Şimdi Ara

Sahibinden araç ifşa. ( İlanı kaldırmış ! ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
12.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O aracın motorunu yıkatmış güzel gözüksün diye. Ama en büyük hatayı yapmış bence. Sizin o bahsettiğiniz durunca kalkamama, motor arıza ışığı yanması durumu muhtemelen motora su tutulduğu için sensörlerden ya da tesiatın içine su girmesinden kaynaklı.
    Bakım km aralıkları nedir bilemiyorum ama . Bakımı geçmesi çok anlam ifade etmez. Servisten randevu alıyoruz o arada bin km geçiyor mesela.
    Motor sıcakken yağ çubuğundan baktoysanız yağına oda pek gerçekçi olmaz . Soğukken bakılır.
    Harici satıcı kişi bakımında triger vs değişecekk ise serviste 3 bin den aşağı dememiştir. Normal bakım bile 1200 den aşağı değildir. + sudan kaynaklı sensör vs değişimi olacak gibi gözüküyor. Ona para vermemek için arabayı satmak istemiştir.
    Malesef alan kişi yaptırsın ziyniyeti var bizlerde. Kendi aracımda su eksiltme vardı. Contada ufacık kaçak başlamış. Çoğu kişi yaptırmadan sat sat dedi. Yok ben yaptırıp satacağım dedim. Yaptırdım geçen ilana çıktım sonra geri çektim. Satmıyorum şu an . Ama satsaydım mutlaka söylerdim herseyini..
    Edit :iki tarafıda tanımam .yazılanlar , ilan açıklamaları, fotograflardan çıkarım yaptığım yorumumdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloq -- 17 Şubat 2020; 12:29:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Önder, bu yaptığın bence güzel bir şey. Yazdıklarında yalan bir kelime dahi yoksa tebrik ederim.

    Yalnız bu ülkede malını satan çok fazla insan aynı minvalde hareketlere başvuruyor. Sanırım ülkece karakterimiz iyice bitmiş durumda.
  • Başlıktan hiç bişey anlaşılmıyor içerikle ilgili bişey yaz.
  • Km si de düşürülmüştür o arabanın 55bin falan değildir.
  • Sizi ayağına boşuna çağırdıysa ben de her gece 2 de ısrarla defalarca araç sahibini arayıp araç hakkında bilgi almak isteyeceğim uzunca bi süre Böylesi köpekleri iyice dövüp öyle dönmek gerekiyor aslında.

    33AT646

    33AT 646

    33 AT 646

    33 AT646

    3 3 A T 6 4 6

    0 (506) 801 18 53
    0506 801 1853
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nétwork

    Mersinden biri olarak araba ararken önyargı oluştu sayende.
    Üzgünüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RaGoN_

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-otomatik-astra-j-cosmo-75000km-789737004/detay

    İlan sahibini tanımıyorum. Bakınırken denk geldi.
    İlan uçmuş :)
  • Sanalın gücünü bu yüzden seviyorum arkadaşlar. Herkese çok teşekkür ederim. Attığım 2 ilanda kaldırılmış.

    İçim rahatlamadı desem yalan olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Önder, bu yaptığın bence güzel bir şey. Yazdıklarında yalan bir kelime dahi yoksa tebrik ederim.

    Yalnız bu ülkede malını satan çok fazla insan aynı minvalde hareketlere başvuruyor. Sanırım ülkece karakterimiz iyice bitmiş durumda.
    Kişi ilanı kaldırmasa arayabilirsiniz onu diyeceğim ama telefonda bilgi vermiyor. Araç başında ancak görebiliyorsunuz. Ben son 1 ayda şunu fark ettim. Araç satan kim olursa olsun. Aracının yazdığı fiyattan daha aşağıya gitmesine ya da satışını zorlaştıracak bir neden varsa kesinlikle söylemiyorlar. Ekspertizde çıktı çıktı yoksa elinde patlıyor araba.

