Şimdi Ara

[Sahibinden, Temiz] Asus X80L Notebook; T2370, 1.5gb, 120gb, 14' = 265TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Bir diğer bilgisayarım Asus X80L'yi de satıyorum. Sattığım bilgisayarlar hep kendim özenle kullandığım veya ailemden birilerinin kullandığı ve bakımlarını da kendim ellerimle yaptığım bilgisayarlar. Bu işin ticaretiyle uğraşmıyorum. Amacım hem cihazların alıcılarının işlerinin görülmesini sağlamak hem de elime geçecek üç kuruş paranın üzerini tamamlayarak yeni cihazlar almış olmak. Piyasayı da takip ediyorum. İlanımı da sizi bilgilendirmek adına oldukça özenli hazırladım. Satışı elden yapmak tercihimdir ama taksit seçeneği kullanmak isteyenler için ödemeyi sanalpazar.com üzerinden de alabilirim. iPad 2 ile takas olabilir.

Asus X80L Notebook

Cihaz eski bilgisayarım. Bu zamana kadar herhangi bir donanımsal arıza vermedi. Bakımlarını da kendim yaptım. Tek problemi zamanındaki asusların da kronik sorunu olan menteşe kırılması oldu. Zamanla sertleşti ve menteşeler bir sene kadar önce kırıldı. Kendim tamir etmeye çalıştım ama beceremedim. Elde de başka bilgisayar olunca rafa kaldırmıştım bu bilgisayarı. Geçenlerde de abime bilgisayar lazım olunca yaptırmış menteşeleri bilgisayarcıya. Şu anda resimlerde görünen çatlak izlerinden başka bir sorunu yok. Menteşeler gayet sağlam ve hafif. Bundan başka da başından geçen bir olay olmadı. Genel durumu kasa olarak fotoğraflarda görüldüğü gibi sağlam. Ama sonuçta 4 senelik cihaz olduğu için klavyede silinmeler var. Kapakta da pek belli olmasa da bir kalem izi var. Batarya durumunu da ilanı açarken test ettim. 40 dakika kullanılabiliyor cihaz internet kullanımında. Isınma sorunu yok. Termal macunu yeniledim bugün. Ama yine de fanı ilk günkü gibi sessiz değil tabi ki. Fotoğraflar ve teknik bilgiler aşağıda. İnternet ve ofis kullanımı için üzmeyecek bir cihaza ihtiyacı olup çok para vermek istemeyenler için çok uygun bir bilgisayar. Fiyat da 300 TL'dir.

Ekleme: Arkadaşlar bir haftadır cihazı kullandığım için bir şey fark ettim. Klavyede tab tuşu hafiften kalkmış. Fotoğrafta da görebilirsiniz. Ben alacak kişi rahatsız olur düşüncesi ile klavye fiyatı kadar indirim yaptım cihaza. Bu şekilde kullanabilirsiniz kesinlikle sorun teşkil etmez. Ama üç beş liranın hesabında veya kar hesabında olmadığım için böyle bir indirim yapmayı uygun gördüm. İsteyen olursa ben Ankara'da sıfır klavye temin edip takabilirim de. Fiyat 265 TL oldu.

Intel® Pentium® Dual-Core processor T2370 (1.73 GHz), 533MHz FSB, 1-MB L2 cache
    Intel GMA X3100 Integrated Graphics
    1.5 GB 667MHz DDR2
    120GB, 5400rpm
    14-inch, WXGA (1280×800 resolution) TFT color LCD
    DVD/CD-RW combo drive

İnceleme:
    http://www.xbitlabs.com/articles/mobile/display/asus-x80l.html

Klavye ilk günkü gibi temiz değil. Ama bir sorunu yok.

Arka kapakta pek de belli olmayan kalem izi var.

Menteşe izleri...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 24 Aralık 2013; 13:21:04 >

• pm
  • Mesajları 10 dakika içinde cevaplamaya özen gösteriyorum. Bana mesaj atan arkadaşlar da en azından akşamına olumlu olumsuz geri dönerlerse çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar bir haftadır cihazı kullandığım için bir şey fark ettim. Klavyede tab tuşu hafiften kalkmış. Fotoğrafta da görebilirsiniz. Ben alacak kişi rahatsız olur düşüncesi ile klavye fiyatı kadar indirim yaptım cihaza. Bu şekilde kullanabilirsiniz kesinlikle sorun teşkil etmez. Ama üç beş liranın hesabında veya kar hesabında olmadığım için böyle bir indirim yapmayı uygun gördüm. İsteyen olursa ben Ankara'da sıfır klavye temin edip takabilirim de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.