Nedense [fuchs] karamsar gunleri lirik yapip at yo! mikrofonum oflanan oldu kac yo! sigaram ac cemberimse cabuk yak dusmanim icime hapis cek birak dertlerim kat kat bugunu birak bak dilime kelepce uymazdi ahmak damarima jileti vurdular hangi bugun mu sorunlarim cozulecek sanki sorunum baki cozumum var ki kusura bulasmadan bugun tilki sagki gecmisim var ki bu ufuklara sulanan gelecegim bir dag tepe siradan dilimi supheler icinde sardilar fikirlerimi bana dogru bagirdilar kalemimle satirlara bulanan bir sairim bu yolda ben sonsuz sakinim nerdeyim sessizce bende yuruyorum aklim eserde suskunum bugun yine bende dertleri cek birak
[nakarat] ben ne savaslar verdim kendime bir rabbim sahit, sor ne zaman vurdun kendini en son katilim oldun her gece nedense
[sagopa kajmer] sanirim sensiz bir geceye daha hosgeldin nedense biraz gerginim stresimi yumruklarimi duvara civiledi gozlerim kendini saldi sanirim o an orda degildim 30 dakka oldum 5 dakika dirildim gozyaslarimi yagmur sandim islandim dileklerimle fisildastim kolonyalarla koklastim nedense son darbeyi kalbime attim kendimi 3 yerimden bicakladim azami hirs yaptim nedense acimadim kendimle yeminlestim ve dislerimi siktim yumruklarimi sikip tirnaklarimi kirdim nedense en cok sigarami aradim tek bir kelime edemedim "ozur dilerim seni uzmek istemedim" en iyisi intihar edeyim dedim ettim 10 dakikalik yasam molasi verdim sanki cehennette bir serinlik kolasi ictim ve sonra ilk ucakla cehenneme indim nedense en cok kusmak istemistim senden utandim kendimle hic bu kadar cetin savasmamistim kendimden kose bucak kactim yasama hakkimi sonuna dek mi kullanmaliyim tanrim? doner basim akar yasim kar tutar sacim colde hayratim duvarlar uzerime geldikce kendime 10 parmakli bir surat yaptim
karanlık satırlar
Ben dilerken ağlar ellerimde bir dua Ve mağaralar yarattım iclerinde kalplerim Yüzünde nur yok gözümde fer yok Sözümde es yok anlamazların zoruydu Aklı taslamak kazanmak her yarısta Hilelerle derbeder yürek yarattı Anlayın acıttı darbeler kalemledir Silah ve ben siir yazardım her güne Hüzünle düstu bak günes ve gölgelerde Yanıma öylelerdi öyle derde dalma laedri Örselendi gözlerimde yaşlarım dilencinin dilinde Bir dilekçe olmuş ellerinde akçeler kiralık Hepsi boş yetim bu düslerin kayıp ki olmuş Her seferde suçlularsa onlar anla Zamanla anla çizgilerle doldu ömrümün Varoşlarında şarkılar yazıldı kac kere Ve noktalarla son bulan bu saltanatta Ellerinde kaldı sanma yalanlarıyla doldu Yarının yazık ziyan edildi tazecik Dileklerimse sayfalarla solmuş anlayın
Kimisi dikenli güllerin Ve kimi sahte seslerin karanlık her satırda sayfalar yakılmıs hislerim Dolarken ağlar ellerim ve çaresiz dua hayatki döktu yaşımı bak kör oldu gözlerim
Yarınlar öykülerde saklı tenhadır Yuzunde gülmeler kafamda kar yağar Sözum soğuk uzak hayaller yeterki Dil ve ölümune sokaklarımda Çaresiz adımların adıydı leadri haykırır Yeter ve sancılar yazarken aldı ellerimden ömrü kaygıdır gözümde damlalar süzüldü Dudaklarımda küfre döndü her temenni Secde etti cümleler sırayla Affedin dedikçe yaş akar gözlerim ve ben bulut Yağarken hep semada yanlızım kararsız ellerim .. durma çiz yorulma koş yolun sonunda mutluluk kanatlı kuş tuş oldu bak ve dön beklenen döner mi geriye ? dön dedim duyan mı var kader dedim çeken de ben ve gül yanaklı bir çocuk doğarken her satırda nokta oldu ömrüm sonlarında sayfanın yoruldu şair aklı terse döndü dur çevir .. ellerinde leadri ölmesin sesim de solsa görmesin yüzüm hüzünler hep mi sade ister üzgünüm üzgünüm. ..
