Şimdi Ara

sağlam bi mp3 indirme programı bilen varsa yazabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok uzun zamandır limewire kullanıyordum müzikleri indirmek için ama sanırım mahkemelik olmuşlar kapanmış felan. sizin bildiğiniz iyi ve sağlam bir mp3 indirme programı var mı?şimdiden teşekkürler..

• İmesh bearshare vs kullanabilirsn
  • genelde bearshare öneriliyor fakat ben kullanmadın nasıl olduğunu bilmiyorum
  • emp3world.com
  • programlarla uğraşma googleda çok rahat bulunuyor.

yada bee var skull var.
  • ARES Türkçe Kullanımı Kolay
  • http://download.bearshare.com/BearShareV9.exe buradan indir illegal hiç bir şey yoktur herşeyi bulursun içinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • youtubeden indir geç
  • ares'i tavsiye ederim. kullanımı rahat. sistem açılışında otomatik çalışmasını engelle, güncellemelerini kapat ve programı ilk yüklerken işaretlenmiş tiklere next-next-next basarak geçme. bazı tikleri kaldır toolbar-reklam yazılımı falan yüklememesi için. gerçi bu ürümde onlar olmayabilir, sen yinede okuyarak yükle.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=ares&lid=4010
  • Imesh kullanmayın başıma çok dert açtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbullu01 -- 30 Ocak 2012; 20:24:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

emp3world.com

buradan indiremedim. indir dedigimde iskiden youtube'un da oldugu gibi yasakli site uyarisi olan sayfa cikiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

emp3world.com

buradan indiremedim. indir dedigimde iskiden youtube'un da oldugu gibi yasakli site uyarisi olan sayfa cikiyor.

dnsleri değiştirirsen sorunun kalkacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

genelde bearshare öneriliyor fakat ben kullanmadın nasıl olduğunu bilmiyorum

Kesinlikle berbat bi programdır
  • bu tarz programlar port açıyor ve makinanıza erişim için bazı yolları boş bırakmış oluyor.google dan şarkının adını yazıp rahatlıkla download yapabilirisinz benim kanımca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.