Şimdi Ara

Sağlam Bir Oyun Önerin !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Donanım Haber'de yaklaşık 2 yıldır bulunuyorum ve önceden de bu tarz bir konu açtım ancak çoğu kişi aynı oyunları önerdi.
    CoD MW1 ve MW2 yi bitirdim sonra da MW3 indirdim ancak hiç beğenmedim. MW1'deki tat yok o oyunda. MW2'yi de baştan beğenmemiş gibiydim ancak sonradan bayağı sardı saatlerce aralıksız oynadım. Ama MW3'ü şu an o kadar da beğendiğim söylenemez ama yine de bi bitireyip en azından Modern Warfare serisi bitti diye övünür dururum diyorum.
    Herneyse, önerebileceğiniz bir oyun var mıdır ? 1,5 senedir CS oynamaktan bıktım. Oyun ÖNERİN YAVV !!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni.

O Xperia'yı alacağım bir gün az kaldı :D.(Sony Xperia 1 II'u bekliyor)
  • RPG hariç demişsin ama ben The Witcher 3 öneririm. Bende RPG oyunlarını pek sevmezdim ama bu oyun bambaşka. The Long Dark'ı öneririm. Hayatta kalma oyunu. Hikayesi yok sandbox. Ama yinede çok güzel. İlerleyen zamanlarda hikaye modu gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim için oyun önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farklı türde oyunlara yönelebilirsin ; Rocket Leauge gibi eğlenceli -arkadaşlarla daha da iyi- veya M&B Warband gibi ortaçağ oyunu ,Warband eskidi dersen Chivalry Medieval Warfare efsane bir oyundur -henüz oynama fırsatım olmadı ama- ETS 2 demiş birisi gerçekten çok iyi bir oyun hele gamepad hatta direksiyon seti varsa tadından yenmez.
    Sistemin yeterse -benimki yetmedi- GTA V öneririm. Farklı , eğlenceli ama hicbir şey yapmadığımız tamamiyle anlatıcının etrafında dönen bir oyun istersen The Stanley Parable da çok iyidir.
    Şimdilik aklıma gelenler bu kadar daha gelirse yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

---------------------------------------------------------------------------------
    Black Ops 2'yi herkes kötü karakter çok harika deyince oynadım. 1'i bilmiyorum ama.
    ---------------------------------------------------------------------------------
    kkayabas11, baya oyun önermişsin hocam. Rocket League'yi crackli olarak indirip patchlerle online oynamıştım. Eğlencelik güzel bir oyundu. GTA V'i benim sistemi zorlar ama denerim 64bit indirip. Zaten 9 senelik PC. Zamanının en iyisiymiş galiba. Ama zamanının yani. 2008'de aldık. 2008'de çıkacak olan yeni oyunların hepsini kaldırıyo. Gidip araştırdım Herneyse The Stanley Parable güzele benziyo. Türkçe Yaması varsa bi denerim. Zaten tam da derdime çare olmuşsun. Farklı türler denemek istiyorum ama deneyecek bir tür bulamıyorum. RPG ve MOBA bana hitap etmiyor diyebilirim. TPS oynasam desem yine aynı silah sesi. Strateji bulmaya çalıştım böyle Clash Of Clans'ın günümüz versiyonu gibi bir şey arıyordum ama yok. Ortaçağ pek sevmem ama denerim. Chivalry Medieval Warfare'ı ilk defa duyuyorum. ETS2'yi de oynadım bu arada.

• Oynamadıysan assassins creed serisine başla. Bayağı zamanını alır ama emin ol oynadığına değer. Yeri gelicek karakterimizle beraber üzülcez duygulanıcaz. Yeri gelicek mutluluktan havalara uçucaz. Kimi karekterleri kendimizden daha iyi tanıycaz. Elimizde büyüyecekler.

İlk oyun biraz sıkabilir ama sakın bu ne ya diyip diğerlerini oynamamazlık etme. Sık dişini 1.yi bitir. Diğerlerini oynamak için can atıcaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Rog claymore,G502 PROTEUS SPECTRUM,Sony PlayStation Platinum Headset

ViewSonic VX2776 4K&amp; HP 24 ea

PS5 PHYSICAL EDITION //XBOX SERIES S &amp;XBOX Wireless Controller Shock Blue(9th Gen) // FUTURE IS HERE/Gamepass Ultimate User (24/11/2023)

Crossland X
  • watch dogs 2
    He's right. I killed them , with my own hands. Wait ! I won't scatter your sorrow to the heartless sea. I will always be with you . Plant your roots in me . I won't see you end as ashes .You're all diamonds . We'll make diamonds from their ashes . Take them into battle with us . We are Diamond Dogs .
    Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

Oynamadıysan assassins creed serisine başla. Bayağı zamanını alır ama emin ol oynadığına değer. Yeri gelicek karakterimizle beraber üzülcez duygulanıcaz. Yeri gelicek mutluluktan havalara uçucaz. Kimi karekterleri kendimizden daha iyi tanıycaz. Elimizde büyüyecekler.

İlk oyun biraz sıkabilir ama sakın bu ne ya diyip diğerlerini oynamamazlık etme. Sık dişini 1.yi bitir. Diğerlerini oynamak için can atıcaksın.
    Assasin Creed'e hiç başlamamıştım. Bana hep kötü gibi gelmişti. Sık dişini diyon da oyun dünyasında çoğu oyunun bazı yerlerinde sık dişini yaparsın falan diyip oynaman gerekiyo yoksa hiç oyun oynayamazsın bir de zamanımı alması güzel çünkü 5 dk. da bitecek oyunları sevmiyorum. Mesela MW1 iki ayda bitirdim ancak o zamanlar pek de iyi bir FPS oyuncusu değildim. MW2 2 günde, MW3 de 2 günde bitti. 2 günde bitecek oyundan ne zevk alayım ben XD.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Dum Vivimus Vivamus, kardeşim Dost Kayaoğlu izleye izleye Bioshock'tan soğudum. Zaten ilk defa da ondan duymuştum XD. Ama belki Assasin Creed'den sonra.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Periah, İnşallah PC kaldırır. Dying Light'a herkes güzel diyo ama artık internet kafede inş
    woodie, dediklerinin ikisini de oynadım.
    KOX B0SS aga güzel dersen bakarım. Başka da bir şey demiyorum. İki üç ucundan bişiler söyle nasıl bir oyundur Resident Evil 5 ???
    Carnage, şuan onu oynuyorum zaten :D
    Experimentation özellikle sona sakladım :) Aga watch dogs'u biz de biliyoz ama Watch Dogs 2 için param yok. Hayır oyun için değil direk kaldıracak PC satın almak için. Adam oraya koyduğu sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayar da bende olaydı şimdi bunları sorarmıydım

• FPS (singleplayer): Battlefield:bad company 2 ve diğer Battlefield oyunları...

FPS (multiplayer): Payday 2 , rainbow:Six siege , H1Z1:king of kill|!| , Left 4 Daed 2|!|

SURVİVAL: Forest|!| , Rust , ARK , H1Z1 , 7 days to die , Dont starve Together

KORKU-GERİLİM: Resident Evil 7:Biohazard|!| , Dead by Daylight|!| , Forest , Araya

ROLE PLAY: ARMA 3:Altis Life|!!| , Witcher 3

ÇEREZLİK-ZEVKLİ OYUNLAR: Game Dev Tycoon , Battlerite|!| , Hotline Miami 1-2 , This War Of Mine|!!| , Rimworld , Terraria...

Bu oyunları sana önerebilirim çoğunu denedim.

NOT:Sonunda ünlem olanlar şiddetle önerdiklerim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.