Şimdi Ara

Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Nedir Ne İş Yapar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
3
Favori
41.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eml deki tanıdıklarım herkezin aynı bölümü yazacağıını söylüyordu derken herkes sağlık bilgi sistem teknikerliğimi yazcak eğer öylese bız ozmn zor yerlesırz benım puan 359 obp ve ticaret meslek lisesi mezunuyum .s
  • Adof35 kullanıcısına yanıt
    eml deki tanıdıklarım derken bilgisayar bölümü kardeşim tahminim 40-50 kişi falan meteb dışından gelecek ama şans işi 2. öğretim yazdıysan çıkma şansı yüksek bu arada ticaret meslek lisesi geçiş hakkı warmıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScp....

eml deki tanıdıklarım derken bilgisayar bölümü kardeşim tahminim 40-50 kişi falan meteb dışından gelecek ama şans işi 2. öğretim yazdıysan çıkma şansı yüksek bu arada ticaret meslek lisesi geçiş hakkı warmıydı
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheScp.... -- 18 Temmuz 2014; 14:44:09 >
  • quote:

...

Alıntıları Göster
    evet var tabı ticaret meslek olmaz olrmu arkdslrn puanları yuksekmı eger yuksekse bızım gıtme sansımız zor
  • TheScp.... T kullanıcısına yanıt
    bu meteb dısı ne oluyor ayrıca anlıyamadım kardsm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adof35

kardeşim bu bölüme meslek liserinin bilişim teknolojileri bölümünün geçiş hakkı war ve bunlardada bir öncelik sırası war işte meteb dediğim olay burda devreye giriyor bölüme alınacak öğrenciler aşağıdaki sıralamaya göre giriyor:

• Aynı Meteb´de Bulunan Anadolu Teknik Lisesi
    • Farklı Meteb´de Bulunan Anadolu Teknik Lisesi
    • Aynı Meteb´de Bulunan Teknik Ve Anadolu Meslek Lisesi
    • Farklı Meteb´de Bulunan Teknik Ve Anadolu Meslek Lisesi
    • Aynı Meteb´de Bulunan Meslek Lisesi
    • Farklı Meteb´de Bulunan Meslek Lisesi
    • aynı sıralama eski mezunlar içinde war daha sonra boş kontejan kalırsa girebiliyorsun

Meteb (Mesleki Teknik Eğitim Bölgesi):
    Ortaöğretim kurumunun bulunduğu mesleki teknik eğitim bölgesinden tercih yapılması durumunda, yerleştirmede, bu tercihi yapan adaya öncelik tanınacaktır.

daha detaylı bilgiyi burdan bulabilirsin:
    http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/42/02/216195/icerikler/sinavsiz-gecis_289677.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adof35

kardeşim bu bölüme meslek liserinin bilişim teknolojileri bölümünün geçiş hakkı war ve bunlardada bir öncelik sırası war işte meteb dediğim olay burda devreye giriyor bölüme alınacak öğrenciler aşağıdaki sıralamaya göre giriyor:

• Aynı Meteb´de Bulunan Anadolu Teknik Lisesi
    • Farklı Meteb´de Bulunan Anadolu Teknik Lisesi
    • Aynı Meteb´de Bulunan Teknik Ve Anadolu Meslek Lisesi
    • Farklı Meteb´de Bulunan Teknik Ve Anadolu Meslek Lisesi
    • Aynı Meteb´de Bulunan Meslek Lisesi
    • Farklı Meteb´de Bulunan Meslek Lisesi
    • aynı sıralama eski mezunlar içinde war daha sonra boş kontejan kalırsa girebiliyorsun

Meteb (Mesleki Teknik Eğitim Bölgesi):
    Ortaöğretim kurumunun bulunduğu mesleki teknik eğitim bölgesinden tercih yapılması durumunda, yerleştirmede, bu tercihi yapan adaya öncelik tanınacaktır.

daha detaylı bilgiyi burdan bulabilirsin:
    http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/42/02/216195/icerikler/sinavsiz-gecis_289677.html

Alıntıları Göster
    tamam anladım kardeşım yardımın ıcın tskrler allah hayırlıysı neyse onu nasıp etsın ıkı arkadasız aynı yerı cok ıstıyoruz aynı okul aynı bolum mezunuyuz bılısım teknolajı fakat o 2013- ben 2014 mezunuyum ve benım obp 359 puan onunkı 342 puan ınsallah aynı yerlere yerlesme sansı olur

hayırlısı kardeşim
  • Arkadaslar is olanaklari bakimdan genis bi bolum ve hastanelerde bilgi islemci olarak atanabiliniyor ve 50 yatakli bir hastanede bile en az 10 tane bilgi isleme bakan personel var ve bu bolumun daha mezunu yok bu bolumu yazan arkadaslar kafaniz rahat olsun atamasi kpss de en dusuk puanla olur ben inanmiyorum diyorsaniz emin gulmez myo nun siresine girip ek dosyayi indirerek bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ncolak

