Şimdi Ara

Sagopa Kajmer Düşersem Yanarım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu güzel şarkının başlangıcında çalan şey ispanyolca yada işte gitarla çalınan bir şarkıydı ama unuttum adını bilen varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: dj_berkayy16

dinlemeyin böyle saçma şeyleri ya

Sago dinlemiyorsan yorum yapma ULAN !!!!

Ekleme: Dostum o çalan şey programlarla yapıyorlar.Beat programları Hazır birşey yani:bulman biraz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer ! -- 5 Ağustos 2008; 17:37:28 >
  • ya zaten abi şarkı sözlerinde yazmıyor ama youtubede aynı ritim bir beşiktaş videosunda da vardı çok güzel söz yok sadece ritim hatta bir ara bunu çalan adamı bile buldum gitarla calıyor ama kaybettim bulamıyorum şuan:S
  • sago go go go!!
  • abi çok beğendiysen kullanabilirsin serbesT:P
  •  Sagopa Kajmer Düşersem Yanarım...

ForEver Sago
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5kursun

Sagopa Kajmer Düşersem Yanarım...

ForEver Sago

süpersin sago
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BPG'den sonra Sagopa Kajmer bitmiştir.Artık dinleyenlerin yaş seviyesi 12-18 olmuştur.Gerçi Ceza'nın ki nedir derseniz o da öyle.Sagopa dinleyenlerin çoğu Rap Müzik dinleyicisi değil.Sagopa dinleyicisi.Yada işte arada bir 50 Cent,The Game How We Do açıyorlardır ve rap müzik dinlediklerini sanıyorlar.Ben 2001'den beri bu muzigin dinleyicisiyim.Silahsız Kuvvet ve Nefret zamanları çok severdik kimse dinlemez biz anlarız diye bir de baktım ki 2004'ten sonra doğal olarak geçim sıkıntısı başladı her eski mc'de.Artık eski günlerdeki gençliklerinin verdiği ilhamla değil,underground ruhuyla değil ticari yapmaya,dinleyicilerin istekleri doğrultusunda yapmaya başlandı bu muzik.Biraz bu işin ehlilerini dinleyin Amerika'da araştırın okuyun öğrenin.Sagopa Kajmer,Ceza,Fuat,... sevdiğiniz adamlar bayıldığınız adamlar kimi dinliyormuş öğrenin siz de onları dinleyin bakın bakalım rap müzik nasıl bir şey.Bakın bakalım Sagopa Kajmer hangi beatleri çalmış,bakın bakalım Ceza hangi klipleri yürütmüş,bakın öğrenin.İlk Türkçe Rap albümleri hangileri Cartel'i,Islamic Force'u,Silahsız Kuvvet Sözlerim Silahım'ı,Ceza'dan İstediklerim ve Yapamadıklarım adlı şarkıyı bir dinleyin öğrenin.Sago'cuyum diyen %90 kişilerin çoğu Silahsız Kuvvet albümlerini dinlemeyen kişiler ve bize Sago'culara karışmayın sevmiyorsan git.. gibi laflar ediyorlar.Ben Silahsız Kuvvet ve Nefret albümleri için Kadıköy Akmar Pasajında çıktığı gün soğuk kış günü albümü büyük bir heyecanla alırdım.Belkide elimdeki albumlerden şu anda cok az kişide var cok az kişi dinleyecek bu şarkıları diyerek.Biz 2002'de Sagopa,Ceza,Funky C,Sirhot nereye giderse nerede festival oradaydık.Sizler daha iki günlük Romantizma'dan sonraki şarkılarla bizi eleştiremezsiniz.Unutmayın ki o dönemlerde Sagopa,Ceza dinleyenler şimdi dinlemiyorlar çünkü Underground rap yapmıyorlar artık.Herkes herşeyin herkesin nasıl insanlar olduğunu anladı.Kimsenin körü körüne fan'ı fanatiği olmayın.Biraz inceleyin ünlü mc'leri.Biraz Underground dinleyin.Saian,Karaçalı,Patron,U.L.a.S. falan dinleyin bari gerçek Türkçe'rap i yapanları dinleyin en azından.

• bu şarkının klibi çok deli.
    ben hüsrana komşuyum şarkısının klibinin devamı olarak geldi senaryosu var. çok hoş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.