Şimdi Ara

sahibinden.com ilana yorum ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkinci el araç ilanlarına bakarken, bir kaç aracın plaka sorgulamasını yaptım, haliyle ilanda 1 ya da 2 kazası var denilen aracın 5 tane kaza kaydı çıkınca canım sıkıldı.

Bu ilanlara yorum ekleme kısımları olsa, ilan sahibinin zahmet edip de koymadığı 5664 sorgulamasını yapanlar bu sonuçları oraya ekleyebilseler, ya da araçlara gidip bakanlar yorum yapabilse altında nasıl olur?

Elbette sakıncaları da olacaktır, ilan baltalamak isteyenler olacaktır, iyi yönde gerçek dışı yorumlar da olacaktır ancak sadece bir fikir...

Ya da ilan verenlerden 5 TL alınsa ve sms sorgu sonucu ilanla birlikte eklense daha sağlıklı olmaz mı? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 25 Kasım 2014; 16:27:29 >

• ben bu iş için sahibindenyorum.com u aldım, ilan no/plaka girip ilanla ilgili yorumunuzu ekleyebileceğiniz bir site yapmayı düşünüyordum fakat vakitsizlikten yapamadım :)
  • Bu sms sorgulamasının eklenme özelliği opsiyonel de olabilir, doping'ler gibi bu da ücretli bir hizmet olur, nasıl sadece fotoğrafı olan ilanları listeleyebiliyorsak, sms sorgulaması sonucu olanları da listeleyebiliriz.

@ilteris_
    sahibindenyorum.com da iyiymiş
  • destek@sahibinden.com

Buraya mail attım. Sizde Atın belki yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

destek@sahibinden.com

Buraya mail attım. Sizde Atın belki yaparlar

ben zaten konuyu açar açmaz destek'e de mail gönderdim

en azından opsiyonel olarak eklemeleri gerekir diye düşünüyorum
  • benimde aklıma gelmişti ama özellikle otomobil ilan bölümü cümbüş olur iyice

örnek:
    - yuh arkadaş o araba o kadar eder mi?

- 55 bin tl lik arabaya son 49 bin tl olur mu gibi
  • bence sahibinden.com ya da başka bir sitenin böyle bir yorum özelliği getirmesi ya da hasar kaydını otomatik sunması gibi özellik sunması kendi bacağına kurşun sıkması olur. Açılan ilanların büyük bir çoğunluğunda kaza/boya ve aracın kondisyonu ile ilgili yalan beyan bulunmakta ve satıcı bunu gizlemekte. Bu özellik ile satıcıların sahtekarlığı ortaya çıkacağı için bir çok satıcı özellikle galericiler bu siteye ilan vermeyi bırakacaktır bu da sitenin işine gelmeyecektir.

Bunu ancak harici bir web sayfası da ya uygulama üzerinden yayına soktuğumuzda faydalı olabilir. Fakat bu durumda da bu sitenin bilinirliğini arttırmak ve insanları kullanmaya ve paylaşmaya teşvik etmek için iyi bir reklam kampanyası yapmamız gerekir. Eğer buradan beni tanıtım konusunda destekleyecek bir kitle çıkarsa böyle bir işe girebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden.com Mesaj Okuma Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Arkadaşlar selamlar;

İkinci el araç ilanlarına bakarken, bir kaç aracın plaka sorgulamasını yaptım, haliyle ilanda 1 ya da 2 kazası var denilen aracın 5 tane kaza kaydı çıkınca canım sıkıldı.

Bu ilanlara yorum ekleme kısımları olsa, ilan sahibinin zahmet edip de koymadığı 5664 sorgulamasını yapanlar bu sonuçları oraya ekleyebilseler, ya da araçlara gidip bakanlar yorum yapabilse altında nasıl olur?

Elbette sakıncaları da olacaktır, ilan baltalamak isteyenler olacaktır, iyi yönde gerçek dışı yorumlar da olacaktır ancak sadece bir fikir...

Ya da ilan verenlerden 5 TL alınsa ve sms sorgu sonucu ilanla birlikte eklense daha sağlıklı olmaz mı? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Mübarek çarpışan araba sanki

• nıghtman kullanıcısına yanıt
    araba 2011 modeldi, sonraki yılları hiç boş geçmemiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.