Şimdi Ara

Sahada FB, mal ve mülkte GS galip! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çok emin konuşmuşsun, araştırdığımda da araştırmadığını düşünmüştüm, o yüzden öyle demişim kusura bakma.Bak bayanlarda üstünüz yine, erkeklerde de eşit gibiyiz, CBK yazmıyordu baktığım kaynakta.Küreği yazmışsın evet de ona rağmen de üstünlüğünüz ortada değil bence.Bizim de sutopunda çok büyük üstünlüğümüz var.

Her neyse, hangisi üstün olursa olsun(ki bence Galatasaray) bir kaç kupa farkeder ki bununla ikiye katlamak arasında çok fark var takdir edersin ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Yazacak mantıklı cevabınız olmadığı için sadece yapıyorsunuz :)

Gs taraftarını özetleyeyim:

1. Herhangi bir tartışmada hemen "Bizim Uefa mız var" derler. Yıl 2956 olsa da bu değişmez,kaldı ki burada yorum yapanların çoğu GS uefa yı aldığında kundakta bebeydi, 13-14 yaşında adam doldu forum.

2. Her sene başında ŞL de başarılı olacaz diye başlarlar, 4. olur çıkarlar, UEFA yı alacaz diye başlarlar, trömsöye elenirler, Avrupa Fatihiyiz, Steau Bükreşi eleriz derler, biz Steau çok daha iyi takım sizi eleyecek diyince derler, saçmaladığımı filan söylerler, sonra giderler Uefa da adı duyulmamış Ukrayna takımına evinde elenirler, sonra gene kupayı alacaz demeye başlarlar.

3.Real Madrid de izledikleri , ağızlarının suyu akarak gollerini konuştukları oyuncular Fenerbahçeye gelir, DEDE olur, Milan 38 yaşında Maldiniyi oynatır "HELAL OLSUN, ADAM OYNUYOR" olur. Milan işini biliyor olur.

4. Fenerli oyuncuların dalga geçerler insanlığıyla , onuruyla dalga geçerler, rezil ederler, GS ye gelir BRAVEHEART olur (Servet)

Fenerbahçenin Türkiye'de en çok taraftara sahip kulübü olduğunu tüm herkes kabul ediyor, ancak forumdaki çocuklar kabul etmiyor...

İspatı çok zor değil, gidin araştırın, öğrenin...

Herşeyi iddia edersin, sportif olarak daha başiarılıyız FB den dersin, daha iyi takımız dersin ama FENERBAHÇEDEN DAHA ÇOK TARAFTARIMIZ VAR diyemezsin işte...

Al sana FB taraftarı o halde senin dediğine göre:

1- Herhangi bir tartışmada hemen "şampiyonlar liginde çeyrek finalimiz var" derler. Yıl 2956 olsa da bu değişmez,kaldı ki burada yorum yapanların çoğu o kadar küçük ki GS'nin eski adıyla şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynadığını ve şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığını bilmiyorlar sanırım. Sanki kupayı kazanmış gibi hadi onu geçtim finale çıkmış kadar sevinip birde bizle dalga geçmeye çalıştınız. 102 yıllık fenerbahçenin en büyük başarısı tabi burda size de biz hak verdik hayatınızda fenerbahçenin avrupada başarılı olduğunu göremediğiniz için sanırım bu kadar reaksiyon gösterdiniz.

2- Geçen sene ş.liginde çeyrek final oynadık bu sene kesin yarı final veya finaldeyiz diye başlarlar,sonuncu olur çıkarlar, Bu sene avrupadan ümitliyiz diye başlarlar, 0 çekip ülkemizi rezil edip geri dönerler. 25 yıldır TR kupasını alıcaz derler biz b.k alırsınız diyince derler, saçmaladığımı filan söylerler, sonra giderler sıradan bir anadolu takımına veya hepsini geçseler bile illaki bize denk gelip elenirler, sonra hakem yüzünden diye bir taraflarını yırtarlar ama sonra gene kupayı alacaz demeye başlarlar.

