Şimdi Ara

ŞAHANE KOMPLE SİSTEM(2 aylık, günde 1,5 saat kullanıldı, tertemiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞAHANE KOMPLE SİSTEM(2 aylık, günde 1,5 saat kullanıldı, tertemiz)

Bilgisayarın fotoğrafı aşağıdadır.

Arkadaşlar, aşağıdaki PC'yi 2 ay kadar önce topladım. İşten dönüşte genellikle yorgun olduğumdan ne yazıkki sadece hafta içi günlerde 1 - 1,5 saat kullanabildim. Yani PC 80-90 saat kadar kullanıldı en fazla. O da müzik dinlemek için.

Gözlerimde 3 yıldır aşamadığım bir problemden dolayı da anladımki akşam bu yorgun halimle PC kullanamayağım.

Parça uyumunun sağlanması için bile titizlikle topladığım bu performans bilgisayarını bu yüzden satıyorum.

Özellikle işlemci, anakart ve ram overclock olayına en uyumlu üçlüdür. Fakat vaktim olmadığından henüz hiçbir overclock işlemi yapılmamıştır.

LCD monitörün üstü kullanılmadığı zamanlar sürekli kapalı tutulmuştur, özen gösterilmiştir. Bir Samsung 206 BW'niz olunca böyle davranıyorsunuz.

Logitech 5+1 ses sistemi ve Creative ses kartı ile üstün bir ses performansı alacaksınız.

Kablosuz klavye ve fare konforunu yaşayacaksınız.

Kasa içindeki sistem koruma kartı ile bilgisayarınız asla çökmeyecek.

Her bir parçasını fiyatına göre optimum performans veren ürünlenlerden oluşturduğum bilgisayarımın şu anki sıfır fiyatı yaklaşık olarak 2000 YTL civarıdır.

Ben evde yatmış olan bu bilgisayarı 1600 YTL'ye satıyorum. Takas asla yoktur ama abartmadan pazarlığa açığım. Parçaları tek tek ise satmıyacağım, bu yönde teklifler yapmayınız.

Bursada iseniz elden teslim yapabilirim. Dilerseniz cihazın temizliğini evime gelip görebilirsiniz, böylece aklınızda şüphe kalmaz. Alan kişi Bursada ise gerektiği taktirde evine gelip sistemi kurup hazır bir şekilde teslim edebilirim. Her parçanın ise kutusu içindeki tüm eklentileri ve dokümanları ile mevcuttur.

MSN: fuducuk@yahoo.com

Bilgisayarın özellikleri;

GIGABYTE 965P-DS3 1066MH (Süper O/C potansiyelli)

GEIL 2x1GB DUAL DDR2 800MHZ SOĞUTUCULU (Süper O/C potansiyelli)

INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz 2MB L2 CACHE 800MHZ LGA77 (Süper O/C potansiyelli [3.0 GHZ'ye kadar stabil kullananlar var] )

SAMSUNG SYNCMASTER 206BW 20" 2MS WIDE SCREEN LCD/TFT

SAMSUNG 250GB 7200RPM 8MB SATA2

PALIT 7300GT SONIC 256MB 128BIT 500/1000MHZ DX9.C OPEN GL ( Süper O/C potansiyeli ile 7600 GT gibi olabiliyor.)

SAMSUNG 18X DOUBLE LAYER WRITEMASTER

CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY VALUE 7.1

LOGITECH X-530 70W 5+1

LOGITECH CORDLESS DESKTOP LX300 WIRELESS

SAMSUNG PLEOMAX PWC-7000X WEBCAM

ASUS TA91A 350W MIDI TOWER

GEEKSAFE SİSTEM KORUMA KARTI PCI

Ürünlerin hemen hemen hepsinin garantisi mevcuttur. 1-2 parçanın faturası kayıp ama temin etmeye çalışacağım...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.