Şimdi Ara

Sahibinden.com'da Param Güvende ile Donanımlarda Cayma Hakkı Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sayfada cayma hakkının olmayacağı ürünlere dair çeşitli şeyler ifade edilmiş ama işlemci, işlemci fanı, anakart, RAM gibi donanımlarda cayma hakkı var mı emin olamadım:


    https://yardim.sahibinden.com/hc/tr/articles/360020576519-%C4%B0ptal-ve-%C4%B0ade-S%C3%BCreci-Nas%C4%B1l-%C4%B0%C5%9Fliyor-


    Bir bilen var mı acaba ?




  • Kardeş 2. elde cayma hakkı diye bir şey yok.. alırsın test edersin, üründe problem yoksa onay verip alırsın.. zaten çoğu satıcı art niyetten dolayı eski adıyla GET yani adıyla Param Güvende ile satış yapmaz.. ben de yapmadım.. yapmam da.. art niyetli çok kulanıcı yani alıcı var.. adam alıyor ürünü 4 - 5 gün kullanıyor.. bu sürede onay da vermiyor.. sonra ben vazgeçtim deyip iade etmeye kalkıyor ürünü.. ama öyle bir dünya ya da tanınan hak yok sitede..

  • Get ile mal satanın vay haline, işlemci gönderirisin adam iade eder ve kutudan salatalık çıkar gg.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • forumda bir arkadaş vardı, get ilanı olmadan asla almam vs diyen o geldi aklıma  


    ben pek sağlıklı bulmuyorum get sistemini,

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelmax

    Kardeş 2. elde cayma hakkı diye bir şey yok.. alırsın test edersin, üründe problem yoksa onay verip alırsın.. zaten çoğu satıcı art niyetten dolayı eski adıyla GET yani adıyla Param Güvende ile satış yapmaz.. ben de yapmadım.. yapmam da.. art niyetli çok kulanıcı yani alıcı var.. adam alıyor ürünü 4 - 5 gün kullanıyor.. bu sürede onay da vermiyor.. sonra ben vazgeçtim deyip iade etmeye kalkıyor ürünü.. ama öyle bir dünya ya da tanınan hak yok sitede..

    Bende get ile hayatta bir mal satmam.

  • Bende satmam.Sıfır kart satıyorum.Alan kişi açıcak kartı takıcak sonra vazgeçtim diyerek geri yollayacak.Ee benim sıfır kartım kutusu açılmış kullanılmış olarak geri gelicek bana.Benim hakkım ne olacak?

  • Garanti falanda versin satıcı. 3 5 ay iade de alsın.

    Get kadar saçma iş yok. Ben alıcıya neden güveniyorum?

    Dolandırıcıya denk gelirsen hem malından oluyorsun hemde adam parasını geri alıyor hoop kalıyorsun dımdızlak. Bir hakta iddia edemiyorsun.

    Saçma sistemin saçma koşulları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıyı korumaları gerekmekte çok yetersiz bir sistem. Öncelikle alıcının onay süresini uzatması durdurması saçmalığını iptal edip, kargo eline ulaştıktan sonra da maksimum 2 gün onay süresi verilmesi lazım ki bunlar bile yetersiz.

  • Sıfır ürünlerde çayma hakkı yok sanırım.
    -Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmelerde;



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 13 Haziran 2021; 10:48:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, param güvende ile satın aldığımız ürünü iade etmek istediğinizde bize bir referans kodu veriliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.