişey olsa güzel bir özellik olurdu.

Eksikligi gercekten cok hissediliyor. Arama yapiyorsun a sinifi bile cikiyor. Isleme alinmis yaziyordu mesajim. Ama bakalim ne derler

davanda haklısın ama adamların zihniyeti düz kahve

halbuki bizler latte cafe crema frencpres esspresso gibi detaylardayız

programcı ile gerçek hatayı karşılaştırdığınızda ortaya çıkan eksiklikler düzeltilsede daha verimli olur

• quote:

http://ekonomi.haber7.com/sektorler/haber/1228583-sahibindencoma-tepkiler-cig-gibi

Iyi para getiriyor bu site. Neden satsinlarki. Vardir artik bi bildikleri. Yalniz sitenin parali olmasini destekliyorum. Onune gelen ilan vermesin

• motor hacmide önemli atıyom 3 binle 5 bin arasını şeçemiyon yada sadece 3 bin üstü modeller bakamıyon , motor aralıklarınıda elle fiyat kısımındaki gibi belirlersek güzel olur.
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Sonra kavga çıkar Linea C sınıfı mı? B sınıfı mı? diye bu nedenle bence sınıf olmaması daha mantıklı.

Ama bende sizin kadar bakarken D sınıfı ya da C sınıfı seçmek istiyorum ama ora yol bulmak zor.
  • quote:

Adam daha aracının sedan mı hatchback mi olduğunu bilmiyor. Kaldı ki aracının segmentini bilecek. Bunu getirmeleri imkansıza yakın bir şey.
  • Bende hatasız, km düşürülmemiş aranabilsin istiyorum, mesajmı atsak

• adam boya kaza yok yazmis
    sorguladim 6kaza ve km kayitlarinda problem cikti
    aradim bayaga bir saydirdim vatandasa
    birinin canini yakacak
    aracima ole bir guveniyorum diyordiki suphelendim
    sahibindencom da hem fiyatlar 2bin lira fazla hem de cakal cok
    keyfe keder yazani plaka kapali olani ve size acik adres vermeyen araca bakmayin bunlar onemli tecrubeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsclub53 -- 23 Aralık 2014; 23:53:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.