işin aslını söyleyin beyler. işin aslına bir bakiym diyerek youtube'a girdiniz fakat 27 yıl dolu tabancayla gezdiğiniz için latin chick videolarına geçiş yaptınız açıklayın artık yav bunu valla delirecem!!
FINISH HIM!!!
yarıldım, mükemmel
ekleyelim mi bro
herkes uyudumu ya işin aslını söyleyin bana
quote:
Orjinalden alıntı: m_e_t_a_l_ysm
herkes uyudumu ya işin aslını söyleyin bana
burdayıs olm mecburiyetten beyaz showu izliyoz
Ekle Benide
sümüklü sümüklü sümüklüüüüüüü orçuuun:-D
hocam yeni arkadaşlar war ekleyelimlütfen
ekle ben'de
Arkadaşlar Bu Club'a nasıl üye olcam bilmiyom ama ben de ŞaHaN hastasıyımdır.Sanırım siz ekliyonuz neyse beni de eklerseniz sevinirim ...
güzel bi calısma olmus elıne sağlık cuma gunlerı ızlıyoruz bizde!
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR15
Arkadaşlar Bu Club'a nasıl üye olcam bilmiyom ama ben de ŞaHaN hastasıyımdır.Sanırım siz ekliyonuz neyse beni de eklerseniz sevinirim ...
hocam eklenmek istediğini söle yeter ki sölemişsin yetkili(konuyu açan) arkadaşımız seni eklicektir
HOŞGELDİN
ekledim beyler rahat olun
ısın aslı nın nerdeyse butun bolumlerını ızledım youtube den.. cok hos ama suan yaz tatılıne gırdı... benıde eklersenız sevınırım..
benide ekle tiki give me 5 bro
ekledim beyler 1 gün kadar buralarda olamayabilirm. üye olmak isteyenler belirtsinler geldiğimde düzelticem herkese iyi akşamlar diliyorum
Beni de ekleyin arkadaşlar. Gerçi çift imza biraz ağır olacak gibi ama yapacak bişi yok. Olmazsa sadece linkleri eklerim.
benide ekle de işin aslı neymiş işin en uç noktasındaki ,kuyunun en dibindeki,asıl gerçek olan neymiş görelim