Şimdi Ara

SAĞLAM DAYANIKLI CEP TELEFONU ARIYORUM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam çiftçilikle uğraştığı için ne kadar telefon aldıysam hepsinin üstesinden geldi. şuana kadar 10 tane oldu babama aldığım cep telefonu ya suya düşürüyor ya hayvanlar üzerinden geçiyor yada düşürüp kırıyor . SAĞLAM dayanıklı bir telefona ihtiyacım var ne önerebilirsiniz? hem yazı karakteri büyük hemde biraz bütçeye uygun olacak. tavsiyenizi bekliyorum sağlık dolu günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahir -- 19 Haziran 2013; 19:23:57 >

• Su için xperia z

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat aralığı ne kadar?
  • 1tiger1 kullanıcısına yanıt
    500 geçmesin diye düşünüyorum....
  • oooooooo z çok pahalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahir -- 20 Haziran 2013; 9:30:28 >
  • 5 tane 3310 :D Suya düşerse değiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: qdry

5 tane 3310 :D Suya düşerse değiş :D

Aklımdan geçenleri söylemişsin dostum. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xperia active,xperia go bu telefonların 2. ellerini bulabilirsen kaçırma.
  • 1tiger1 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahir

Eyvallah teşekkür ederim...

Onemli degil.

• 3310
  • Xperia Active kesinlikle
  • Xperia go'nun videolarını izle şaşırırsın :)

• Aynen xperia go al bence de. Babam isterse üzerinden tır geçirsin bir şey olmuyor. Hem bizim memleketin öküzleri de onun üstesinden gelemez bence. :)
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    UCUZ VE DAYANIKLI LAZIM SADECE ARAMA YAPABİLECEK VE KOYUN OTLATIRKEN RADYOSUNU DİNLYEBİLECEK... :)))
  • xperia active ya da go. çok sağlam , dağa taşa fırlat banamısın demez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahir

UCUZ VE DAYANIKLI LAZIM SADECE ARAMA YAPABİLECEK VE KOYUN OTLATIRKEN RADYOSUNU DİNLYEBİLECEK... :)))

Valla hocam sen basit bir telefon olsun diyorsun ama istediğin kadar araştırma yap 3310 T28 T29 tarzında o cihazlar gibi sağlam cihazlar yok artık piyasada.
    Yani bu anda onların türevinde olan cihazlar sağlam değiller onu demek istiyorum. O yüzden ben yerinde olsam bir kere para verir Go falan alırım arkadaşlar önermiş zaten sana.
    Emin ol senelerce kullanır baban o telefonu. Müthiş sağlam, adamlar üstünden arabayla geçiyor tazikli su sıkıyor duvara fırlatıyor çekiçle vuruyor hiç bir iz olmuyor telefonda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.