Arkadaslar is olanaklari bakimdan genis bi bolum ve hastanelerde bilgi islemci olarak atanabiliniyor ve 50 yatakli bir hastanede bile en az 10 tane bilgi isleme bakan personel var ve bu bolumun daha mezunu yok bu bolumu yazan arkadaslar kafaniz rahat olsun atamasi kpss de en dusuk puanla olur ben inanmiyorum diyorsaniz emin gulmez myo nun siresine girip ek dosyayi indirerek bakabilirsiniz.
    50 yataklı hastane de en az 10 bilgi işlem personeli mi? Bankada bilgi işlem stajyeri olarak çalıştım, 30-35 şubeye 3 kişi bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.S.E -- 22 Temmuz 2014; 15:44:15 >
  • arkadasim sen karistirdin galiba hastanede kac bolum varsa banka degil bura

arkadasim diploma notunuz kac bnm 67,86 diploma notum 336 obp puanim var

• TheScp.... T kullanıcısına yanıt
    diploma notunuz kac?

• 50 yataklı hastane de en az 10 tane bilgi İşlem personeli derken. Zaten tüm kadrolar dolu. Tıbbi Dokümantasyon mezunları var. Hali hazırda senin dediğin olay onları kapsıyor. Hali hazırda onlar bile düşük puanla atanamıyor. Bu bölüm mezun olan kişilerin hastane, deki otomasyon programı. Diğer hastane içi haberleşme progtamlarının arızalarında müdahale edecek teknik eleman yetiştirmek. Gayet tabi bunu yapacak elemanlar da mevcut zaten bilgisayar Programcılığı vs. Bölüm mezunu zaten çoğu devlet hastanesinde kadro yok taşeron sözleşmeli çalışıyor bu elemanlar. Önünde sağlık Eki var kaparlar diye düşünmek yersiz olur.Üstelik sağlık Eki olduğu için bölümün dışında başka sektörlerde bilgi İşlem olmak isterseniz zorluk çıkabilir. Insanlar yeni bölümlerin isimlerini bile idrak edemiyorlar çünkü. Ben tercih vs. Yapmadım mezun durumdayım tercih yapan arkadaşları bilgilendirmek istedim. Hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: divane2

50 yataklı hastane de en az 10 tane bilgi İşlem personeli derken. Zaten tüm kadrolar dolu. Tıbbi Dokümantasyon mezunları var. Hali hazırda senin dediğin olay onları kapsıyor. Hali hazırda onlar bile düşük puanla atanamıyor. Bu bölüm mezun olan kişilerin hastane, deki otomasyon programı. Diğer hastane içi haberleşme progtamlarının arızalarında müdahale edecek teknik eleman yetiştirmek. Gayet tabi bunu yapacak elemanlar da mevcut zaten bilgisayar Programcılığı vs. Bölüm mezunu zaten çoğu devlet hastanesinde kadro yok taşeron sözleşmeli çalışıyor bu elemanlar. Önünde sağlık Eki var kaparlar diye düşünmek yersiz olur.Üstelik sağlık Eki olduğu için bölümün dışında başka sektörlerde bilgi İşlem olmak isterseniz zorluk çıkabilir. Insanlar yeni bölümlerin isimlerini bile idrak edemiyorlar çünkü. Ben tercih vs. Yapmadım mezun durumdayım tercih yapan arkadaşları bilgilendirmek istedim. Hayırlısı olsun.
    tutturan warmı arkadaşlar
     Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Nedir Ne İş Yapar ?

• quote:

tutturan warmı arkadaşlar
     Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Nedir Ne İş Yapar ?

Alıntıları Göster
    bnm de tuttu ama meteb dışı obp 395 inş. işsiz kalmayız

• MustafaMsrlolu kullanıcısına yanıt
    2.öğretim mi
  • selamun aleykum oncelıkle ben bilişim teknolojı bolumunde lıse son ögrencısıyım bu sene ygsden beklentım yok bu yuzden bu bolumu tercıh edecegım sızce nasıl ve dıger sorum 4 yıllık açık ogretıme nasıl kayıt yapılıyor ve bolumlerı neler nerden bakabılıyorum BENIM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ LUTFEN YARDIM EDIN şimdiden teşekkurler.. saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: durankarakaya

selamun aleykum oncelıkle ben bilişim teknolojı bolumunde lıse son ögrencısıyım bu sene ygsden beklentım yok bu yuzden bu bolumu tercıh edecegım sızce nasıl ve dıger sorum 4 yıllık açık ogretıme nasıl kayıt yapılıyor ve bolumlerı neler nerden bakabılıyorum BENIM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ LUTFEN YARDIM EDIN şimdiden teşekkurler.. saolun
    Şuan hastane bilgi işlemde staj yapıyorum ygs den de pek bişey yapamadım hastanenin 9 lokasyonu var ve toplam bilgi işlem elamanı 30 rahat bi iş kullanılan yazılım konusunda destek veriyorlar sadece. okulum bittikten sonra burda devam etmek istiyorum. Geçiş yapabilceğim bölümlerin için de bu bölümü gördüm burada çalışan insanlar da mesleğin geleceği olduğunu düşünüyor. geçen sene bölüme gidenler ne düşündüklerini yazabilirse sevinirim

• MustafaMsrlolu kullanıcısına yanıt
    kardsm nasıl bir bölüm bende yazmayı düşünüyorum dersleri nasıl sınıflar nasıl acaba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.