3- İspanyada (penaltısız) gol kralı diye bi adam getirirler. Daha ligin ilk yarısında kendi stoperleri kadar ancak gol atabilir. Sonra rakip takım Milan Baros diye bir adam getirir buna da "Baros kimki hertarafı transfer olsa ne olur" diye dalga geçerler ama daha ligin ilk yarısında neyin ne olduğunu çok güzel bir şekilde gösterir bu adam. Sonra bas bas bağırırlar hakem yüzünden, penaltılarla vs.vs.

4- Bir oyuncu fenerde iyi oynayamaz herkes onunla dalga geçer sonra satarlar adamı. Sonra GS ye gelir bu adam ve yeniden parlar. Tabi bu büyük gelişimi gören fb taraftarı da Muhaha serveti aldılar yazık bilmemne diye dalga geçer. Ama bu adam 2 senede değerini 16kat arttırmıştır bile. Ve tükürdüğünü yalamak istemeyen fb taraftarı da servete b.k atmaya çalışırlar durmadan.

quote:

Fenerbahçenin Türkiye'de en çok taraftara sahip kulübü olduğunu tüm herkes kabul ediyor, ancak forumdaki çocuklar kabul etmiyor...

Ayrıca bi zahmet madem zor değil benim araştırmam sanırım biraz kıt ben hiç bulamadım öyle birşey de rica etsem şunu bir ispatlayabilirmisin

• Arkadaşlar alıntı dan herkesin yorumunu okumak zor oluyor ama

@dreatlord, Beraberlikte de AVATARINI alırım.

İddiaları hep severim. Yaklaşık 7 yıldır, Kadıköyde beraberlikleri de veriyorum hep kazandım :)

ALi Sami Yen belli olmaz ama iddia zevkli :)

Bu arada ben avatarımı Cep Tel vermediğim için editleyemiyorum, Ali Sami Yen de yenerseniz bi moda rica ederiz...

Bu şartlar sana uyuyorsa dreatlord iddiaya girelim..

Beraberlik te benim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Tüm spor branşlarını alırsanız ikiye katlarız sizi. Spor sadece futboldan oluşmuyor. ;) Fenerbahçe ve Galatasaray spor klübüdür.

Galatasaray sırf spor klübü değildir

Hocam GS spor dışında başka nelerle meşgul

Méxes hocam GS kulubü yöneticilerine bir soruver bakalım. Bir araştırsınlar o burun kıvırdığın beğenmediğin kupalarda o zamanlar niye oynamışlar ?

GS'ın 100 küsür yıllık tarihinin içinde o kupalarda yapılan maçlarda var. Haa hoşuma gitmeyen tarihi tarihten saymam. Benim için XXXX - YYYY vb. Yılları var diyorsan ne diyelim hocam sen bilirsin.

Genele
    FB'nin o zamanlar oynanan maçlarda aldığı kupalar ve GS galibiyetlerine burun kıvrılır.
    Ama 7-0 GS'ın galibiyetliyle biten maç için Sizi 7 kişiyle 7-0 yenmişiz diye övünülür. Bu çelişki değildir de nedir?

Bunu FB'li bazı arkadaşlar da yapıyor.
    GS'ın 7-0'lık galibiyetini kabul etmeyenler de oluyor. Fi tarihinde oynanmış vb gibi bahaneler üretenler oluyor.

FB'nin kupalarını ve maçlarını kabul etmeyen taraftarlar da GS'ın 7-0'lık galibiyetini kabul etmeyen taraftarlar da yanlış düşünüyor.
    Çünkü onlar tarihte yaşanmış olaylar ve şimdi bizler için önemli gelmese bile ve o zamana göre önemli sayılan olaylardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

quote:

Tüm spor branşlarını alırsanız ikiye katlarız sizi. Spor sadece futboldan oluşmuyor. ;) Fenerbahçe ve Galatasaray spor klübüdür.

