Bildirim
Sağlam bir integral sorusu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
Kesiştikleri noktalari bulabilsek eger belirli integral farkindan cikar ama bulamadim. Zor soruymus cozen olursa mention atsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x leri yalnız bırak -
x ussu e parabol olamaz parabolse 2 olmali zaten yazidan oynanmis gibi orijinal hali bu olduguna emin misin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kdryzc
x ussu e parabol olamaz parabolse 2 olmali zaten yazidan oynanmis gibi orijinal hali bu olduguna emin misin
Okuldan odev verdiler boyleydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bekleniyorsunuz
Şekil bu
BUNU YAPAMIYORSANIZ OKUMAYIN ARKADAŞLAR -
Hocama soracağım
Cozulmezse atarım
Soruda paraboller arası alan demiş de y = x^e - 2 bi parabol değil üstel fonksiyon değil mi? Anladığım kadarıyla da böyle bir çözüm yaptım.
http://sketchtoy.com/64951397 -
quote:
Orijinalden alıntı: LeeJackson
Soruda paraboller arası alan demiş de y = x^e - 2 bi parabol değil üstel fonksiyon değil mi? Anladığım kadarıyla da böyle bir çözüm yaptım.
http://sketchtoy.com/64951397
Bilmiyorum soruyu bana verilen haliyle attım. Ama dediğiniz gibi belki soru hatalı olabilir -
bu katlı integra sorusu değil tek iş keşişme noktalarını bulmak o da logaritmalı bir şey olacak ama bulamadım daha
cevap 16/3 mü
eğer öyleyse x^e-2 değil x^2-2 olacak
Mesele e sayısının tek mi yoksa çift mi olduğunu bilmek, x^e bir eğridir. Grafiğine wolfram de bakabilirsin. Çözüm olmazsa çözüp atarım mobildeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X