    1 tane araba buldum. Pazarlık ettik telefonda epey filan neyse bir rakamda anlaştık. Sonra adamı tanıyan bir akrabam çıktı. Ben gider konuşurum dedi. Neyse ufak bir fiyatta o düşürdü. Adamla almak üzerine tekrar aradım. ben gelip ekspertize sokacağım ne zaman geleyim filan diye. Adam döndü ya arada tanıdık varmış. Şimdi ayıp olmasın benim aracın kaput sök tak dedi. Ya arkadaş senle 1 saat pazarlık yaptım. Sordum ettim söylemedin. Araya tanıdık girince mi söylüyorsun vazgeçtim araçtan.




  • Bende magdur oldum baskasi olmasin diye Google playdan sahibinden uygulamasına 2 hafta once ilanlara yorum özelliği gelsin veya şikayetleri herkes görsün diye bildirim yaptım kimse dönmedi bence herkes yazarsa belki ise yarar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-843968258/detay

    ilk ilan girdiginde sag arka kapi degisti sacece diyordu, araci ustayla gidip inceledik. Sag iki kapi degisik, sag sol yan komple macun boya, arac 2014te satis gormus, sahibi burada degil, egzos patlak, triger v kayisi vs hic degismemis, aku bitik,arac bakim zamani gelmis. Klima çalışmıyor. Olan bizim zamanimiza ve paramiza oldu. Ilani degistirmemis bile, sadece degisen boya kısmını düzenleyip sallamış, ne guzel memleket.

    Edit: aradıgımda bi kapı değişti başka biyerinde boya vs yok demişti ilandada sadece tek kapı değişmiş işaretliydi.
    Kim kime ne tutturabilirse..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 25 Temmuz 2020; 11:31:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben 2018 model 2019 çıkışlı bir aene uzatılmış garantili içinde devasa ekranlı kameralı 20 bin km de aıfır ayarında clioyu 99 a satıyorum adam masraflı 2014 ünü 94 e kitlemeue çalışıyo ulan ya😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.Parolo kullanıcısına yanıt
    İlan no yazar misin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrct M kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet adında arkadaş ile 172.500 tl karşılığı anlaştık.Bu arada araç sürekli başka hesaplar ile tekrar koyuluyor.8-10 kere görüştük ve araçta sadece 2 parça boya ve far değişiminden 6000 tl tramer olduğunu söyledi.Eşim annem ve ben Bursa'dan İstanbul'a gittik.Verdiği adrese geldik araç karşı tarafta duruyordu ve gerçekten çok güzel görünüyordu.Satıcı 15 dk sonra evinden terlikleriyle teşrif etti.Aracın yanına geldik gelmez olaydık, sol iki kapı anahtar ile baştan sonra derin çizik ve arka kapıda 10cm civarında göçük vardı.Ben iyi niyetine verip söylemediği için fiyat indirimi istedim aldığım cevap " belki akşam olmuştur annem kullanıyor aracı " oldu.Araç kuş pisliği tos duman içinde ve ön yolcu kapısında dolu çocuk bezi duruyordu.Aracın ön çamurluk siyah parçasının sağ tarafı 40 cm yoktu.Sağ ön kapıda da daha az anahtar çiziği ve sağ aynada sürtmeden kaynaklı siyah tabaka oluşması ve ezilme mevcuttu.Bagaj ve cam arasında kaporta kısmında 2-3cm büyüklüğünde 2-3 adet ezik vardı ki boyası gitmiş fabrika çıkış metal renk kalmış.Son olarak da ön kaput önü 30cm çapında yapış yapış ve tamamen çizik dolu bir tabaka oluşmuş ıslak mendik bez vs ile çıkmadı.Ne söylesem araç benim değil karşılığını aldım baya söz kavgası ettik.O kadar konuştuk araçta göçük , çizik olup olmadığını sordum bana her şeyi çok iyi dendi.O kadar masraf yaptığımı dönüş biletlerimi ödemesini istedim tabi oralı bile olmadı.Benim için kötü bir tecrübe oldu.Benim de hatam var tabi güvenip detaylı resim video istemedim.Hayırlısı buymuş diyorum artık.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-en-full-leon-kirmizi-renk-bodykit-836296669/detay
    https://www.letgo.com/tr-tr/i/2017-seat-leon-10-ecotsi-115hp-dsg-sands-ecomotive-style_f35bba96-7bed-45f9-90d7-d73e7fe2c887

    Sahibinden araç ifşa. ( İlanı kaldırmış ! )




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.