Galatasaray sırf spor klübü değildir

Hocam GS spor dışında başka nelerle meşgul

Méxes hocam GS kulubü yöneticilerine bir soruver bakalım. Bir araştırsınlar o burun kıvırdığın beğenmediğin kupalarda o zamanlar niye oynamışlar ?

GS'ın 100 küsür yıllık tarihinin içinde o kupalarda yapılan maçlarda var. Haa hoşuma gitmeyen tarihi tarihten saymam. Benim için XXXX - YYYY vb. Yılları var diyorsan ne diyelim hocam sen bilirsin.

Genele
    FB'nin o zamanlar oynanan maçlarda aldığı kupalar ve GS galibiyetlerine burun kıvrılır.
    Ama 7-0 GS'ın galibiyetliyle biten maç için Sizi 7 kişiyle 7-0 yenmişiz diye övünülür. Bu çelişki değildir de nedir?

Bunu FB'li bazı arkadaşlar da yapıyor.
    GS'ın 7-0'lık galibiyetini kabul etmeyenler de oluyor. Fi tarihinde oynanmış vb gibi bahaneler üretenler oluyor.

FB'nin kupalarını ve maçlarını kabul etmeyen taraftarlar da GS'ın 7-0'lık galibiyetini kabul etmeyen taraftarlar da yanlış düşünüyor.
    Çünkü onlar tarihte yaşanmış olaylar ve şimdi bizler için önemli gelmese bile ve o zamana göre önemli sayılan olaylardır.

Eğitimlede uğraşır dostum o armayı gördüğün her yerde ülkesinin değerlerini yükseltmekle uğraşır

Ben o kupalara burun kıvırmıyorum oyle bir kupa olduğuna da inanmıyorum mesela Cuma Kupası bu kupayı araştırdım internetten hakkında hiçbir bilgi bulamadım hiçbir klübün web sitesindede yazmıyor şimdi sen gelip bu kupaya inanmamı ve ciddiye almamımı istiyorsun ?

Aslına bakarsan sidik yarışı yapar gibi kupa sayısı yarıştırmakta yanlış çünkü türkiyede fenerbahçenin her katıldığı kupaya galatasaray katılmamıştır bazılarındada fenerbahçe katılmamıştır özelliklede bu bahsettiğimiz eski kupalarda.

• quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

çaaari

Çok emin konuşmuşsun, araştırdığımda da araştırmadığını düşünmüştüm, o yüzden öyle demişim kusura bakma.Bak bayanlarda üstünüz yine, erkeklerde de eşit gibiyiz, CBK yazmıyordu baktığım kaynakta.Küreği yazmışsın evet de ona rağmen de üstünlüğünüz ortada değil bence.Bizim de sutopunda çok büyük üstünlüğümüz var.

Her neyse, hangisi üstün olursa olsun(ki bence Galatasaray) bir kaç kupa farkeder ki bununla ikiye katlamak arasında çok fark var takdir edersin ki.

yahu 2 ye katlamaz elbette ben olayı sadece futbol olarak görenlere kızdım

2 ye katlasa zaten 2 büyük olmaz tek büyük olur dedim zaten mubala yaptım diye

• quote:

Eğitimlede uğraşır dostum o armayı gördüğün her yerde ülkesinin değerlerini yükseltmekle uğraşır

Ben o kupalara burun kıvırmıyorum oyle bir kupa olduğuna da inanmıyorum mesela Cuma Kupası bu kupayı araştırdım internetten hakkında hiçbir bilgi bulamadım hiçbir klübün web sitesindede yazmıyor şimdi sen gelip bu kupaya inanmamı ve ciddiye almamımı istiyorsun ?

Aslına bakarsan sidik yarışı yapar gibi kupa sayısı yarıştırmakta yanlış çünkü türkiyede fenerbahçenin her katıldığı kupaya galatasaray katılmamıştır bazılarındada fenerbahçe katılmamıştır özelliklede bu bahsettiğimiz eski kupalarda.

