Şimdi Ara

sağlam red alert 2 ci aranıyor!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba başıktanda anlaşılacağı üzere;

red laert 2 oynayacak arkadaş aranıyor.
    akşamdan akşama bir iki saat takılmak isteyenler bana özelden yazsın.
    bir süredir arkadaşlarla tungle üzerinden pc leri birbirine bağlayıp oynuyoruz. ama denk vakitlerimiz uyuşmayınca bilgisayara karşı oynamak hoş olmuyor.

oynamak isteyipte internet üzerinden nasıl oynayacağımızı bilmeyenlere. itina ile usanmadan sıkılmadan teknik destek verilir.herkese saygılar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Red Alert 2 için Windows 10 Uyumlu Sağlam Bir Çözüm

Klasik gerçek zamanlı strateji oyunu Red Alert 2'yi Windows 10 işletim sisteminizde oynamak için sağlam bir çözüm arıyorsanız, işte bilmeniz gerekenler:

Red Alert 2, Windows 10 ile doğrudan uyumlu olmasa da, oyunu modern sistemlerde çalıştırmak için kullanabileceğiniz birkaç yöntem bulunmaktadır. En popüler yöntemlerden biri, oyunun uyumluluk modunda çalıştırılmasını sağlayan CnCNet Yükleyici adlı bir araç kullanmaktır.

CnCNet Yükleyici, Red Alert 2'nin güncellenmiş bir sürümünü yükleyerek Windows 10'da sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlar. Aracı resmi Red Alert 2 web sitesinden indirebilirsiniz.

Yükleyiciyi çalıştırdıktan sonra, Red Alert 2'yi yüklemek için ekrandaki talimatları izleyin. Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu Başlat menünüzden başlatabilirsiniz.

Başka bir seçenek ise, oyunu orijinal CD'nizden veya dijital bir kopyadan yüklemek ve ardından uyumluluk modunu kendiniz ayarlamaktır. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:

1. Red Alert 2 uygulamasına sağ tıklayın.
    2. "Özellikler"i seçin.
    3. "Uyumluluk" sekmesine gidin.
    4. "Bu programı uyumluluk modunda çalıştırın" seçeneğini işaretleyin.
    5. "Windows XP (Service Pack 3)" seçeneğini seçin.
    6. "Tamam"ı tıklayın.

Bu yöntemler, Red Alert 2'yi Windows 10'da genellikle başarılı bir şekilde çalıştırmanıza olanak tanır. Ancak, bazı durumlarda hala uyumsuzluk sorunları yaşayabilirsiniz. Bu sorunları çözmek için oyunun topluluk tarafından oluşturulmuş yamalarını ve düzeltmelerini denemek gerekebilir.

Red Alert 2 için Windows 10 uyumlu bir deneyim elde ettikten sonra, nostaljik gerçek zamanlı strateji aksiyonunun tadını çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sabırsızlıkla bekliyorummm :)
  • Kardes ben baya saglamim ama pc ye giremiyorum sinavlar var. Tungle cok karisik gamerangerden oynamani tavsiye ederim cok basit. Windows 10 da ra2 sikinti cikartiyordu saglam bir patch buldum siyah ekran donma farenin hareket etmemesini falan duzeltiyor istersen ozelden link atabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: general4242

Kardes ben baya saglamim ama pc ye giremiyorum sinavlar var. Tungle cok karisik gamerangerden oynamani tavsiye ederim cok basit. Windows 10 da ra2 sikinti cikartiyordu saglam bir patch buldum siyah ekran donma farenin hareket etmemesini falan duzeltiyor istersen ozelden link atabilirim.

çok sevinirim dostum. bende bir sürüm var yuri ve ra2 için de çözünürlüğü istersen 1920x1080 bile yapabiliyorsun. ama windows 10 da alt+tab yaptığında bir daha girmiyor siyah ekranda kalıyor. windows 7 de yoktu böyle bir sorun.
    link verirsen cok sevinirim. yinede. birlikte oynasak çok ta iyi olur. tungle de gavurlarla oynamaktan biktim. gamerana da nasıl oynanıyor bilmiyorum.
  • Yaşin 25 ve üstüyse oyun dünyasini counter ve quake serisinden sonra kapattiysan. Nerde o eski oyunlar nerde eski internet kafe ortamlari dedigin oluyorsa arada bir sende bizdensin. Oyunu burock ile birlikte yandex.disk e upload ettik zaten.
    Ozelden cebini msj at whats app tan konusup gerekli ayarlari yapalim.
    Fakat bir heves le bende ra2 oynucam bebide yazin dediysen 3 gun sonra yan yatti camura batti olcaksa kendinide bizide bosa ugrastirma.

