Şimdi Ara

sahibinden.com --aptal firma--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pff adamlardan kredi kartı geçtim aptal herifler annemin kredi kartı diye ürünü aldık 2gün sonra iptal etmişler arama , sorma cevap verme yok ürününü aldıqım kullanıcıda ben iptal ettim sanmış ayrıca ürünü kargoya vermiş adamları arıyorum hatanızı düzeltin diye hele hele 20dk telefonda bekliyorum yine .iklemiyorlar yok iade olsun öyle yaparız cakcuk ediolar anlatamadım bi türlü , salak heriflere bide pişkin pişkin konuşuyorlar bankaya haber vericem veryansın ediom donanimhaber'e sahibinden'e ilan koymayin %5' az alın GG'ye koyun !!!!!

zeka özürlülere iade etmeyin muhasebeden halladin ürün gelecek sorun yok diyom adam muhasebe tatilde böyle olacak diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_efendi -- 24 Ağustos 2008; 17:59:13 >

• para iadesini de 1 hafta sonra yaparlar heralde malum muhasebe tatilde ... az buz parada değil telefon aliodum
  • ürünün linkini verseydin
  • sonra sen al deme çakal seni
  • şimdide mesai dışındalarmış öküs herifler sabahtan beri mail atiyorum cevap yok allah belasını versin böyle firmanın ...
  • up herkes görsün ne mal olduklarını
  • sonuna kadar up 120 kişi görmüş 1000 olcak bu gösterge
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up 153'de kalmış olmaz böle
  • Siz siz olun GeT ile birşey satmayın. Paranızı ya çok geç alırsınız ya da hiç alamazsınız.
  • Hortlatmışsın konuyu adam Ağustos 2008 de açmış
  • Uyarı olsun istedim. Ön provizyonu onaylanmayan kredi kartı ile aldıkları ödemeleri de hesaplarında birkaç gün tutmaktalar. Şimdi gittiniz bir markete limitiniz yok, kartınız size ait değil ya da başka bir internet sitesinde bulduğunuz bir kredi kartıyla ödeme yaptınız. Ön provizyon verilmedi veya online bankacılık ile bir şifreli kod istediler. Özetle onaylanamayan bir ödeme girişimi oldu. O kartın ekstresinde ödeme hiç gözükmez.

Sahibinden'de aynı durum olursa ödemeniz gözükür, sesinizi de çıkarmazsanız o parayı çatır çutur yerler, sesinizi çıkarana kadar da paraya para katarlar.

http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full-sahibinden.com-0-0-0--398376-.html
    http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=sahibinden.com&loc=ara&s222.x=0&s222.y=0

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.