Hocam Eğitim demişsinde Eğitim'i nasıl baz almamız gerekiyor. FB bir spor kulübü olarak Lise ve veya Üniversite açmamıştır bu durum bir spor kulübü olarak GS'ı FB'den çok mu üstün yapar ?

Cuma ligi vb liglerin bilgileri aşağıda var. Onlara inanıp inanmamak sana kalmış.

Bu site taraflı site uydurmuşlar falan dersen o sitede GS'ın FB'yi yendiği 7-0'lık maç ile ilgili bilgilerde var.

Kupa Tarihi ve Tüm Ligler başlığı altından GS'ın ve FB'nin hangi kupalara katılıp katılmadığını görebilirsin ki hemen hemen hepsine katılmışlar gibi gözüküyor.

http://www.turkfutbolu.net/siteharitasi.html

• Méxes hocam not olarak FB armasının olduğu her yerde FB'liler ülkesinin değerlerini batırmak için uğraşmaz. Bu davranış biçimi bir özellik değil temel davranış biçimidir. Yani o davranış biçimi GS'a has bir şey değildir.

FB'de ilk kurulduğu yıldan beri bunu yapabilmek için uğraş vermektedir.

FB kuruluş tüzüğü Madde 2

Madde 2: Kulübün takip ettiği maksat ve gaye; memlekette terbiye-i bedeniye ve fikriyenin tamimine çalışmak ve şübbân-ı vatanı mübâreze-i hayata ve meşâkk ve esfâr-ı askeriyeye alıştırmaktır.(Kulübün takip ettiği amaç ve gaye; memlekette bedeni ve fikri terbiyenin yayılmasına çalışmak ve vatan gençlerini; vatanın korunmasına, zorluklara ve askeri seferberliklere alıştırmaktır.)

Birileri 0 çektiniz, UEFA Süper kupası almadınız Ülke'yi rezil ettiniz vb. demezler umarım. FB başarısız olmak için uğraşmıyor. Ama her zaman işler umduğunuz gibi gitmiyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

çaaari

yahu 2 ye katlamaz elbette ben olayı sadece futbol olarak görenlere kızdım

2 ye katlasa zaten 2 büyük olmaz tek büyük olur dedim zaten mubala yaptım diye

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Hocam Eğitim demişsinde Eğitim'i nasıl baz almamız gerekiyor. FB bir spor kulübü olarak Lise ve veya Üniversite açmamıştır bu durum bir spor kulübü olarak GS'ı FB'den çok mu üstün yapar ?

Cuma ligi vb liglerin bilgileri aşağıda var. Onlara inanıp inanmamak sana kalmış.

Bu site taraflı site uydurmuşlar falan dersen o sitede GS'ın FB'yi yendiği 7-0'lık maç ile ilgili bilgilerde var.

Kupa Tarihi ve Tüm Ligler başlığı altından GS'ın ve FB'nin hangi kupalara katılıp katılmadığını görebilirsin ki hemen hemen hepsine katılmışlar gibi gözüküyor.

http://www.turkfutbolu.net/siteharitasi.html

cdemir bence sen imaların üzerinde fazla duruyorsun

1.üstün yapıyor demedim zaten sadece spor klübü değildir dedim 2.Galatasaray armasının olduğu yerde ülke değerlerini çıkartır dedim fenerbahçe batırıyorda demedim

ama bu güne kadar yapılanlar ortada biz bu görevi diğer takımlardan fazla üstlendik

cuma günü kupasına gelince sabahtan beri istediğim bilgileri nihayet birileri vermiş ancak hala bu kupaların büyüklükle nasıl irintili olduğunu anlıyamadım

Büyüklük takımların kupalarından önce var olduğu süre içerisinde yaptıklarınla belli olur bunun içinde kupa da var ama sadece kupa veyahut maddiyat önemli değildir bende bunu savunuyorum zaten ancak fenerbahçeli arkadaşlar nerede görseler o tabloyu koyup biz sizden büyüğüz nutukları atıyorlar

neye göre büyük ?

