Şimdi Ara

sahibinden hakkında acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün mp3 çaları satmak için sahibinden'e ilan verdim donanımhaber ikinciel bölümünden caut'un alması için.İlan onay sürecinde dendi.Gece 4e kadar bekledim onaylanmadı.Sabah kalktım başkası almış ürünü nasıl iptal edicem şimdi?

• up up up
  • uplayak bari işin görülsün.
  • Alan kisi seninle hic irtibata gecmeden alabilditse GET acikti sanirim.
    Adama durumu izah et, anlasin.
    Sen siteye urunu kargoya verdigin bilgisini gir.
    Sonra karsidaki adam da urunun eline gecmedigi bilgisini girsin, onay vermesin yani.
    Onay vermedigi icin para tekrar adamin hesabina aktarilacaktir.
    Olay da boyle cozulecektir.
  • Bu tarz satışlarda açıklama kısmına "Şu kişiye özel ilandır" diye açarsan başkası satın almaz.

Şuanda yapacağın şey önce alan kişiye mesaj at durumu anlat.Sonra da sahibinden.com yardım kısmından durumu anlatıp, ürünü gönderemeyeceğini ve satışı iptal edip ücretin alıcıya geri iade edilmesini iste.Sistemden yapamazlarsa göndermeyeceksin alıcı da bilinçli olarak onay vermeyecek satış iptal olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Bu tarz satışlarda açıklama kısmına "Şu kişiye özel ilandır" diye açarsan başkası satın almaz.

Şuanda yapacağın şey önce alan kişiye mesaj at durumu anlat.Sonra da sahibinden.com yardım kısmından durumu anlatıp, ürünü gönderemeyeceğini ve satışı iptal edip ücretin alıcıya geri iade edilmesini iste.Sistemden yapamazlarsa göndermeyeceksin alıcı da bilinçli olarak onay vermeyecek satış iptal olacak...

teşekkür ederim ilk kez sahibindende satış yapıyorum o yüzden tecrübesizlik ben bilgi falan yazmadım ilana ucuzluğu gören cekmiş ürünü onlarca mesaj gelmiş sahibindeni iptal edip havaleyle yapıcam artık mecburen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.