Şimdi Ara

sahibinden.com dolandırıcıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. sahibinden.comdan dolandırıldım. acaba adliyede hangi birime nasıl suç duyurusunda bulunurum

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

iyi günler arkadaşlar. sahibinden.comdan dolandırıldım. acaba adliyede hangi birime nasıl suç duyurusunda bulunurum

c.savcılığına gitmen gerekiyor. nöbetçi savcıya şikayetini bildireceksin.

elinde delil falan varsa dellillerini topla, yanında götür.
    ve bana sorarsan olayı başından sonuna kadar ayrıntılı ve açıklayıcı şekilde anlatan bir dilekçe yaz.
  • kardeşim o kadar vaka varken sen hala onlara güvenip alışveriş yapıyorsan bravo sana
    Adamın gözünü korkutursan belki parayı yollayabilir yoksa işin zor ..
  • işin zor bencede ilk şikayet edeceğinde sahibinden.com olsun bence,milyonları kazanıp kenara çekiliyorlar sadece
  • Eğer adamın hesabına para havale ettiysen işin zor. İnşallah paranı geri alırsın.
  • Arkadaşlar bir yardım edin.sahibinden.comdan alışveriş yapmak için bir satıcıyla anlaşmıştım. parayı yolladım fakat kargoyu gondermedi telefonlarını açmıyor. ne yapmam gerekirr ??!! :(( Lütfen yardımm
  • get yapsaydınız keşke para ne kadar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300 TL :( karşılıgında htc wildfire s ikinci el telefon alacaktım !!
  • adama deseydin keşke get alışveriş koy diye yazık olmuş başınızın gözünüzün sadakası olur

ama hesap numarasını flan alın gidin adliyeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

kardeşim o kadar vaka varken sen hala onlara güvenip alışveriş yapıyorsan bravo sana
    Adamın gözünü korkutursan belki parayı yollayabilir yoksa işin zor ..

Site ismini vermeyeceğim. Ünlü bir alışveriş sitesinden 18 inde ürün aldım hala kargoya verilmedi. Parayı da ne zaman iade ederler bilmiyorum.
    Sahibinden vb. siteler en güzeli. Satıcıyla yani şirket sahibiyle mesajlaşıyorsun, alışveriş sitelerindeki gibi çalışan elemanla değil. Hatta sahibinden sitesinden bir satıcıdan Ptt kargo kapıda ödemeli Dslr bile aldım. Ancak hiç takas yapmadım. Takas en risklisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 26 Nisan 2013; 14:09:46 >
  • soğuk su iyi gider.
  • Hocam bende sahibinden.com dan çok şey aldım örneğin ekran kartımıda ordan almıştım ama kapıda ödeme ile bulup alıcaksın.Ürün kargoyla geldiğinde açıp bakıcaksın istediğin şeyse kargoyu getiren elemana parayı vericeksin.Değilse almıycaksın.Bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 26 Nisan 2013; 14:53:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.