• quote:

• quote:

1. Herhangi bir tartışmada hemen "Bizim Uefa mız var" derler. Yıl 2956 olsa da bu değişmez,kaldı ki burada yorum yapanların çoğu GS uefa yı aldığında kundakta bebeydi, 13-14 yaşında adam doldu forum.

2. Her sene başında ŞL de başarılı olacaz diye başlarlar, 4. olur çıkarlar, UEFA yı alacaz diye başlarlar, trömsöye elenirler, Avrupa Fatihiyiz, Steau Bükreşi eleriz derler, biz Steau çok daha iyi takım sizi eleyecek diyince derler, saçmaladığımı filan söylerler, sonra giderler Uefa da adı duyulmamış Ukrayna takımına evinde elenirler, sonra gene kupayı alacaz demeye başlarlar.

3.Real Madrid de izledikleri , ağızlarının suyu akarak gollerini konuştukları oyuncular Fenerbahçeye gelir, DEDE olur, Milan 38 yaşında Maldiniyi oynatır "HELAL OLSUN, ADAM OYNUYOR" olur. Milan işini biliyor olur.

4. Fenerli oyuncuların dalga geçerler insanlığıyla , onuruyla dalga geçerler, rezil ederler, GS ye gelir BRAVEHEART olur (Servet)

Herşeyi iddia edersin, sportif olarak daha başiarılıyız FB den dersin, daha iyi takımız dersin ama FENERBAHÇEDEN DAHA ÇOK TARAFTARIMIZ VAR diyemezsin işte...

yav bi yürü git Allah aşkına.fener taraftarı daha çokmuş.ilkokula gidiyodum sınınıfın çoğunluğu gsliydi.liseye geçtik bitane fenerli vardı oda kızdı:D üniversiteye geldim kızları bilmiyorum erkeklerden 25 kişi içinde 2 fenerli var.yani hiç bir ortamımda fenerli çoğunlukta olmadı sadece banamı denk geldi acaba.heryerde hep gsliler çoğunlukta.niye tutsunki feneri bi adam türkiye şampiyonluklarından başka ne başarısı var.bize der uefa kupasını aldığımızda doğan çocuklar 13-14 yaşında diye.200o senesinde aldık neyse onu geçtim siz bırak uefayı kıytırık bi türkiye kupasını bile 25-26 yıldır alamıyosunuz.siz o kupayı aldığınızda doğan çocuklar şimdi baba oldu v çocuklarına biz türkiye kupasını almıştık diye bile anlatamıyolar.siz bizim gibi uefayı süper kupayı alsanız değil 8-9 sene geçse 1000 yıl geçse konuşursunuz.bi çeyrek finale çıktınız ki biz 2 kere üst tura çıkıp birkere çeyrek final oynadık sizden önce ama siz hala onunla övünüyosunuz.ben hiç bi gslinin bununla övündüğünü görmem.tarih 2.leri 3.leri hatırlmaz 1.leri hatırlar varmı bi kupan yok ozaman konuşmayacan.hele hele avrupa konusunda bir gsliyle hiç konuşmayacan.bize demiş trömsö filan ne çabuk unuttunuz 0 çektiğiniz günleri.bize demiş hep iddalı konuşup uefaya bile kalamıyomuşuz okadar uzağa gitme bu sene 2 puan alarak sonuncu oldun ş.liginde.1 galibiyet bile alamadınız.unutmayın sizde budapeştelere elendiğiniz günleri.yani diyeceğim şuki bir fbli olarak hiç avrupa konularına girmeyin.geçen sene bi balonda bu sene fıss diye söndünüz gelen vurdu giden vurdu.önce bi kupa al sonra istersen 200 yıl övün o bizi ilgilendirmez.ama alamayacağınız için boş bunların hepsi.real madridde ağzımız açık izlemişzde fenerbahçe aldı evet rivaldoyu filanda ağzımız açık izliyoduk fakat şuan özbekistanda oynuyo.carlosu alabildininmi 28 yaşında filan 34 yaşına geldkten sonra alsan nolur almasan nolur.yani fenerliler olarak hepiniz boş konuşmayı çok seviyorsunuz bi başarı yok ama laf çok.avrupada geçen sene hariç her sene hezimet yaşanmış ama hala konuşuyosunuz.ben turistik yerde yaşıyorum her turistlede konuşurum futbolu türkiyeden tanıdıkları tek takım gsdir bunu bil.onun için bi adamın fenerli olmak için bi nedeni yokki fener taraftarı olsun.olupta napacak avrupada hezimetler yaşayıp ertsesi gün sokağa nasıl çıakcam diye düşünmek içinmi.karşısına benim gibi bi gsli çıktınğında bu lafların hepsini yiyip oturmak içinmi.tek lafları var biz sizi 6-0 yendik.işte bu bile nekadar küçük çaplı bir kulüp olduğunuzu gösterir.yani tek maçlık sonuçlara bağlı klamak.neden böyle oluyo çünkü konuşacak bi başarı yok bir gslinin karşısında.kendi kendinizi avutun durun.başka fenerli arkadaş varsa onlarda gelsinde toplu olarakta susturabiliyorum fenerlileri..ama bana çocuk gibi gelip biz sizi 6-0 yendik demeyin.ben bunu söyleyen bi fenerliye çıkıpta bizde sizi 7-0 yendik demiyorum.ben küçük çaplı düşünmüyorum onlar gibi.hadi şimdi sağlıcakla kal.küçük başarılarla kendini avutmaya devam et......