Nakarat
İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim
Nakarat
sayiha buğran amilim benim içimdeki şeytanın ensesindeyim destur de breh berduşaname yapma çek git ilerle milim milim
İdare et
RAP(1)-SAGOPA KAJMER
ANAKRONİK Bİ KRONİK RAP TE TEK KALEMDİM MÜHÜRÜ BANSAN O ADAMIN ADI BU ŞAKASI OLMAYAN Bİ SERT KAFİYE EY KEY EY SAGOPA KEY MEYDEY MEYDEY HEYY BÜYÜCÜ YAPTI BÜYÜYÜ BÜYÜ DE GEL TUTUNAMAZ HER EL BU GİRDABIN YOK EDİCİ DÖNGÜSÜNDE YALPALAN SİNSİ SİNSİ YAKLAŞANDIR ADINI KOYDUM ŞEYTAN MUBALASI COK SACMA KALK UYAN LAN POLYANA KALPAZAN Bİ KAJRAMAN(ZAMAN YOK HER ZAMAN) İNSAN İÇİN EN ÖNDE GELEN O ALTI HARFLİ BAŞLIK SAĞLIK BİR DE MORALE AÇ YAŞARSIN BU AÇLIKLA KIVRANIRSIN PİLİ BİTEN BİR SARP MECAJLARIN ARKASINDASIN SAGO HARİKALAR DİYARINDASIN ANILARIN KABUSLARININ ALEVLERİYLE YANSIN KARAMSAR GÖKYÜZÜNDEN YILDIZIMSA KAYSIN CEREMİN CANINI TRAFİK ALSIN VAKİTSİZ ÖLÜMLERE AKITTIĞIM GÖZYAŞLARIM İÇİN SÜRTÜK KADER UTANSIN
RAP(2)-
ANLAŞILMAYAN CÜMLELER KURDUM BEN HEP ŞAİRİM HEP GEÇMİŞE DAİR BETİMNLERİMDE NEGATİF ELEKTRİK SİMETRİK DOĞRULUK İKİLİMDE KALMIŞLIĞIN OPTİMİS AÇILIMIYDI SİNONİMİN EŞ ANLAMINI ANLGILAYAMAYAN YAMYAMLARIN DUNYASINDA SIRAT'I GEÇMEK İÇİN RÜŞVETE BAŞ VURACAKLARIN KEFENİNDE CEPTİ UMUT DÜNYAYI HER AN ÖLECEKMİŞ GİBİ YAŞAYANLARIN AKLINDA YANITSIZ SORULAR KARA BULUT GİBİ DOLAŞTI YILLARIN MEDİTASYON HİPNOZUNDA TAŞA TUTUP SONSAL BİR BELKİ YARGIDIR ÖLÜM KİM BİLİR SORSAM BİRİNE KORSAN BİR AVCIDIR ÖLÜM MAYIN TARLALARINDA TEK BACAĞINI KURBAN ETMİŞ BİR ZULUMDEN ARTA KALAN DÜNÜM İTİRAF ETMEK KOLAY VE İNSAN OĞLU HER BÖLÜM AYNI SENARYONUN PARÇASI İKİ YAKASI BİR ARAYA GELMEYECEK DOĞU BATI KÜLTÜRÜNDE BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KAVGASI HİKAYE SENKRONU UYDURULMUS GARIBUL ŞERİBAN KAYGISI KAYIP AKILLAR MAĞRASI
NAKARAT-SAGOPA-KAJMER
SAYİHA BUĞRAN AMİLİM BENİM İÇİMDEKİ ŞEYTANIN ENSESİNDEYİM DESTUR DE BREH BERDUŞA NAME YAPMA ÇEK GİT İLERLE MİLİM MİLİM
RAP(3)-
HERYÜZÜNE TOHUM GİBİ SAÇMIŞIM ÖLÜLERİ DÜNYYI VURMUŞ BİNLERCE İNSANIN KÜLLERİ DÜNYA SÖYLE SENİN HAMURUN BEN MİYİM NELER YAPTIN Kİ BENİMLE GELECEĞİME KÜSER BENLİĞİM DEPREMLER Mİ ALDI CAN CANINA KIYAN MASUMLAR MI SELZELİŞLİ BÜTÜN GÖNÜLLER DURUP DURURKEN YIKILAN EVLER NEYİNE GÜVENEYİM BİR DAMLA UMUT BAK BEN DE DOĞAN GÜNEŞLE ÜMİTLENİP ŞARKILARIMI SÖYLİYEYİM SANA YADA DİPSİZ KUYUNUN DİBİNE İNİP KARANLIKTAN ÖLEYİM BEN BU DÜNYADA ZATEN MAHSUN BİR KÖLEYİM HER GÜNE AYRI BİR RENK GETİR DÜNYA SESSİZ CIĞLIK ATANLARA YÜREK DÜNYA SÖYLE NE YAPTIN BİZİMLE SADECE OYUNCAK BİRER BEBEK
NAKARAT-SAGOPA-KAJMER
SAYİHA BUĞRAN AMİLİM BENİM İÇİMDEKİ ŞEYTANIN ENSESİNDEYİM DESTUR DE BREH BERDUŞA NAME YAPMA ÇEK GİT İLERLE MİLİM MİLİM
kendim çıkardım bazı hatalar olabilir ama bu şarkının nette sözleri yok