Şimdi Ara

Sağlık Uygulaması Adım Sayar Çıldırmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
8.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağlık uygulamasındaki adım sayar doğru ölçüm yapıyor mu arkadaşlar % kaç doğruluk vardır yani evdeyken yüksek adım sayısı çıkması bana ilginç geliyor (cihaz 5s)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %90 oranında dogru sonuc verıyo bence .

• ben adım sayarla ilgili başka bir soru soracağım.. arada bir tanılar ve kullanım ekranında stacks + uyarısı görüyorum. içeriğine baktığımda ''step count has rolled back'' yazıyor.. yani adım sayar sıfırlandı diyor.

bu herkeste böyle mi? adım sayara baktığımda değişen birşey yok ama ilginç.
  • Bana kalırsa yanlış sonuç veriyor. Hergün gittiğim güzergaha före yorum yapabiliyorum. Gps özelliği varsa onu aktif etmek gerek. Bende çıkılan kat olarak herhangi bir veri göstermiyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de tam doğru sonuç vermesi için gps in açılması gerekli. Ki buda %90 sonuç verecektir. Gps kapalıyken %70 gibi düşünüyorum.

• Bu aralar akşamları yürüyüş ve koşu yapıyorum. Doğru saydığını test etmek için adımlarımı kendim sayıp karşılaştırdım. Ölüçümü GPS i açıp yaptım bu arada. Mesela 2100 adım gösterirken saymaya başladım ve cebime koydum. 500 adım sonra çıkardığımda 2610 civarı bişey gösteriyordu. Toplam katettiğim güzergahta bu oranlarda doğruydu.

• iPhone 6+ (Yaklaşık 8.5-9km sonra) 12.000 adım civarını gösterirken Nike fuel band 9000 leri gösteriyor bende . (Arka planda da gps ile runtastic açık)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beş gün önce toplam kaç adım attığımı nasıl öğrenebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.