Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM da GET ile alışveriş yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GET ile yapılan alışverişler gerçekten güvenli mi yani kredi kartı bilgileri gireceğim de, satıcı cihazı göndermediği sürece para hesabına yatmıyor dimi ? ya ben cihaz bana geldi halde gelmedi dersem nolcak?

• Sen kredi kartı bilgilerini girince şu ssl güvenlik sistemi devreye giriyor, bilgilerin direk bankaya ve 128 bitlik şifreleme.Sonra onaylanıyor bu(2-3-4) ve kargoya sora sana gelince. İMzalıyorsun aldıgına dair.Ve tekrar baktıgında sipariş durumuna orda onayladıgınz yazıyor.

Bildiğim kadarıyla böle bişey
  • alıyosun para sitenin hesabına gidiyo ve satıcı ya kargola diyolar o da kargoluyo alıyosun ürünü ve tamam beğendim diyip onaylıyosun ve para adama gidiyo.. beğenmezsen de ararsın müşteri hizmetlerini gönderilen üründe sorun var iade etmek istiyorum dersin olur biter..
    şu sıralar ptt kapıda ödeme moda oldu en iyisi o aslında ama get de güvenlidir.. ne alıcaksın ki ? miktar ne kadar ? satıcının geçmiş işlem sayısına bak profiline fln..

Orijinalden alıntı: tolgaevran

alıyosun para sitenin hesabına gidiyo ve satıcı ya kargola diyolar o da kargoluyo alıyosun ürünü ve tamam beğendim diyip onaylıyosun ve para adama gidiyo.. beğenmezsen de ararsın müşteri hizmetlerini gönderilen üründe sorun var iade etmek istiyorum dersin olur biter..
    şu sıralar ptt kapıda ödeme moda oldu en iyisi o aslında ama get de güvenlidir.. ne alıcaksın ki ? miktar ne kadar ? satıcının geçmiş işlem sayısına bak profiline fln..

BLACKBERRY alacaktım 500 tl ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.