Bilmiyorum neden herkes tepki vermiş? Bence güzel yazmış kız...
bu kızı bırak kişiliği bozuk özentinin teki belli ki.
quote:
Orijinalden alıntı: /272222/
Az önce geldi bu mesaj arkadaşlar İlk okuduğum saniyede sesli güldüm
Ihsan, **** ben. **** olan. Sana büyük ihtimalle Tülin söyledi, benim senden hoslandigim yaftasini... Ilk olarak söylemek isterim ki, ben hoslanmiyorum, yalnizca Rabbim' in yarattigi bir güzelligi dile getirdim. Seninle alakasi yok yani, Rabbim' in kullari üzerindeki yansiyisina benim hayranligim. Sana degil! Ikincisi de böyle beseri 'ask' lara doyurdum ben karnimi. Sen anla artik ne demek istedigimi. Yanindakilere ve kendi ruhuna, safsata salata plastiklerine, söyle. Aptallasmasinlar. Unutma. Ben sana bakarken, seni degil O' nun tecellilerini görüyorum. Kibre kapilma hiÇ. Bu vehminde gölgemi aramaktan öteye gidemez.
Son cümlenin türkçe çevirisini yapabilecek bi arkadaş varmı
Dostum kızı çok beklettin anla artık diyor okusana
quote:
Orijinalden alıntı: Yedas
quote:
Az önce geldi bu mesaj arkadaşlar İlk okuduğum saniyede sesli güldüm
Ihsan, **** ben. **** olan. Sana büyük ihtimalle Tülin söyledi, benim senden hoslandigim yaftasini... Ilk olarak söylemek isterim ki, ben hoslanmiyorum, yalnizca Rabbim' in yarattigi bir güzelligi dile getirdim. Seninle alakasi yok yani, Rabbim' in kullari üzerindeki yansiyisina benim hayranligim. Sana degil! Ikincisi de böyle beseri 'ask' lara doyurdum ben karnimi. Sen anla artik ne demek istedigimi. Yanindakilere ve kendi ruhuna, safsata salata plastiklerine, söyle. Aptallasmasinlar. Unutma. Ben sana bakarken, seni degil O' nun tecellilerini görüyorum. Kibre kapilma hiÇ. Bu vehminde gölgemi aramaktan öteye gidemez.
Son cümlenin türkçe çevirisini yapabilecek bi arkadaş varmı
free style mı bu? ov yeah man!
quote:
Orijinalden alıntı: amarok3
Sana puanim dohuz kanka
aynen bunu yaz
Mamamımımamımımamımı maykrofon şov yaz
Cadü ya herru... Ya merru... Kafkef, gölge harâmilerine bir selam çak... Abile patladı, demlenir simam, nüşinrevandan handan ummam ben. Ahu-yi felek mum, ben şamdan. Düşmez kalkmaz bir Allahtır uyan...
de. hiç anlamıyorum bu bölümü yahu
beni bırak kendi halime çok bitkinim ve de yorgunum,, terapi ordularını geri çek artık son günler durgunum.. yaz
sago kaf kef yaz o anlar
Üstü kapalı diss atarken üstü kapalı ibnesin yaz
Arzu edilenin olması için bir arzu ettiren mi olması gerekir? Elbette kibre kapılmam beni sevebilme hakkını başkalarının dolayısıyla bile olsa kendi gözlerinin öyle gördüğünü söyleyerek kendinde gören birisine. Sen kim sanıyorsun kendinide beni sevebilme hakkını kendinde görüp , kendini benden yüce tutuyorsun. Komik özenti
quote:
Orijinalden alıntı: Necrolytè
Üstü kapalı diss atarken üstü kapalı ****sin yaz
Salvo..
Rockn Roll Daha Ölmedi yaz Ona
"Saatler Seni Alır Benden Korkarım Olamaz Gelişin" Sagonun Bu sözünü severim
quote:
Orijinalden alıntı: RappeR07
Şakirt alert
cahil alert!
Dün kıza tamam kanka yazmıştım bugün çıkışta arkadaşları vardı yanında beni gördüler tamam kanka ya filan demeye başladılar
Onlarında eğlenmeye ihtiyacı var tabiki
quote:
Dün kıza tamam kanka yazmıştım bugün çıkışta arkadaşları vardı yanında beni gördüler tamam kanka ya filan demeye başladılar
Onlarında eğlenmeye ihtiyacı var tabiki
öyle bi olay mı oldu lan niye bana söylemedin panpa
'zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?' de bakalım sen de