Şimdi Ara

Sahibinden.com gibi yerlerden araç kiralanır mı ? ( Symbol fiyatına 320d, passat vb.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibinden.com gibi yerlerden araç kiralanır mı ? ( Symbol fiyatına 320d, passat vb.)

Merhaba arkadaşlar, sahibinden.com da gezerken bu tip ilanlara rastlıyorum. Symbol fiyatına passat, bmw 320d gibi arabalar 110 tl ye günlük kıraya verıyorlar. Ayrıca adrese teslim edıyorlarmış.

Bu tip ilanlar guvenılır mıdır ? Boyle bır yerden araba kıralarsak başımıza bır iş gelır mı ? Kurumsal şirketlerde 110 tl ye symbol verıyorlar, çok uygun geldı o yüzden şüphelendım sormak ıstedım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 24 Haziran 2017; 23:50:50 >

• onlar aylık fiyatlar, günlük istersen 2yle 3 le çarp o fiyatları, başına sorun gelir mi? bu ülkede gelir, forumda en az 10 tane bunlar tarafından dolandırılan insanın hikayesini okudum, bir tane örnek olay atayım

https://www.otopark.com/2014/09/gunlugu-400-tlye-i30-kiralamak-bir-testin-anatomisi/
  • Bir böbrek fazlaysa ya da köhne bir depoda falaka macerası deneyimi arıyorsan böyle ucuz hizmete yönelmende sorun yok. Ama dert tasa istemez isen hiç bulaşma. Kaldı ki o fiyatlar günlükte en az 400 TL olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gunluk fıyatı 110tl zannedıyordum. Havalanında kurumsal şirketlerde bu fıyata symbol verıyorlar bılıyorsunuz. Banada 110 tl ye bu arabalar şuphelı geldı ondan konu acıp işin aslı nedır dıye sormak ıstedım.

@Master_Evil

Yazıyı okudum çok faydalı oldu i30 ıcın 800 tl odemışler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 25 Haziran 2017; 0:27:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI ? 2012 PASSAT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.