Orijinalden alıntı: can-can-can

Yaşin 25 ve üstüyse oyun dünyasini counter ve quake serisinden sonra kapattiysan. Nerde o eski oyunlar nerde eski internet kafe ortamlari dedigin oluyorsa arada bir sende bizdensin. Oyunu burock ile birlikte yandex.disk e upload ettik zaten.
    Ozelden cebini msj at whats app tan konusup gerekli ayarlari yapalim.
    Fakat bir heves le bende ra2 oynucam bebide yazin dediysen 3 gun sonra yan yatti camura batti olcaksa kendinide bizide bosa ugrastirma.

istemisin can... atalimmi bi el :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: asau

Nerede

ne nerede hacı evden eve tunggle üzerinden ra2 kapışıyoruz işte birbirimizin tellerinide aldık whatss app tan yazışıp haberleşiyoruz. eğlenceli oluyo. daha yeni başladık zaten sistemi denedik gayet sorunsuz çalışıyo ama internetin en az 8 m bit olacak. altında sorun cıkıyor. yani nerede olduğun önemli değil türkiyenin herhangi bir yerinde olabilirsin.

oyun ve programlar için ssana teknik destek te verebilirz zira zor bişi yok zaten. ra2 nin bir versiyonu var elimizde ra2 1.006 versiyon ve yuri 1.001 veriyon içinde cd derdi yok iki dakkada kuruluyor. oyundaki çözünürlüğü istersen monitörüne göre full hd bile yapabiliyosun. ki normalde red alert maks çözünürlük 1024 x 768 di.

tungle diyede bir program var onu indirip üye oluyorsun hamachi gibi bir şey sonra oynamak istediğin arkadaşınla tunggle üzerinde aynı oda da online oluyorsun oyuna girip aynı internet kafe deki gibi birbirinle oynayabiliyorsun.

burakla birlikte oyunu yandex.disk e upload ettik. younun yoksa ordan indirmen için sana link verebilirz.

• Up

Yokmu baska kendune guvenen???

öncelikle tungle yi indiriyoruz.

tungle setup exe

tungle kurulumunu yaparken gerekli adımları sizler gerçekleştirirsiniz. yükledikten sonra dil seceneklerinden turkçe dile günceleyebiliyorsunuz. ingilizce olsada pek farketmiyor zaten.

-register diyoruz bir internet sayfasına yönlendiriyor. bir kullanıcı adı ve şifre belirliyorsunuz isim di saat vb dolduruyorsunuz verification code gönderiliecek bir E-MAİL istiyor. kafadan sallamayın emaili. zırt pırt e-mail göndermiyorlar merak etmeyin. gelen e-maili doğruladıkan sonra indiridiğiniz programda kullanıcı adı ve şifre yazıyorsunuz.

giriş yapıyorsunuz otomatige kaydedin programı her açtığınızda otomatik giriş yapsın. robotik bir ses connecting tunggle diyecek.

- bağlandığınızda programın sol üst köşesinde arama kutusu var red alert yazın red laert ile ilgili odalar cıkacaktır odalardan birine cift tıkladığınız da odaya girersiniz sistem size sanal ip verir. odada bulunan diğer kişiler ile oynayabilirsiniz.

- burada dikkat etmeniz gerekn girdiğiniz oda adı önemli değil herhangi bir oyunu oynamk istediğiniz kişi ile aynı odada olacaksınız. odada olan diğer nickleri gördüğünüzde kişinin yanında kırmızı çarpı işareti varsa bağlantı sorunu var o kişi lan da göremezsiniz. kişinin yanında beyaz bir kutu olması gerekiyor.

- counter odasında da red alert oynamak istiyen 2 kişi login olduğunda biribirini görür yani oda önemli değil ama red alert oyanayacaklar genellikle red alert odasında oluyor. ama biz bize olalım derseniz sacama sapan bir odaya girip red alert te oynayabilirsiniz. ben sizi otto 39 nicki ile red alert 2 odasında bekleyeceğim.

GEREKLİ SİSTEM BU ŞİMDİ İSE OYUNUN SETUP UNA GELELİM.

UYARI:

YANDEX RA2&YURİ 1.006-1.001

-oyunun linkine tıkladığınızda yandex.disk e yönlendirecek sağdan arşiv olarak kaydet diyorsunuz.

indiriken kaç mb olduğunu göstermiyor ama panik yapmayın. indiriken belirsiz bir süre kaldı diyebilir. kırık falan değil link.

yandex i tamamen ra2 için açtık. oyun 1.42 gb 1.42 gb dolduğunda inmiş olacak sıkıntıya girmenize gerek yok. neden belirsiz süre kaldı diye düşünmeyin. bizzat denedik.

