Şimdi Ara

Sagopa Kajmer dini inancım yok dedi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-3D2CADADD

Bu mesaj silindi.
    Aydınlanmış demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D2CADADD

Bu mesaj silindi.
    Ne alakasi var arkadaşım her konuda yorumun var napayim :)

• Görüşü değişmiş olabilir ama bu sagoya olan sevgimi zerre azaltmaz.
  • Dinci kesim yine kandırıldı, fetö, akp, sagopa.. Yav daha başınıza ne gelsin, akıllanin artık..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kolera ile belki de bu yüzden ayrıldılar. Erkek her zaman fikirlerini eşine dayatmaya çalışmıştır evlilikte. Bundan dolayı yada böyle biriyle olamam diyen kolera ayrılmıştır. Kolera nın git gide açılması sünnetleri reddetmeleri en sonunda bu olayı kolera yı yıldırıp boşanmasına sebep olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Aga bu adami zamaninda dinlerdim bence tamamen moda gore takiliyor. Nerde prim var ona uyuyor.

Baksana onyoruma 3 dk icinde 30 begeni gelmisti.
    Bakın şunu anlamıyorsunuz. Bazı insanlar vardır. İnandıkları şeyler uğruna her şeyi yaparlar. Ve bu yolda başkalarını umursamazlar. Eskiden Müslümandı ve Müslümanlığı tatlı su müslümanı olarak değil, harbi seriata uygun yaşamaya çalışıyordu. Ve insanları da -kendini doğru olarak gördüğü için- o yola teşvik ediyordu.

Sagonun sözlerine falan bakınca çok sorgulayan ve araştıran biri olduğunu anlarsın zaten. Önce hadisleri reddetti (bir kanıtı yok diye) daha sonra da islamı. Bu işler böyle ilerliyor. Yavaş yavaş. Yeterince sorgularsan cehennem seni korkutamaz çünkü saçmalık olduğunu anlarsın. İnsanlar dinden çıkmasın diye koyulan bir korku aracıdır sonsuz cehennem.

Ben bu olayı dini kullanma olarak görmüyorum. Dini kullanıyor olsa kullanmaya devam ederdi. Bu kadar tepki alacağını dinden kazandığı hayran kitlesini kaybedeceğini bile bile niye acıklasın? İnsan her yaşta fikrini değiştirebilir. Yanlış olduğunu bile bile sabit fikirli olmaktan daha iyidir güncellenmek. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.

O yüzden Sagopayı seviyorum. İnsanlarin ne dedigini umursamadan kendi inandığı yolda gidiyor. Tarikatlara giderken de severek dinliyordum, ateistken de severek dinleyeceğim. Herkesin inancı kendine. Ben sanatına bakarım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.