Şimdi Ara

Sağlam rp çevrilen oyun yok mu hocam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, istiyorum ki online bir oyunda rp çevirelim ama güzelinden yani. Şöyle diğer insanlarla etkileşimli rdm olmadan kendimizi karakterimize kaptıralım gidelim. Anlatamadıysam örneklerini veriyim. Mount and blade pw modu var. Rp çok kaliteli dönmüyor orda. Altis Life var Arma 3'ten onu zaten 1000 saat oynadım ama o da kesmedi. Reign Of Kings varmış. Mekanikler, olaylar tam istediğim gibi, onda da adam akıllı server yokmuş. Benim bildiklerim bu kadar. Sizde atında bunu arayan oyuncuların bu açlığı giderilsin.



  • Benimki çok farklı bir tavsiye olacak. Daha önce mesajınızı görsem yazardım. Masabaşı FRP grubu bulmaya ne dersiniz ? Ben de zamanında bu şekilde çok oyun arayışına girmiştim. En son huzuru klasik masabaşı FRP'de buldum :)

    Hem %100 özgürsünüz, hem de tam olarak istediğiniz şeyi oynuyorsunuz...

    Maalesef online ortamda güzel RP çevrilen oyun kalmadı. Özellikle oyun tutarsa, belli bir yaşın altındaki oyuncular oyuna doluşuyorlar ve RP'yi kavrayamıyorlar. Onlar için her oyun RDM :)

    Ben size eskilerden Ultima'yı önerebilirim ama o da kesmez. Eski RP sunucuların hiçbiri kalmadı veya bomboş. Dolu ve iyi bir-iki sunucusu var ama onlarda PVP odaklı hale geldi.

    Günümüz oyunlarından ise belki eğer 3-4 arkadaş toplanıp oynarsanız, Divinity Original Sin 2 zevkli olabilir sizin için. Tabii Co-op bu oyun.

    Doğrudan online olarak ARMA 3'de iyi yönetilen Altis Life sunucularından başka RP yapılan oyun maalesef kalmadı.

    En güzeli istediğiniz tip FRP'Yi masabaşında işi bilen bir DM ile oynamak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 27 Kasım 2017; 7:11:44 >




  • Pw de sağlam rol dönmüyor demişsiniz doğrudur önceden savaştan başka bişey yapılmıyordu ancak istisnai bir Hard Roleplay server açtık bir ziyaret etmenizi öneririm. Sunucunun ismi TR_PegasusHCRP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.