- dosya indi sağ tık klasöre cıkar dediniz winrar yüklü olması lazım pc de ki dh forumcunun pc sindede winrar yoksa zaten gitsin bu forumdan:D

setuo göreceksiniz cift tıklıyorsunuz kurulu olan dizini değiştirmeyin bırakın kursun 2 gb sizi üzmez. sonra sorun cıkartıyor dizin degistirince. oyun kurulduktan sonra kısayol simgesi geliyor.

-kısayol simgesine tıkladığınızda solda ra2 sağda yuris revenge var altta optionsa girin. red alert 2 nin sekmesinde ayarı full screen secin yoksa acılmaz.

-çözünürlük 1024x768 isterseniz 1920x1080 yapıp full hd de red alert 2 oynayabilirsiniz. ama binalar küçülüyor diye ben 1280x720 yaptım monitörü için uygun çözünürlüğü herkez bilir zaten.

sistem hazırdır.

DİKKAT: ra 2 yi tungle den oynamak için önce tungle de odaya girin hangi odada oynayacaksanız. daha sonra oyunu acın. windows 7 de sıkıntı yok ama 8-8.1 ve 10 da oyunu acıp alttab yaptıktan sonra oyun siyah ekranda kalıyor tekrar girmek için görev yöneticisinden sonlandırıp oyunu acmanız gerekiyor online oynarken aniden yaparsanız oyundan olursunuz. alt tab yapılmayacak bunu daha çözemedik.

TUNGGLE DE BEN GENELLİKLE ARAMAYA RED ALERT YAZDIĞINIZDA ÇIKAN 8-10 ODADA RED ALERT 2 ODASINDA OLUYORUM NİCK NAME OTTO39 BEKLERİM. HERKESE SELAMLAR.

• Sistemi kuracam ayın 1 de kota sıfırlansın şuan net 2 mbit 7 mbit olcak ozman oynarız.Yanlız ben Quake 3 de özledim be zıplamalı felan çok sarıyo 5 6 saat oynadıgımı bilirim.

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Sistemi kuracam ayın 1 de kota sıfırlansın şuan net 2 mbit 7 mbit olcak ozman oynarız.Yanlız ben Quake 3 de özledim be zıplamalı felan çok sarıyo 5 6 saat oynadıgımı bilirim.

quake 3 ü de sen bul adam akıllı bi yere upload et. tungle üstünden oynanıyor lan desteği olan tüm oyunlar tungleden oynanır.

bende windows 8 vardı ra2 oynuyordum sonra windows 10 geçiş yaptım sonra oyun hiç açılmadı dedim her halde dosyalarda sıkıntı oldu yeniden yükleyeyim bende sildim oyunu ve yeniden yüklemek istedim ama şimdi setup dosyasını çalıştıramıyorum auto run çalışıyor malum meşhur karşılama ekranı açılıyor military software detecdet diyor sonra install diyorum ama hiç bir şekilde setup açılmıyor elindeki dosyayı paylaşabilir misin benimle yada nasıl bir yol izlemem lazım ra2 oynamak için win10 da ?
  • Ust mesajlari oku konuda var. Arti olarak oyunun setup dosyasida var cd siz calisir seni uzmez boyut 1.42 gb. Yandex den ariv olarak kaydet dicen. Indirirken belirsiz bir sure kaldi diyor. Onu dikkate alma dosya boyutu 1.42 ye ulasinca inmis oluryor. Ra2 ve yuri ikisi bir. En basarili surum de bu ama win 10 da alt tab yaptiktan sonra oyuna bir daha geri donemiyosun. Win 7 de o sknti yoktu ama cokta problem yok. Kolay gelain.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

windows 8.1 de oyun açılıyor fakat tam ekran olmuyor var mı çözümü?

benim yukarda verdiğin setupu yüklediysen sorunsuz çalışıyor simgede iki oyun yanyana cıkıyor ya altında options vr bas ona stretch screen gibi bir secenek var o tiki kaldır fullscreen i tikle sıkıntısız calısıyor. ama alt tap yapıp oyunu küçülttüğünde oyuna geri dönemiyorsun. bu windows 7 den sonra böle oldu oda benim verdigim setuola değil. oyun ile alakalı oyunun orjinal diskindede aynı sıkıntı var yani.

geçen kıydım paraya command conquer serisinin tüm oyunlarının orjinalini aldım :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.