• quote:

1 Galatasaray aldigi kupalarla ögünür size Gs yendiginiz maclarla
    2 bu size aittir her sene sampiyonlar ligini almak isterseniz elemede elenirsiniz uefa hedefti diyip top atarsiniz
    3 Fb de ben yildiz görmedim öyle Alex hic yazma Hoidonk ve Anelka harici carlos bunlarlami bizi geciyorsunuz ?
    4 yazdiklarinin aynisini her takim taraftari yapiyor
    5 2002 sonrasin 6 senelik Canaydin faciasinda olan örnekleri yazarken unutmaki Canaydin gibi bir facia bile sizi 2 kere hoplatti

Klasik hasan merto olaylari komedi gene

• quote:

cdemir bence sen imaların üzerinde fazla duruyorsun

1.üstün yapıyor demedim zaten sadece spor klübü değildir dedim 2.Galatasaray armasının olduğu yerde ülke değerlerini çıkartır dedim fenerbahçe batırıyorda demedim

ama bu güne kadar yapılanlar ortada biz bu görevi diğer takımlardan fazla üstlendik

cuma günü kupasına gelince sabahtan beri istediğim bilgileri nihayet birileri vermiş ancak hala bu kupaların büyüklükle nasıl irintili olduğunu anlıyamadım

Büyüklük takımların kupalarından önce var olduğu süre içerisinde yaptıklarınla belli olur bunun içinde kupa da var ama sadece kupa veyahut maddiyat önemli değildir bende bunu savunuyorum zaten ancak fenerbahçeli arkadaşlar nerede görseler o tabloyu koyup biz sizden büyüğüz nutukları atıyorlar

neye göre büyük ?

Hocam ima etmek demek öyle düşündüğünü göstermez mi ?

GS FB BJK öncelikle spor kulübü değilmidir. Çaari hocam da spor kulübü olarak baz alındığında (tüm branşlar) FB'nin toplam da GS'dan daha fazla kupa ve madalyası olduğunu belirtmek istemiş ve sende biz spor kulubü değiliz yazmıştın. Peki böyle söylemekle neyi kasdetmiştin. GS farklı bir kurumdur daha büyük bir kurumdur FB ile kıyas edilmez anlamında mı yoksa farklı anlamda mı ? Ben bunu öğrenmek istemiştim sen Eğitimde yapıyor ve ayrıca GS ülkenin değerlerini yükseltmek için uğraşıyor diyince ben doğal olarak GS'ı farklı nedenlerden dolayı diğer kuluplerden daha üstün gördüğünü düşündüm.

