Şimdi Ara

Sagocu kız bana öyle bir mesaj attı ki ne demek istediğini bile anlamadım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
8.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum neden herkes tepki vermiş? Bence güzel yazmış kız...
  • bu kızı bırak kişiliği bozuk özentinin teki belli ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: /272222/

Az önce geldi bu mesaj arkadaşlar İlk okuduğum saniyede sesli güldüm

Ihsan, **** ben. **** olan. Sana büyük ihtimalle Tülin söyledi, benim senden hoslandigim yaftasini... Ilk olarak söylemek isterim ki, ben hoslanmiyorum, yalnizca Rabbim' in yarattigi bir güzelligi dile getirdim. Seninle alakasi yok yani, Rabbim' in kullari üzerindeki yansiyisina benim hayranligim. Sana degil! Ikincisi de böyle beseri 'ask' lara doyurdum ben karnimi. Sen anla artik ne demek istedigimi. Yanindakilere ve kendi ruhuna, safsata salata plastiklerine, söyle. Aptallasmasinlar. Unutma. Ben sana bakarken, seni degil O' nun tecellilerini görüyorum. Kibre kapilma hiÇ. Bu vehminde gölgemi aramaktan öteye gidemez.

Son cümlenin türkçe çevirisini yapabilecek bi arkadaş varmı

Dostum kızı çok beklettin anla artık diyor okusana

• quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

quote:

Az önce geldi bu mesaj arkadaşlar İlk okuduğum saniyede sesli güldüm

Ihsan, **** ben. **** olan. Sana büyük ihtimalle Tülin söyledi, benim senden hoslandigim yaftasini... Ilk olarak söylemek isterim ki, ben hoslanmiyorum, yalnizca Rabbim' in yarattigi bir güzelligi dile getirdim. Seninle alakasi yok yani, Rabbim' in kullari üzerindeki yansiyisina benim hayranligim. Sana degil! Ikincisi de böyle beseri 'ask' lara doyurdum ben karnimi. Sen anla artik ne demek istedigimi. Yanindakilere ve kendi ruhuna, safsata salata plastiklerine, söyle. Aptallasmasinlar. Unutma. Ben sana bakarken, seni degil O' nun tecellilerini görüyorum. Kibre kapilma hiÇ. Bu vehminde gölgemi aramaktan öteye gidemez.

Son cümlenin türkçe çevirisini yapabilecek bi arkadaş varmı

free style mı bu? ov yeah man!

quote:

Orijinalden alıntı: amarok3

Sana puanim dohuz kanka

aynen bunu yaz

• Mamamımımamımımamımı maykrofon şov yaz
  • Cadü ya herru... Ya merru... Kafkef, gölge harâmilerine bir selam çak...
    Abile patladı, demlenir simam, nüşinrevandan handan ummam ben.
    Ahu-yi felek mum, ben şamdan. Düşmez kalkmaz bir Allahtır uyan...

de. hiç anlamıyorum bu bölümü yahu
  • beni bırak kendi halime çok bitkinim ve de yorgunum,, terapi ordularını geri çek artık son günler durgunum.. yaz
  • sago kaf kef yaz o anlar
  • Üstü kapalı diss atarken üstü kapalı ibnesin yaz
  • Arzu edilenin olması için bir arzu ettiren mi olması gerekir? Elbette kibre kapılmam beni sevebilme hakkını başkalarının dolayısıyla bile olsa kendi gözlerinin öyle gördüğünü söyleyerek kendinde gören birisine. Sen kim sanıyorsun kendinide beni sevebilme hakkını kendinde görüp , kendini benden yüce tutuyorsun. Komik özenti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

Üstü kapalı diss atarken üstü kapalı ****sin yaz

Salvo..
  • Rockn Roll Daha Ölmedi yaz Ona
  • "Saatler Seni Alır Benden Korkarım Olamaz Gelişin" Sagonun Bu sözünü severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Şakirt alert

cahil alert!
  • Dün kıza tamam kanka yazmıştım bugün çıkışta arkadaşları vardı yanında beni gördüler tamam kanka ya filan demeye başladılar

Onlarında eğlenmeye ihtiyacı var tabiki
  • quote:

Dün kıza tamam kanka yazmıştım bugün çıkışta arkadaşları vardı yanında beni gördüler tamam kanka ya filan demeye başladılar

Onlarında eğlenmeye ihtiyacı var tabiki

öyle bi olay mı oldu lan niye bana söylemedin panpa
  • 'zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?' de bakalım sen de
  • bakayım. valla mal
  • Neyin kafasını yaşıyormuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.