Şimdi Ara

Sahibinden.com daki passat ilanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bu konu baydı artık ama, içimi dökmezsem çatlayacağım.
    Passat sevdiğim ve sahip olmak istediğim bir araçtır, hiç değilse gitmesede tüp takılabilsin dediğim, alınabilecek namı diğer hitler motorlu passat ilanlarına bakarken sinir krizleri geçirme eşiğindeyim
    41 küsura sıfır alınan bir araba gerçekten altından mı imal edilmişde, 2. elde bu fiyatlar istenebiliyor anlamış değilim. Çarpıcı bir örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-passat-1-6-takas-olabilir-lpg-takila-bilen-modelidir-56120238/detay/

Ya sabır...

• misal ben şahsen ilandaki passata para vermem.

fitili yaktık bakalım
  • ben o aracı ötv indirimli zamanlarda 39 bine almadım sırf benzinli diye adam 2.eline 59bin yazmış lan
  • Müstehak...Kapısında 1 yıl beklersen milleti galeyana getirirsin işte böyle...
  • Arkadaşım 2010 modelini 48.500'e sattı,ben şahsen beyaz ve hiçbir extrası olmayan aynı modeli 48.000 liraya 12 taksit alacaktım,satıcının eline 47.000 geçecekti vermedi,parayı beğenmedi..Fitili ateşleyecek bir durum yok,sıfırı geçen sene 42.000 liraydı ama şuanda üretilmiyor ve gerçekten parasının hakkını fazlasıyla veren bir araç olduğundan kıymete bindi.Performans ve donanım tatminkar,bence şu an ikinci elde 45.000 lirayı hakedecek bir araç..Üzeri fazla..
  • arkadaşımda 2010 model 1.6 102 hp tredline passat var 43.000 tl sıfır aldı az kalsın bende alacaktım son anda vazgeçtim ayrı gayrımız yoktur sürekli kullanırım motor vasat donanım zayıf yakıt tüketimi fazla sakin kullanımda az yakar ama gaza biraz dokundunmu benzini içiyor performanslı olsa benzini içmesine sözümüz olmaz ama oda yok
  • Kasa sonundaki trenline lar oldukça dolu aslında, ben 45bini araç temiz oldukça çok görmüyorum, adam bu aracı 42bine almışsın bunun ederi 35 bin liradır gibi bir düşüncemde asla yok. Ama 50binin üzerine çıkan pilotlara anlam veremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

ben o aracı ötv indirimli zamanlarda 39 bine almadım sırf benzinli diye adam 2.eline 59bin yazmış lan

nasıl ya?
  • Sıfırı bi zamanlar 42 bin tl idi
  • ederi 45- 50 arası . highline + dsg olsa alınabilir bu fiyata
  • herkes bir araca veya modele düşüyorsa o araçtan kaçın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

ben o aracı ötv indirimli zamanlarda 39 bine almadım sırf benzinli diye adam 2.eline 59bin yazmış lan

nasıl ya?

sıfırı 41 bin küsürlü bir rakamdı.Daha önceden alışverişimiz olan bayide pazarlık sonucu 39 a bıraktılar benzinli diye almadım.

• Aynı motor yeni Passat'a koyulsa ve fiyatı 50.000 liradan başlasa bence harika olur,hem bunların piyasası düşer,hem vatandaş istediği araca sıfır km. sahip olur.Şu anda bu araçlar gerçekten kıymetli,daha doğrusu hitler motoru diye alay edilen bu motorlar kıymetli.Bu motorlar için memur aracı diyorlar,vergisi düşük ve lpg ile oldukça uyumlu,yani çok geniş bir kesime hitap ediyor.Üretimden kaldırılınca da kıymete binen bu araçlar için böyle bir piyasa oluştu..
  • Altından sonra en çok kar ettiren yatırım araçları Passat-Jetta-Golf..
  • Yahu arkadaş arabadan kar edilmez..! O bir tüketim malzemesidir..!

Bunu bu fiyata satana lafım yok lafım alan dangalaklara..! Git sıfırını al bin, fırsatçı dan da araba alma..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Arkadaşlar biliyorum bu konu baydı artık ama, içimi dökmezsem çatlayacağım.
    Passat sevdiğim ve sahip olmak istediğim bir araçtır, hiç değilse gitmesede tüp takılabilsin dediğim, alınabilecek namı diğer hitler motorlu passat ilanlarına bakarken sinir krizleri geçirme eşiğindeyim
    41 küsura sıfır alınan bir araba gerçekten altından mı imal edilmişde, 2. elde bu fiyatlar istenebiliyor anlamış değilim. Çarpıcı bir örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-passat-1-6-takas-olabilir-lpg-takila-bilen-modelidir-56120238/detay/

Ya sabır...

HIZ KONTUROL u da varmıs... cruize control demek istedi heralde...

• quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

Yahu arkadaş arabadan kar edilmez..! O bir tüketim malzemesidir..!

Bunu bu fiyata satana lafım yok lafım alan dangalaklara..! Git sıfırını al bin, fırsatçı dan da araba alma..!

0'ı yok ki piyasada
  • sıfırı olmasa nolur ya araç mı kalmadı D sınıfı araç alıyolar gözler lpg de yuh arkadaş yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

Yahu arkadaş arabadan kar edilmez..! O bir tüketim malzemesidir..!

0'ı yok ki piyasada

Başka arabada mı yok ? Süper kardeşim benim ???

Çok eşsiz bir araba mı bu ? Alt tarafı E200 kırması..!
  • yeni kasa 0 ı 58 değilmi bunun ya amaç belli satmak değil keriz avlamak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.