İlan No : 1012538573 Motor komple yapıldı 1 yıl garantisi devam ediyor. Direksiyon yapıldı. Lpg tankı yenilendi. Atiker marka Lpg simit tüp olduğu için tüm bagaj boş. Lpg beyni yapıldı. Prins marka Fren baskı balata yapıldı. Klima ve kalorifer yapıldı. Radyatör yapıldı. Elektrik tesisatı yapıldı. 4 adet yazlık lastik yeni 4 adet kışlık lastik yeni Not =arkadaşlar kendi aracımdır galerici değilim 374000 km motor burmer mersedes özel servisinde sıfır yapıldı faturaları mevcuttur aracın yürüyeninde en ufak bir sorun yoktur elektirik aksamı veya başka bir yerinde çalışmayan aksamı yoktur ciddi alıcılar yazsın ihtiyaçtan dolayı fiyat kısa süreliğine düşürdüm herkeze hayırlı satışlar www.sahibinden.com sahibinden.com Hata Sayfası https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-1012538573/detay |
Sahibinden Satılık W203 C200 Komp.Avantgarde 2000 Model
-
-
Aynen isim Kerem, ilanda isim Nuriye. Mercedes yerine Mersedes yazılmış olması tamamen galerici olmadığınızı gösteriyor.
Batın artık millet 50 bin etmeyecek otomobillere 187 bin vermek zorunda kalmasın.
-
kardeşim Nuriye benim eşim onun hesabından paylaştım çünkü yılda bir ücretsiz ilan hakkımı yanlış ilan verip silerek kaybettim bilip bilmeden konuşup nefret kusma piyasayı ben yükseltmişim gibi konuşma ilk defa araba aldım bende bu fiyatlara aldım galericiden sonra heryerini yaptırdım şimdi bu borcu ödeyemiyorum satıyorum daha detaylı bilgi için arayabilirsin yerim belli yurdum belli isim belli numara belli
-
50bin etmicek bu araçtan bul sen bana 50 binn vercem etmediği halde.
sen 50bine aldığın aracını satmak istediğin zaman yerine alacağın arac 100bin iken şuan 200 bin ise ve senin aracın 100bine satılıyorsa yinede 50bine satcakmısın.
ben aldığım fiyata satıyorum üstelik heryerini yaptırdım. böyle bilmeden etmeden yargılama.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X