Şimdi Ara

▓▓▓ŞAHAN NERDE!!!!????şahan burda :D▓▓▓ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devam ediomu su an?
  • ACUR Arazi'de koptum.
  • acun arazi bölümü şimdi bitti...manyak bu herif yaa..gitmiş boğaza diyo bak şimdi sağ taraf monaco sol tafar st.tropez::) sonra arada konuşuyordu diyo olum bak diyo acun karşımızda reklama girince haber ver hee diyo anlamadım bende soradan çaktım köfteyi shov tv yi bi açtım hakkatten acun firarda programı devam ediyo...resmen koptum yaaa
  • ŞAHAN ÖZÜNE DÖNMÜŞ YAA GEÇEN HAFTAYA GÖRE HARİKA
  • şahan gibisi yok ya
    capturetv ne zaman başlıcak acaba bunları vermeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

acun arazi bölümü şimdi bitti...manyak bu herif yaa..gitmiş boğaza diyo bak şimdi sağ taraf monaco sol tafar st.tropez::) sonra arada konuşuyordu diyo olum bak diyo acun karşımızda reklama girince haber ver hee diyo anlamadım bende soradan çaktım köfteyi shov tv yi bi açtım hakkatten acun firarda programı devam ediyo...resmen koptum yaaa

Baba bu bölümde en sonda kızı zorla öpmeye çalışıyor ya,kız öpmüyor + kaçıyor Şahan o anda şöyle diyor:
    -Evet sayın seyirciler görüyorsunuz kızlar çok canayakın.

Geçen haftaya göre süper bir bölümdü.Dondurmalı adam manyaktı.
    Cevizkıran da güzeldi.Ben ENGİN JURNAL ve BÜLENT BİNBAŞ karakterlerinde kimlerle dalga geçiyor anlayamadım.Engin Jurnal birebir Ali Kırca mı yoksa karışık mi?

• tüh bea sonuna yetiştim ya üff
  • sonuna bile yetişemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

▓▓▓ŞAHAN NERDE!!!!????şahan burda :D▓▓▓

▓▓▓ŞAHAN NERDE!!!!????şahan burda :D▓▓▓

tiplere bakın yaw bitiyorum

• YANLIŞ BİLMİOSAM ÇARŞAMBALARU TEKRARI VAR KAÇIRMAIN GÜSELDİ BAYA
  • quote:

Orjinalden alıntı: tbk.nav

YANLIŞ BİLMİOSAM ÇARŞAMBALARU TEKRARI VAR KAÇIRMAIN GÜSELDİ BAYA

ÇARŞAMBA MAÇ VAR
  • bende bi anormallik var sanırım televizyon izlemem normalde ama millet şahan şahan dedi bugun oturdum izledim hiç gülemedim ki bence çok kötü ve basitti

neyse herkese saygım var tabi

iyi geceler
  • yaw bu son reklamdan sonra bişiyler daha gösterdi mi yoksa direk bitiş müziğine mi girdi.. biliyosunuz işte.. sık yapılan bi le bu.. eşşeklik hattaa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: George Costanza

yaw bu son reklamdan sonra bişiyler daha gösterdi mi yoksa direk bitiş müziğine mi girdi.. biliyosunuz işte.. sık yapılan bi le bu.. eşşeklik hattaa..

yok bişe göstermedi şahan koltuktan kalktı tipitiplikler yaptı sonra kamera arkası ve bitti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

bende bi anormallik var sanırım televizyon izlemem normalde ama millet şahan şahan dedi bugun oturdum izledim hiç gülemedim ki bence çok kötü ve basitti

iyi geceler

Televizyon izlemeyen insan tabiki gülemez.
    Adam orada televizyonu tiye alıyor zaten. Mesela Acun Firarda'yı izlemezsen Acun Arazi'ye gülmezsin. Bir yol hikayesini izlemezsen Tayfun Talipoğlu karakterine gülmezsin, şu kadın programlarına bakmamışsan bir kere bile Dişi Yakarış'ı anlamazsın. Bu böyle uzar.

Yani TV'deki salaklıkları bir güzel ortaya döküyor şahan.

• Abi Ayşe Kulin harikaydı yaaa

CENGİZZZZZZZZZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

bende bi anormallik var sanırım televizyon izlemem normalde ama millet şahan şahan dedi bugun oturdum izledim hiç gülemedim ki bence çok kötü ve basitti

iyi geceler

Adam orada televizyonu tiye alıyor zaten. Mesela Acun Firarda'yı izlemezsen Acun Arazi'ye gülmezsin. Bir yol hikayesini izlemezsen Tayfun Talipoğlu karakterine gülmezsin, şu kadın programlarına bakmamışsan bir kere bile Dişi Yakarış'ı anlamazsın. Bu böyle uzar.

güzel ne demek pisikopat bi de her yerde ekşi sözlüğün reklamını yapmasa :P

• quote:

quote:

iyi geceler

Hayır Acunu izlerdim eskiden Yani program tarzını filan biliyorum da bana çok basit geldi yada ben gözümde çok fazla büyüttüm herkez şahan şahan dedi ah dedim bende harika birisi sanırım ama düsündüğüm gibi cıkmadı
    Sanırım ben çokşey bekledim yada gülme yeteneğimi kaybediyorum

• quote:

quote:

quote:

iyi geceler

Hayır Acunu izlerdim eskiden Yani program tarzını filan biliyorum da bana çok basit geldi yada ben gözümde çok fazla büyüttüm herkez şahan şahan dedi ah dedim bende harika birisi sanırım ama düsündüğüm gibi cıkmadı
    Sanırım ben çokşey bekledim yada gülme yeteneğimi kaybediyorum

TV 8 de ki eski bölümlerden bi seçme yapayim sana onları izlersen işte altına edersin yani
    örneğin; küfür hastalığına yaklanan entel adam
    dünya dönmez :)
    dişi yakarış serisi
    Recep İvedik..

ve daha neler neler..

EDIT:Berkutun şarkıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChivaS -- 25 Eylül 2005, 2:34:09 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.