Hocam eski ligler ve kupalar takımların tarihidir. Takımlar o kupaları alarak o liglerde şampiyonluklar kazanarak taraftar kazanmış ve büyümüşlerdir. Eski kupaları yok sayıyorsan şimdiki kupalarıda yok sayman gerekmez mi?

O zamanın şaratlarına göre yapılan organizasyonların bugünkü gibi olmasını nasıl beklersin.
    O zaman o kupalarda ezeli rekabet varmış. Şimdi TSL'de Türkiye kupasında vb.
    FB GS ile hazırlık maçı bile yapsa o maçta FB'nin galip gelmesini isterim. Bilmiyorum sen nasıl düşünürsün ama ezeli rekabet budur. Bu durum eski kupalarda da aynıydı şimdi de aynı.

Ben eski kupaların yok sayılmamasını onların önemini vurgulamak için yazdım.
    Yoksa büyüklük işine girersek o işler karmaşık bir durum. En objektif taraftara bile sorsan diğer takımların bazı alanlarda kendi takımını geçmiş olduğunu kabul eder ama genelde kendi takımını diğer takımlardan daha büyük görür. O yüzden bu büyüklük işlerine girersek işin içinden kesinlikle çıkamayız.

• quote:

Arkadaşlar alıntı dan herkesin yorumunu okumak zor oluyor ama

@dreatlord, Beraberlikte de AVATARINI alırım.

İddiaları hep severim. Yaklaşık 7 yıldır, Kadıköyde beraberlikleri de veriyorum hep kazandım :)

ALi Sami Yen belli olmaz ama iddia zevkli :)

Bu arada ben avatarımı Cep Tel vermediğim için editleyemiyorum, Ali Sami Yen de yenerseniz bi moda rica ederiz...

Bu şartlar sana uyuyorsa dreatlord iddiaya girelim..

Beraberlik te benim...

Kabul benimde şartım var kazanırsam Bir daha forumda yok efendim taraftarımız fazla yok efendim Atatürk fenerbahçeli gibi vsvs çoğaltılabilir kesinliği belli olmayan şeyleri

saçmalamak yok tamam mı hasancm sende biliyosun ki ortamı germekten başka bir işe yaramıyo kaç senedir burdayız bir uslan ya sagapo(Micro processor) bile uslandı sen de

tık gelişme yok

• hangi mal mülkü parasını bastırıpta almıs hangilerini bedavadan indirmis?
    madem mal mülk cok satıpta ödesene devlete borcunu
    madem mal mülk gani kombineleri bagıs gösterip kacırma vergileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: VectrAirliness

hangi mal mülkü parasını bastırıpta almıs hangilerini bedavadan indirmis?
    madem mal mülk cok satıpta ödesene devlete borcunu
    madem mal mülk gani kombineleri bagıs gösterip kacırma vergileri

sen bizim borçları boşverde başkanının vatan a olan borcunu neden ödemediğini bi söyle bakalım.başkanının o serveti nasıl yaptığını bi söyle bakalım.ondan sonra gel bizden hesap sor.
  • zor mu geldi yusufcan madem cok meraklısın gider kendisine sorarsın nasıl zengin oldugunu umarım anlatır sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: VectrAirliness

zor mu geldi yusufcan madem cok meraklısın gider kendisine sorarsın nasıl zengin oldugunu umarım anlatır sana

bide askerliğini neden yapmadığına bi cvp bulabilseydin çünkü ilk soru oydu ama kapasiten yetmemiş demekki anlamaya.ee tabi tarihteki başkanlarınınzdan Dr Nazım Atatürke suikastten idam edilmiş biri.bu şanlı tarihinizede aziz yıldırım gibi asker kaçağı adamlar yaraşır.benimle laf yarışına girmeyin ey fenerliler hertürlü lafınızı yediriim size.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.