Şimdi Ara

saglam bı dızı istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok daha sağlam diziler var da senin için erken daha.. Sons of Anarchy ve Dexter öneririm şimdilik.. İlla hero olsun diyorsan da Daredevil izle bence klasik senaryo ama baya kaliteli ve gerçekçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Kadın

İzlediğin diziler harbiden acayip dandik
    ama iyi yanı iyi dizilere başladığın da keyifle izliyebilceksin

doctor who : Doktor son zaman lordudur.İsmi sadece doktordur gerçek adı bilinmemektedir bu yüzden ''doctor who'' dizinin adı olarak çok uygun .1963'den bu yana devam eden bir dizidir eski seri - modern seri olarak ayrılır modern seri 2005 yılında başladı eski seri başka olay yinede karıştırmayak o olayı Tardis adlı zaman'da dolaşabilen bir uzay gemisi vardı ilk sezon efektler çok vasat fakat hikaye olarak 10 numaradır izlediğin dizilere benzer bir dizi olduğu için anlattım özellike ama en iyisidir.

breaking bad game of thrones the walking dead dexter prison break'ta izliyebilirsin ilk 2 sezonu iyidir

vikings spartacus house md önerebilceklerim

The Flash dandik?

genel olarak dedim dandik flash arrow bende izliyorum arrow bozdu ama flash gelecek vaad ediyor tabi iris olmasa daha keyifli izliyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Kadın -- 17 Mayıs 2015; 23:08:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aatifchauche

arkadaslar the flash arrow agent of sheld ve gotham gıbı bır saglam dızı soylucek varmı bu dızılerı bıtırdım

Aynı tarz seviyoruz sen bu dandik diyenlere bakma.

Prison Break
    The Vampire Diaries (4.sezon sonrası The Originals'ı da izle)
    How İ Met Your Mother
    Spartacus
    Supernatural
    The 100
    Friends

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingStark -- 18 Mayıs 2015; 1:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

arkadaslar the flash arrow agent of sheld ve gotham gıbı bır saglam dızı soylucek varmı bu dızılerı bıtırdım

kardes gücüne gitmesin de hepsi birbirinden dandik ..

Agents of Shield dandik değil sana göre öle olabilir ama sebeplerini söyleyebilirmisin.

Sıkı bi Marvel takipçisi değilsin herhalde :)
  • Grey's Anatomy. 11.sezonunda suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Sağlam dizi diye "the flash arrow agent of sheld ve gotham" benzeri dizi istiyorum demek de iyiymiş.Hmm...

Adam haklı bunlt sağlam dizi değil. Kaliteli olur orası.ayrı

• Daredevil
  • the 100
  • Gotham'a dandik diyen arkadaşlar tamam sizler süpersiniz.
  • Listede gotham var, onu geçtim bu senenin bence en iyi dizisi agents of shield var ve adamlar dandik diyor bir de Thé walking dead öneriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Mayıs 2015; 4:47:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir dizi söyliceksem eğer Banshee izle hareketli tarzına uygun kesinlikle seversin başka bişey izleme önce bundan başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Tek bir dizi söyliceksem eğer Banshee izle hareketli tarzına uygun kesinlikle seversin başka bişey izleme önce bundan başla

hocam arkadaşların tavsiyesiyle daredevılı bıtırdım lost'sa gectım 2 gunde 19 bölüm ızledım ızle ızle bıtmıyor dızıden sogudum arrow gıbı degıl yani neyse bunada bakarım sararsa ızlerım
  • Diğer diziler tamam da, "Agents of the Shield dandik; Once Upon a Time - The Walking Dead izleyin." diyorsunuz
  • Elementary
  • This is your life and it ends in one minute at a time. Bunu yazmak içimden geldi.
    Fringe (eğlenceli)
    Daredevil (arkadaşlar zaten önermiş)
    Under the dome (eğlenceli)
  • izlediğin dizilerin sağlam olduğunu düşünmüyorum kesinlikle game of thrones, breaking bad, prison break ve the walking dead e başlaman lazım
  • Breaking bad + person of interest

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.