Şimdi Ara

Sahibinden.com Dolandırıcı (İlan: 850105536)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    dün bu ilan sahibi ile görüşmemizden sonra 3550TL olan laptop 3400TL ye düştü. Ofiste çalışanım istediği için daha önce fiyat araştırması vs yapmadım. Satıcı ile görüşme sonrası ödeme sonrası kargo şeklinde anlaştık. Ödemeyi gönderdim. Paketi hazırladığını ve saat 5 den önce kargoya teslim edeceğini bildirdi fakat 5 ten sonra telefonunu kapattı. sahibinden üzerinden mesajlara cevap da vermiyor artık. sanırım dolandırıldım. Pazartesi günü avukatım ile görüşeceğim.
    Uzun yıllardır güvene bağlı konuşur ödemeyi yapar ürünü alırdım ama ilk defa başıma böyle birşey geldi.
    Dikkatli olun bu ilana arkadaşlar.

    Ödemeyi atarken açıklamayı bu şekilde belirttim.
    (Sahibinden.com 850105536 nolu ilan Asus G531GU Laptop Ödemesi)

    Satıcı Bilgileri
    Sahibinden.com Adı : Orhan Erkol
    Banka Bilgileri
    Ömer Erkol
    TR85 0004 6000 9788 8000 2220 98
    Telefon : 0530 248 51 71

    Sahibinden.com Dolandırıcı (İlan: 850105536)







  • Hocam öncelikle geçmiş olsun, bu modelin bu fiyata olması imkansız zaten. Keşke daha önce açıp baksaydınız bi fiyatlara, aklınızda şüphe oluşurdu zaten. Böyle dolandırılma vakaları nasıl sonuçlanıyor hiç bilmiyorum, umarım hayırlı haberler alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grimwood kullanıcısına yanıt
    Sağolasınız hocam. Ürünü ofisteki elemanım seçtiği için ben araştırmadım. Pazartesi günü avukatım ile görüşme sağlayacağım. inşallah olumlu sonuçlanır.
  • Ah be hocam ya. Konum ve fiyat zaten baştan fire veriyor. Böyle dolandırıcılık yöntemi laptop tarafında çok meşhur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun. banka üzerinden ödeme yapmışsınız, elinize ürün gelmediğinde dava etme hakkınız olmuyor mu? dolandırıcılık bu değilse nedir?

    sonuçları başlık altında paylaşırsanız çok seviniriz, sonuçta para kolay kazanılmıyor, böyle şerefsizlere yaptıkları yanlarına kar kalmamalı.

    keşke hırsızları hapse atmak yerine elleri kesilse, derdim şeriat yasaları getirmek değil ama sanki kanunlar hafif kalıyor, bunlar da nasıl olsa ceza almıyoruz diyerek daha da azıtıyorlar.
  • Avukat ile görüştüm. çok uzun sürüyor işlemler dedi. Kendi rızam ile para gönderdiğim için dava masrafları vs 3-4 bini buluyor dedi. Sırf cezasını çeksin diye dava açma yoluna gitmeyi düşünüyorum.
  • Ben de aynı şekilde alışveriş yapacağım ama bunun hukuki boyutu nedir bilmiyorum.

    Şimdi kendi rızamla 10.000 tl yi forumdan birisine gönderip sonra kargolamasını beklesem, satıcı ürünü göndermezse ne yapacağım ?

    Kafamı kurcalıyor bu durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ava giderken avlanma olmuşsa biraz gecmis olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık 1660ti ekran kartlı laptopu 3400 liraya mı alacakmışsınız Sahibinden.com Dolandırıcı (İlan: 850105536) 


    Ben üzülmedim. Allah biliyor ben değerinin çok altında bir ürün görsem, gerçek olma durumu varsa bile satıştaki rakamdan fazlasını ödeyip satın almışımdır. Çok yapmışlığım var. Allah korkusu olan adamın böyle hareket etmesi lazım. 7k lık malı 3k ya bile bile satın almak da satıcı bilgisiz ise bence helal değildir. Zengin adam olur satabilir ayrı bir olay. Satıcıya da tabi bağlı ama bu malın bu rakam olmayacağı belli. Hak etmişsiniz böyle bir dersi bana göre. Şimdi de ilan açıp referans sistemini bir ben mi kullanmıyorum önem vermiyorum deyip 7000 liraya ekran kartı ilanı açmış satmışsınız. Sizde düzelme olmamış belli ki :)

  • aynı şahış yine aynı taktik dji mavic pro satacam diye parayı aldı gerisi yok ömer erkol

    Ömer Erkol

    akbank hesap

    hesap no 0097

    TR85 0004 6000 9788 8000 2220 98

  • SİZİN SONUÇ NE OLDU ÖMER ERKOL DA

  • ŞUNU BELİRTELİM: Dürüstçe işini yapan arkadaşları ayrı tutuyorum.

    Ürünü ya GET ile alacaksın, ya satıcının GET açmasını rica edeceksin ya da elden teslim ve deneyerek ürün alacaksın. Havale-eft ile ürün almak büyük sıkıntı, dolandırılma ihtimali çok yüksek. Elbette satıcı da daha önce alışveriş yaptığı kişileri soracak, sorunsuz alışverişler yapıldıysa ürünü GET ile açmaya istekli olacak.

  • orası öyle tabi ama arkadaş uğraştıysa sonuç çıktımı bu sahış bulundumu merak ediyorum yoksa halen ben askeri astsubayın ayağıyla devam ediyormu ki?

  • aynı numara aynı tarihlerde aynı hesap numarası ile vurgun yaptı demekki halen duruyor bilgileri ve sahte kargo fotosu atıyor farketmek çok zor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.